Holopainen ja Rokkanen saalistivat tupla-tuplan

22.2.2021 09:37 Annika Holopainen ja Sara Rokkanen olivat oivassa vireessä tällä viikolla, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat. Holopainen johdatti hurjalla pelillään KR:n myös kauden avausvoittoon.

Annika Holopainen siivitti joukkueensa avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopaisen KR pelasi kaksi peliä viikolla ja viikonloppuna voittotili vihdoin aukesi.

Viikolla KR kohtasi vieraskentällä Skallagrimurin ja hävisi 53-67 (22-33). Holopaiselle kertyi 15 pistettä, kuusi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Holopainen oli vauhdissa kasatessaan hurjan 33 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan KR:n voittaessa Snæfellin 78-74 (41-36). Holopaiselle merkittiin myös kaksi syöttöä.

- Hyvät fiilikset. Voittaminen on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen. Tässä oli vähän kerennyt unohtaa miltä se tuntuu. Tulimme peliin hyvällä energialla, pelasimme joukkueena ja toteutimme pelitapaamme. Myös oma heitto kulki tänään. On helppo pelata, kun joukkueesta löytyy hyvä pointti, joka luo hyviä heittopaikka kerta toisensa jälkeen, Holopainen iloitsi ottelun jälkeen.

Voitosta huolimatta KR jatkaa Islannin liigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre otti tärkeän 68-55 (36-34)-voiton Extremadurasta. Kalinin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo. Voitolla Bembibre nousi Extremaduran ohi ja on nyt 14.
Ottelutilastot

Sarjapykälää alempana Anniina Äijäsen Ferrol otti A-lohkossa jo 21 peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Avilesin 69-54 (16-31). Avausviisikossa ollut Äijänen sai neljä merkintää sekä piste- että levypallotilastoihinsa ja lisäksi hän saalisti kolme syöttöä ja riiston. Ferrol johtaa lohkoa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen ja Elina Koskimies urakoivat yli 33 minuuttia, mutta Ibaizabal hävisi Ardoille 48-54 (24-23). Tulonen lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteen, kahdeksan levypallon ja syötön tilastoilla. Koskimiehen rivistöön kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa, syötön ja peräti neljä riistoa. Ibaizabal on A-lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen merkkautti komean 12 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan sekä yhden syötön, mutta Andratx hävisi Casablancalle 56-67 (30-29). Andratx on C-lohkossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli joukkueensa tehopelaaja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian liigassa Ragusa voitti Luparin 67-48 (23-22) ja Awak Kuier auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja kahdella torjunnalla. Ragusa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Wetterbygden Spark hävisi viikolla Uppsalalle niukasti 69-72 (37-43). Sandra Karsten jäi ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Sparks palasi voittojen tielle kellistämällä IK Eosin 65-56 (30-29). Karstenille merkittiin levypalloa ja riisto. Sparks taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen Uppsalan kanssa tasapisteissä kahdeksantena.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen Helsingborg sen sijaan hävisi molemmat ottelunsa. Perjantaina Helsingborg jäi Uppsalan jyrän alle 53-83 (22-39).
Ottelutilastot

Tuplaviikonlopun toisessa ottelussa sarjanousija taipui Norrköpingin vieraana 55-79 (34-44). Helsingborg on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden ottelun.
Ottelutilastot

 
6.3.2021 00:12 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier loisti Italian cupissa

Taistelu Italian cupin mestaruudesta on käynnissä ja Awak Kuierin Ragusa puristi tiensä välieriin.

1.3.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsen joukkue porskuttaa edelleen tappioitta

Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki Espanjan Liga Femenina 2:ssa jatkui viikonloppuna, kun Ferrol otti 22. peräkkäisen voittonsa. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen sen sijaan esiintyivät jälleen tehokkaasti.

26.2.2021 13:18 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen päässyt pelaamaan vapautuneesti - ”Tiedän mitä minulta vaaditaan”

Helmi Tulonen on pelannut hyvää kautta Espanjan Liga Femenina 2:n Ibaizabalin joukkueessa. Vaikka joukkueessa on tapahtunut muutoksia kauden aikana, on Tulonen ollut koko ajan joukkueensa avainpelaajia.

15.2.2021 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajat tehokkaina Espanjassa

Espanjan kentillä nähtiin vahvoja esityksiä Susiladiesin pelaajilta ja hyviä uutisia kuului myös Ruotsista, kun Isabella Kaukopaasi pelasi ensimmäisen pelinsä loukkaantumisensa jälkeen.

1.2.2021 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajat hyvässä iskussa EM-karsintojen alla

Susiladiesin pelaajat osoittivat hyvää kuntoa juuri ennen kuin Euroopan kärkisarjat jäivät maaottelutauolle. Annika Holopainen iski taululle jälleen hurjat tehot Islannissa, Sofia Pelander loisti Hernerin ottaessa viikolla kaksi voittoa ja Awak Kuier osoitti olevansa valmiina haastamaan Belgian ja Ukrainan.

24.1.2021 21:54 Suomalaiset ulkomailla

Holopaisen hurja tahti Islannissa jatkuu – Susiladies-pelaajat hyville pisteille

Annika Holopainen jatkoi vahvoja pelejään Islannin liigassa, mutta KR jahtaa siitä huolimatta edelleen ensimmäistä voittoaan. Awak Kuier ylsi kahdesti viikon aikana kaksinumeroisiin pisteisiin ja koville pisteille pääsivät myös Sofia Pelander, Anniina Äijänen sekä Sara Rokkanen.

19.1.2021 14:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla menossa vahva kausi – ”Olen tykännyt pelityylistä tosi paljon”

Suomalaisen koripalloilun kirkkaimpiin lupauksiin kuuluva Awak Kuier, 19, pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena. Italialaista Virtus Eirene Ragusaa edustavan Kuierin debyyttikausi ulkomailla on sujunut hyvin.

17.1.2021 11:32 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen palasi tositoimiin hurjin tehoin

Islannin liiga palasi yli kolmen kuukauden tauolta ja Annika Holopainen pääsi taas pitkästä aikaa pelien makuun iskemällä tilastoihin hurjia lukemia.

11.1.2021 22:57 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander ja Awak Kuier tehokkaina

Sofia Pelander ja Awak Kuier pelasivat vahvat pelit viikonloppuna, kun molemmat auttoivat joukkueensa voittoihin. Sara Rokkanen sen sijaan debytoi uudessa joukkueessaan vakuuttavasti ja Anniina Äijänen jatkoi hyviä esityksiään.

9.1.2021 12:40 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander vaatii itseltään enemmän – ”Tulen parantamaan loppukaudesta”

Sofia Pelander pelaa ensimmäistä kauttaan Saksassa, kun hän teki kesällä sopimuksen Bundesliigassa pelaavan Hernerin kanssa. Pelander löytää alkukauden jälkeen parannettavaa sekä itseltään että joukkueelta.

3.1.2021 21:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ylsi upeaan tupla-tuplaan

Awak Kuier avasi vuoden 2021 komeasti merkkauttamalla komean 15 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan siivittäessään Ragusan voittoon Italian liigassa. Espanjassa Marianne Kalin ja Anniina Äijänen pääsivät aloittamaan vuotensa myös voitoilla.

29.12.2020 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin joulun aika sujui voitokkaasti

Joulun molemmin puolin pelattiin sekä Saksassa että Espanjassa. Sofia Pelander pääsi juhlimaan kahta voittoa Hernerin kanssa.

20.12.2020 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla voittoisa viikko – Espanjassa suomalaisonnistumisia

Awak Kuierin Virtus Eirene Ragusan vahva meno Italian liigassa sai viikolla jatkoa kahdella voitolla. Espanjassa Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki venyi jo 13 ottelun mittaiseksi ja Helmi Tulonen sekä Elina Koskimies olivat joukkueensa parhaimmistoa.

13.12.2020 22:45 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen tehtaili hurjan tupla-tuplan

Helmi Tulonen oli ilmiliekeissä tilastoiden 25 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan viikonloppuna. Anniina Äijänen oli Ferrolin paras pistenainen joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä ja Awak Kuierin Ragusa nappasi kovan päänahan Italiassa.

10.12.2020 09:43 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Tulonen ja Äijänen terävässä iskussa

Awak Kuierin hienot pelit Italian liigassa saivat jatkoa tupla-tuplalla ja Helmi Tulonen ja Anniina Äijänen ylsivät koville pisteille Espanjassa.

6.12.2020 22:06 Suomalaiset ulkomailla

Äijänen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa – Pelander, Kuier ja Rokkanen tehokkaina

Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, jossa Anniina Äijänen pääsi tuulettamaan voiton kunniaksi. Awak Kuier pääsi nauttimaan kahdesta voitosta viikolla ja Sofia Pelander sekä Sara Rokkanen olivat kovassa vireessä.

29.11.2020 22:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi kentille tehokkaasti

Awak Kuier palasi pitkän tauon jälkeen peleihin ja merkkautti heti tupla-tuplan Italian liigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä.

24.11.2020 08:31 Susiladies

Sara Rokkanen sopimukseen Ville Tuomisen Helsingborgin kanssa

Susiladiesin Sara Rokkanen, 24, on siirtynyt Ruotsin Damliganin nousijajoukkue Helsingborgiin, jonka päävalmentajana toimii Ville Tuominen. Rokkanen pelasi aiemmin tällä kaudella Espanjan pääsarjan Bembibressä.

23.11.2020 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Tulonen urakoivat tehokkaasti Espanjassa

Elina Koskimies ja Helmi Tulonen olivat hyvässä vireessä, kun Ibaizabal pelasi viikon aikana peräti kolmasti. Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa murskatahtiaan ja Saksassa Sofia Pelanderin Herner koki avaustappionsa.

8.11.2020 10:15 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen tehokkaana Ferrolin voittoputken venyessä

Anniina Äijänen oli jälleen tehokkaalla pelipäällä, kun Ferrol jatkaa Espanjan Liga Femenina 2:ssa puhtaalla pelillä. Sofia Pelanderin Herner jatkaa niin ikään voittojen tiellä Saksan Bundesliigassa.

Näytä lisää vastaavia