LePy kutsuu nykyiset ja entiset ”lepyläiset” 80-vuotisjuhlaan 26.11.2011

17.11.2011 1920-luvun lopulla Leppävaarassa perustettiin ensin urheiluseura nimeltään Leppävaaran Tarmo. Seuran nimeksi vaihdettiin sittemmin ensin Leppävaaran Urheilijat ja lopulta 23.11.1931 Leppävaaran Pyrintö. Leppävaaran Pyrinnön perustamisesta on siis kulunut näinä päivinä 80 vuotta.

LePy haluaa kutsua kaikki nykyiset ja entiset ”lepyläiset” ja heidän tukijoukkonsa juhlistamaan kanssamme tätä merkittävää juhlapäivää lauantaina 26.11.2011.

Juhla alkaa kello 14.00 kaikenikäisille tarkoitetulla päiväjuhlalla Karakallion koululla. Siellä LePylle luovutetaan Nuori Suomi -sinetti sekä palkitaan ansioituneita lepyläisiä. Ohjelmassa on myös taitokisat junioreille, näytösottelu ja kakkukahvit.

Täysi-ikäisille tarkoitettu iltajuhla pidetään samana päivänä klo 19.00 alkaen Logenilla (Turuntie 100, Espoo). Sinne ovat tervetulleet kaikki yli 18-vuotiaat nykyiset ja entiset lepyläiset. 

Illan ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, musiikkia, ruokailu ja huutokauppa sekä yllätysnumeroita! Illalliskortit ovat nyt myynnissä LePyn nettisivuilla.

 
10.7.2019 09:46 Valmentajat

Tiina Sten toimii Slovenian Summit -tyttökoristapahtuman pääorganisaattorina

Slovenian Postojnassa järjestettävä FIBA Euroopan suurin tyttökoristapahtuma kerää Euroopasta tyttöpelaajien lisäksi naisvalmentajia ja -erotuomareita viisipäiväiselle leirille 11.7.-15.7. Entinen naisten maajoukkuepelaaja Tiina Sten toimii tapahtumassa isossa roolissa.

22.8.2018 09:14 Koripalloliitto tiedottaa

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin

Tähän juttuun on koottu FIBA:n sääntömuutoksen tärkeimmät kohdat. Muutokset astuvat Suomessa voimaan 1.9.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Koripallon alumnitoiminnan käynnistävä kiertue Turussa, Tampereella ja Helsingissä

Suomalaiselle koripallolle alumniverkoston osaaminen ja asiantuntemus ovat tärkeitä resursseja, joka voi hyödyttää niin lajin kokonaisvaltaista kehittymistä kuin esim. pelaajien ammattimaisten harjoitusmahdollisuuksien paranemista ja työelämävalmennuksen saamista peliuran ohessa. Alumnitoiminta mahdollistaa myös alumnien tehokkaamman verkottumisen keskenään. Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun antaa lajille takaisin omaa panostaan.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

29.12.2016 Katsojat

Tilastoanalytiikan merkitys nykykoripallossa -luento Helsingissä 8.1.

Miesten Korisliigassa Kouvojen valmennustiimiin kuuluva ja Aalto-yliopistossa tietotekniikkaa opiskeleva Mika Honkasalo avaa ajatuksiaan tilastoanalytiikan merkityksestä nykykoripallossa Koripallomuseossa järjestettävällä luennolla.

29.7.2016 Valmentajat

Delfin Basket Tournament 2016 käynnistyy Tampereella

Jo 29. kansainvälinen Delfin Basket -koripalloturnaus pelataan Tampereella 29.-31.7. Tapahtuma kerää kaikkiaan noin 5,000 osallistujaa Tampereelle pelaajien, huoltajien, valmentajien, katsojien ja vapaaehtoisten muodossa. Delfin Basketin yhteydessä nähdään myös kaksi juniorimaaottelua sekä Susijengin ja Belgian välinen maaottelu.

16.3.2016 11:02 Pohjoinen alue

Tule vapaaehtoiseksi tekemään koripallon suurta kansainvälistä tapahtumaa – 20-vuotiaiden miesten EM-kisat 2016 Helsingissä

20-vuotiaiden miesten koripallon EM-kisat pelataan Helsingissä, Helsingin jäähallissa ja Pasilan urheilutalolla 16.-24.7.2016. Kisaorganisaatio etsii n. 200 vapaaehtoista erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Hakuaikaa on 8.4. saakka.

Näytä lisää vastaavia