Mihajlovic jatkaa Bisonsin päävalmentajana – Henttoselle ja Hollolle jatkosopimukset

18.5.2021 10:33 Darko Mihajlovic solmi 2+1-vuotisen sopimuksen loimaalaisseuran kanssa. Joukkueen viime kauden pelaajista Juho-Matti Henttonen ja Eemeli Hollo solmivat jatkosopimukset.

Bisonsin kapteeni Juho-Matti Henttonen jatkaa loimaalaisjoukkueessa. Kuva: Ville Vuorinen

Korisliiga-paluuseen valmistautuva LoKoKo Bisons on sinetöinyt ensi kauden valmennusryhmän. Darko Mihajlovic jatkaa joukkueen päävalmentajana 2+1-vuotisella sopimuksella. Valmennusryhmään on lisäksi kiinnitetty Konsta Mastomäki apuvalmentajana jatkavan Marko Mäkilän rinnalle.

- Ensimmäinen kausi oli tuloksellisesti erinomainen ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Darkon erittäin kovaan työmoraaliin ja omistautumiselle joukkueen ja seuran eteen. 2-vuotinen sopimus tuo jatkuvuutta ja osoittaakin meidän tähtäimemme olevan pitkäjänteisessä työssä. Olemme tyytyväisiä myös siitä, että Marko Mäkilä ja Eero Aaltonen jatkavat valmennusryhmässä Konstan liittyessä uutena palasena mukaan, Bisonsin joukkueenjohtaja Heikki Perho kommentoi seuran tiedotteessa.

- Olen kiitollinen, että Bisons antoi minulle mahdollisuuden jatkaa alkanutta työtämme seuraavat kaksi vuotta. Olemme jo pystyneet asettamaan tietynlaisen ammattimaisen lähestymiskohdan asioihin ja halusimme saada jatkuvuutta organisaatioon. Henkilökohtaisesti tunnen oloni erittäin mukavaksi Loimaalla niin yksityisesti kuin ammatillisesti. En edes harkinnut mitään muita vaihtoehtoja seuraaville vuosille vaan halusin jatkaa projektia Loimaalla. Ensimmäinen Korisliiga-vuosi tuo varmasti jonkinlaisia haasteita, sillä lähtökohtamme sarjassa muuttuu. Viime kaudelle olimme ennakkosuosikkeja, mutta tähän kauteen me olemme enemmän altavastaajan asemassa. Odotan innolla, miten kehitymme seuraavan kahden vuoden aikana, Mihajlovic avaa.

Henttonen ja Hollo jatkavat

I divisioona A:n mestaruuden voittaneesta joukkueesta jatkavat kapteeni Juho-Matti Henttonen 1+1-vuotisella sopimuksella, sekä Eemeli Hollo kaksivuotisella sopimuksella.

Henttonen on ollut osa loimaalaisten Korisliiga-projektia I divisioona B:stä saakka ja viime kauden jälkeen saavutettu Korisliiga-nousu oli pitkäjänteisen työn tulos.

Henttonen pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden saavuttaen kauden keskiarvoikseen 11,5 pistettä ja 5,4 levypalloa ottelua kohden.  

Loimaan Korikonkarien oma kasvatti Eemeli Hollo on solminut sopimuksen Bisonsin kanssa. Hollo viimeisteli viime kaudella 4,1 pistettä ottelua kohden.

Asiat

 
23.2.2024 11:03 Korisliiga

Bisons vahvistaa rivejään viidennellä ulkomaalaisella: Patrick McGlynn Loimaalle

Heittäjäekspertti Patrick McGlynn siirtyy Qatarista Loimaalle.

23.2.2024 09:31 Korisliiga

KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

13.2.2024 09:00 Korisliiga

Michael Pounds KTP-Basketin päävalmentajaksi

Pounds nousee tehtävään joukkueen valmennusjohdosta ja korvaa tehtävässä sunnuntaina eronneen Roope Mäkelän. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Poundsin alaisuudessa keskiviikkona paikallisottelussa Kouvoja vastaan vieraskentällä.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

Näytä lisää vastaavia