LePy etsii joukkoonsa lisää valmentajia

11.2.2019 12:23 Leppävaaran Pyrintö eli LePy on hurjassa kasvuvauhdissa oleva espoolainen koripalloseura. Viimeisen viiden vuoden aikana seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä ja noussut lisenssipelaajilla mitattuna Suomen neljänneksi suurimmaksi koripalloseuraksi. Määrän lisäksi myös laatuun on satsattu. LePyssä työskentelee tällä hetkellä viisi päätoimista valmentajaa, yksi puolipäiväinen valmentaja, päätoiminen toiminnanjohtaja sekä lukuisa määrä oman toimensa ohessa ohjaavia valmentajia. Kasvu jatkuu, joten seura etsii joukkoonsa lisää osaajia.

Seura etsii osaajia sekä kilpa- että harrastetoimintaan. LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringside pelaa naisten 1. divisioonassa sekä kolmessa nuorten valtakunnallisessa sarjassa. LePyn ja EBT:n yhteistyöjoukkue Westside pelaa kahdessa nuorten valtakunnallisessa sarjassa. Näihin kilpajoukkueisiin rakennetaan tulevan kauden valmennustiimejä parhaillaan.

LePyssä on lähes 600 alle 15-vuotiasta lasta ja nuorta. Myös tälle joukolle seura tarvitsee osaajia. Kaikissa nuorten ikäluokissa LePyllä on sekä kilpa- että harrastetavoitteisia pelaajia. Alle kouluikäisten toiminnassa on mukana 200 lasta. Seura haluaa hoitaa laadukkaasti jokaisen lapsen ja nuoren koripallovalmennuksen, joten etsinnässä on osaajia eri-ikäisten sekä erilaisin tavoittein harjoittelevien pelaajien ohjaamiseen ja valmennukseen.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta ammattina tai olet esimerkiksi muuttamassa pääkaupunkiseudulle ja etsit osa-aikaista valmentajan paikkaa, niin LePyllä on sinulle töitä. Mikäli teet päätyöksesi jotain ihan muuta, mutta haluaisit olla mukana lasten ja/tai nuorten valmennuksessa, vaikka vain muutaman kerran viikossa, niin seura etsii myös sinua. Etsinnässä on henkilöitä, jotka haluavat olla mukana oranssissa perheessä kasvattamassa lapsia ja nuoria kohti omaa huippuaan, oli lapsen tavoitteet sitten koripallon ammattilaisena tai harrastajana. Etsinnässä on innostuneita ja yhteistyökykyisiä valmentajia, jotka haluavat kehittää itsensä lisäksi pelaajia, joukkueita sekä seuraa.

Miksi LePyyn!

Pääset mukaan kehittämään seuraa, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat. Seura tarjoamme sinulle ympäristön kehittyä valmentajana sekä toteuttaa itseäsi. Saat vastuuta haluamasi määrän, ja ympärillesi työyhteisön, joka on valmis kehittymään kanssasi. Seurassa tuetaan koulutusta ja palkka maksetaan aina ajallaan. Loistotyypeille ollaan valmiita tarjoamaan useampivuotisen sopimuksen ja kilpailukykyisen palkan.


Seura hakee joukkoonsa valmentajia, jotka
- eivät pelästy isoja ryhmäkokoja
- haluavat kehittää jokaista innokasta lasta/nuorta, joka saapuu saliin
- haluavat toimia osana LePyn valmennustiimiä
- ovat kiinnostuneita olemaan osana lasten ja nuorten kasvua kohti omaa potentiaaliaan

Seura tarjoaa sinulle
- työpaikan, jossa pääset osaksi oranssia perhettä
- päätoimisen tai sivutoimisen työpaikan oman elämäntilanteesi mukaan
- näytönpaikan viedä seuraa eteenpäin yhdessä motivoituneen hallituksen ja toiminnanjohtajan kanssa
- mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua valmentajana yhdessä sovittavassa laajuudessa

Seura toivoo sinulta
- kokemusta lasten ja/tai nuorten kanssa toimimisesta
- innostunutta asennetta
- yhteistyökykyä
- joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin
- kaikki liikunnallinen koulutus katsotaan eduksi

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään elokuun alusta 1.8., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo keväällä 2019.

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostilla 15.3.2019 mennessä: LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen, 044 567 0777, marika.vilanen@lepy.fi

 
23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

19.5.2023 06:49 Seura tiedottaa

MaSu-Basketin valmentajat kaudelle 2023-24

Seuran tulevan kauden valmentajat on valittu. Jokaisen ikäluokan päävalmentajat ovat erittäin kokeneita valmennuksen ammattilaisia. Valmennustiimit koostuvat aikuisista koulutetuista valmentajista. Toiminta joka ikäluokassa pyörii koko kesän.

17.5.2023 08:13 Seura tiedottaa

LePyn päävalmentajat 2023-2024

LePyn päävalmentajat tulevalle kaudelle on nimetty. Päävalmentajien lisäksi valmennustiimeihin kuuluu vanhempivalmentajia ja juniorivalmentajia. Staffeja täydennetään kesän aikana.

26.4.2023 14:30 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee valmentajia vahvistamaan junioripolkuaan

HyPo hakee koripallovalmentajia vahvistamaan vanhimpien juniorijoukkueiden valmennustiimejä, osaksi aina edustusjoukkueiden apuvalmentajiksi asti. Juniorijoukkueet kilpailevat paikoista valtakunnan sarjoissa.

Näytä lisää vastaavia