Kouvot käyttää Teemu Kristerin sopimusoption seuraavalle Korisliiga-kaudelle

2.2.2024 14:19 Kouvot käyttää Teemu Kristerin nykyisessä pelaajasopimuksessa olleen option: seuran oman kasvatti jatkaa joukkueessa myös kaudella 2024–25. Kristeri on pelannut urallaan 25 ottelua Korisliigassa ja 83 ottelua miesten I divisioona A:ssa.

Teemu Kristeri, 21, on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua Korisliigaa 1,3 pisteen keskiarvolla. Vuodenvaihteen jälkeen 195-senttinen laituri on pelannut miesten I divisioona A:ta järvenpääläisen Raidersin paidassa yhteensä neljä ottelua. Pelaamissaan otteluissa Kristeri on heittänyt 16,8 pistettä, napsinut 5.3 levypalloa ja haalinut kasaan 1,8 syöttöä ottelua kohden. Peliaikaa on kertynyt keskimäärin 31 minuuttia per ottelu. Raiders on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja matkalla kevään pudotuspeleihin.

– Hyvillä fiiliksillä jatkan Kouvolassa, hyvät harjoitusmahdollisuudet ja laadukas valmennus tekivät päätöksestä jatkaa helpon. Tällä kaudella tavoitteeni on ollut kehittää fysiikkaa ja monipuolistaa hyökkäyspeliä. Laadukkaan harjoitusympäristön ansiosta olen mielestäni saanut kehitettyä heikkouksiani huomattavasti kuluvan kauden aikana, Kristeri kommentoi sopimuksensa jatkoa kasvattajaseurassaan.

– Selkeänä tavoitteena tällä kaudella on jatkaa kehittymistä, voittaa mahdollisimman paljon pelejä divarissa sekä Korisliigassa ja ansaita paikka tulevalla kaudella Korisliigassa rotaatiopelaajana.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen on huomannut Kristerin kehityksen.

– Teemu on tehnyt määrätietoisesti töitä jo vuosia. Hänen läpilyöntinsä Korisliigassa tulee pidemmän kaavan kautta. Kehittynyt heittotaito sekä fysiikka mahdollistavat hänelle taistelun selkeästä roolista rotaatiossa. Korisliiga-pelaajaksi on monenlaisia reittejä, Lehtonen sanoo.

Kouvojen pelaajasopimukset kaudelle 2024-25: Topias Jokela ja Teemu Kristeri

Asiat

 
9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

2.4.2024 10:12 Korisliiga

Pantterijahti perjantaina käyntiin – Korisliigan puolivälieräsarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan puolivälieräsarjat käynnistyvät perjantaina 5.4. kolmen ottelusarjan voimin. BC Nokian ja Kouvojen välinen sarja käynnistyy lauantaina 6.4.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

Näytä lisää vastaavia