Roosa Lehtoranta aloitti komeasti 22 pisteellä

15.9.2019 10:53 Roosa Lehtorannan sarjakausi Belgiassa pyörähti käyntiin lauantaina. Lehtoranta heitti debyytissään heti upeasti 22 pistettä, mutta se ei riittänyt kantamaan joukkuetta voittoon.

Roosa Lehtoranta avasi kautensa vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lehtorannan edustama Antwerp Giants sai kauden avauksessa vastaansa EuroCup-joukkue Liege Panthersin. Viime kaudella Belgian liigassa toiseksi viimeiseksi sijoittunut Giants näytti kauden potentiaaliaan piinatessaan ennakkosuosikkia, mutta joutui lopulta taipumaan jatkoajan jälkeen 79-90 (70-70, 29-37).

Giants oli lähellä voittoa jo varsinaisella peliajalla, kun Lehtoranta nosti joukkueensa vapaaheittoviivalta kolmen pisteen johtoon ottelun lopussa. Panthers tuli kuitenkin tasoihin viime sekunneilla onnistuneella kolmen pisteen heitolla. Jatkoajalla kotijoukkue karkasi lopullisesti ja otti voiton nimiinsä.

Lehtoranta debytoi upeasti 22 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Peliaikaa Lehtorannalle kertyi 35 minuuttia ennen virhetilin täyttymistä. Giantsin ehdoton ykkösnimi oli kuitenkin 38 pisteen ja 15 levypallon tupla-tuplan merkkauttanut Jessica Kelliher.

- Harmittava tappio. Olimme voitossa kiinni 14 sekuntia ennen loppua, kun johdimme kolmella pisteellä. Alku oli meiltä todella huono, mutta sitten saimme rytmistä kiinni. Itsellänikin erityisesti ensimmäinen puoliaika oli vaikea, mutta pääsin toisella puoliajalla peliin mukaan muutaman onnistumisen jälkeen ja siitä se lähti sitten rullaamaan, Lehtoranta kommentoi peliä.
Ottelutilastot

Saara Wahlgrenin Sparta Laarne hävisi kotikentällään Basket Namur Capitalelle selvästi 57-85 (32-42). Wahlgren parantelee alaraajavammansa eikä pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Henkilöt

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia