Kori-80 järjestää miesten ja A-poikien yhteisen try out -illan 5.6.

20.5.2012 Valtakunnalliseen miesten I divisioonan (Divisioona B) nousseen Keravan Kori-80:n miesten edustusjoukkueen sekä seuran uuden A-poikajoukkueen kesäharjoitusjakso käynnistyy tiistaina 5.6.2012 klo 18.00, jolloin Killan hallilla pidetään avoin try out -ilta.

Tilaisuudessa katsastetaan pelaajia niin edustusjoukkueeseen kuin myös A-poikiin. Kaikki 1996 ja aikaisemmin syntyneet pelaajat ovat erittäin tervetulleita. Osallistuakseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan tarvitsee ottaa normaali harjoitusvarustus ja mielellään sekä tumma että vaalea paita.

Keravan miesten edustusjoukkueella on jo vuosien kokemus suunnitelmallisen harjoittelun toteuttamisesta sekä laadukkaiden ottelutapahtumien järjestämisestä. Samoja periaatteita toteutetaan myös uudessa A-poikaprojektissa. 

 

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

15.6.2017 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten 1B-divarissa muutama paikka auki

Miesten I divisioona B:ssä jatkava Raholan Pyrkivä on sopinut jatkosta avainpelaajiensa kanssa. Raholan Pyrkivän miesten joukkueen runko on muodostumassa – muutamaa pelaajaa etsitään vielä.

5.5.2017 Seura tiedottaa

Mikko Asikainen luotsaa puhun miesten edustusjoukkuetta 1 divisioona B:ssä

PuHun edustusjoukkue on pelannut syksystä 2013 alkaen miesten 1B-divisioonassa. Kauteen 2017-2018 lähdetään uuden päävalmentajan johdolla.

17.3.2017 Seura tiedottaa

Laita hyvä kiertämään ToPon ottelussa sunnuntaina 19.3!

Laurean opiskelijat ja Hope ry järjestävät liikuntavälinekeräyksen vähävaraisille perheille Munkkiniemen Yhteiskoulussa ToPon miesten ottelun yhteydessä.

16.3.2017 Valmentajat

EBT hakee valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

EBT hakee poikapuolen päävalmentajaa, joka toimisi myös miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. EBT:n miehet pelaavat I divisioona B:ssä.

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

15.6.2016 Seura tiedottaa

Jyväskylä Basketball Academy käynnistää toimintansa

Jyväskylä Basketball Academy aloittaa toimintansa kesän aikana ja on palkannut päävalmentajakseen 1+2-mallisella sopimuksella Salon Vilppaan Korisliiga-pudotuspeleihin viime kaudella palkanneen Mikko Tupamäen. JBA ottaa HoNsU:n sarjapaikan Divari A:ssa ja järjestää try-out-tilaisuuden 29.6.

5.4.2016 Seura tiedottaa

ToPo tekee paluuta divaritasolle

Historiallinen, munkkiniemeläislähtöinen koripalloseura ToPo on päätöksen ottaa hallintaansa miesten Divisioona A:n sarjapaikan, jolla HBA-Märsky on viime vuosina pelannut.

23.12.2015 Läntinen alue

Tampereen Tesomalle nousee uusi korispyhättö

Ensi syksynä 70 vuotta täyttävä Raholan Pyrkivä ei voisi juhlavuodeltaan enempää toivoa kuin vuosikymmeniä unelmoidun monitoimihallin toteutumisen. Tamperelaisseuran unelmat ovat vuosien määrätietoisen ja sitkeän työn jälkeen käymässä toteen, sillä Tesomalle on parhaillaan rakenteilla kolmen täysmittaisen koripallokentän kokonaisuus. Tesoman uuden korispyhätön on määrä avautua ensi kesänä.

Näytä lisää vastaavia