Espoo Basket Team rekrytoi - haussa päätoiminen poikapuolen päävalmentaja

13.12.2021 11:32 Espoo Basket Team on noin 700 juniorin seura, jolla on aktiivista junioritoimintaa jokaisessa ikäluokassa. Seuran strategisena tavoitteena on olla toiminta-alueensa paras urheiluseura valmennuksen laadulla ja osaamisella mitattuna. Seuralla on kuusi päätoimista valmentajaa ja noin 50 oto-valmentajaa. Oletko sinä meidän poikapuolen päätoiminen päävalmentaja?

Oletko sinä EBT:n poikapuolen päätoiminen päävalmentaja? 

Poikapuolen päävalmentajan tehtävät:

1. Etsimme ihmistä joka pystyy kehittämään seuramme jäseniä koripalloilijoina sekä auttamaan heitä kasvamaan ihmisenä. Ihmistä joka on valmis tekemään kehitystyötä pitkäjänteisesti.
2. Etsimme valmentajaa jolla on kokemusta, näkemystä ja intohimoa seuramme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Poikapuolen päävalmentajana olet keskeisessä roolissa toimintakulttuurimme viemisessä uudelle tasolle. Sinun aikaansaama lisäys toiminnan laadussa ja kulttuurissa on kriittinen menestystekijä tämän mahdollistamiseksi. Meidän ydintoimintaamme on hyvien harjoitusten pitäminen, ja sinun fokuksesi on kentällä tapahtuvan toiminnan laadussa ja tämän toiminnan edellytysten parantamisessa.
3. Sinun roolisi on tehdä tiivistä yhteistyötä poikapuolen valmentajien kanssa. Olet tietoinen koko poikapuolen tilanteesta ja vastaat siitä että yhdessä poikapuolen päävalmentajien kanssa luotte kausittain pelaajiemme tarpeisiin parhaiten vastaavan rakenteen.
4. Toimia M1DB joukkueen päävalmentajana. Sekä olla toisen, yhdessä sovitun, poikapuolen joukkueen valmennuksessa mukana.


Toivomme sinulta
- vankkaa kokemusta nuorten valmentamisesta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- soveltuvaa koulutusta sekä halua lisäkouluttautua
- intohimoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen
- vilpitöntä innostusta tehtävään
- joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin ja työtehtäviä tarkennetaan yhdessä sopien osaamisesi ja seuran tarpeiden mukaisesti kausittain

Eduksi katsotaan
- kokemus ihmisten johtamisesta
- HKVT-koulutus

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään kesäkuun alusta 1.6., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo keväällä.

Lisätietoja antaa
Pipa Böök
Toiminnanjohtaja
Espoo Basket Team
040 635 8200
pipa.book@ebt.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla 20.01.2022 mennessä osoitteeseen pipa.book@ebt.fi

 
26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

19.1.2024 12:25 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan vahva panostus juniorityöhön tuottaa tuloksia

Tapiolan Honka tukee pelaajien kehityskaarta vahvasti tarjoamalla huippuluokan valmennuksen ja harjoitusmahdollisuudet sekä mahdollistaa polun juniorijoukkueista aikuisten kilpa- ja huippukoripallosarjoihin. Timo Mannosen tekemät tilastotutkimukset naisten ja miesten koripallon maajoukkue- ja pääsarjapelaajien pelaajapoluista osoittavat, että Tapiolan Honka on onnistunut pitkäjänteisessä työssä kasvattajaseurana.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

Näytä lisää vastaavia