Sasu Salin kuritti Barcelonaa 22 pisteen edestä

24.10.2022 09:59 Sasu Salinin vauhti vain kiihtyy kohti marraskuun MM-karsintaikkunaa, kun hän paukutti 22 pistettä Barcelonaa vastaan. Remu Raitanen ja Alexander Madsen jatkoivat hyvää virettään ja Japanissa Murphyn veljekset näyttivät parastaan.

Sasu Salin on jatkanut siitä mihin EM-kisoissa jäi. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salinin pisteet auttoivat Teneriffaa haastamaan Barcelonaa, mutta saarelaiset joutuivat lopulta tunnustamaan Barcelonan paremmakseen 67-65 (27-25). Salin heitti kolmen pisteen heittonsa 6/10 ja nappasi ohimennen kolme levypalloa ja riiston. Tappio oli Teneriffalle kauden ensimmäinen Espanjan liigassa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtosen Manresa taipui Murcian vieraana 83-96 (46-47). Valtosen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitanen oli Albaceten parhaimmistoa 15 pisteen, seitsemän levypallon ja torjunnan tilastorivillä, mutta Gipuzkoa otti selvän 91-65 (42-32)-voiton.
Ottelutilastot

Alexander Madsen oli isossa roolissa Kreikan liigassa, kun AEK haki 84-80 (40-37)-vierasvoiton viikolla Mestarien liigassa Teneriffan kaataneesta Peristeristä. Madsen heitti 12 pistettä ja nappasi kolme vastustajan ohiheittoa näppeihinsä. Tilastoihin mahtui myös syöttö ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Italian liigassa Mikael Jantusen edustama Treviso ei pystynyt haastamaan Virtus Bolognan tähtisikermää, vaan joutui taipumaan numeroin 71-97 (31-44). Jantusen tilastot karttuivat kuudella pisteellä, kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhuni ei kyennyt taikomaan Merlins Crailsheimia voittoon Bayreuthin ollessa vahvempi 99-77 (54-34). Maxhunille kertyi kahdeksan pistettä, levypallo ja riisto.
Ottelutilastot

Max Besselink jäi vajaassa viidessä minuutissa ilman tilastomerkintöjä, kun Göttingen taipui kotonaan Rostock Seawolvesille 92-95 (46-49).
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa puhtaalla pelillä neljän kierroksen jälkeen. Tällä kertaa Bonn taivutti Löwen Braunschweigin vieraskentällä 79-72 (40-37).

Iisalo sai myös yhden huomionosoituksen lisää, kun hänet valittiin Bonnin paikallislehti General-Anzeigerin äänestyksessä Bonnin vuoden valmentajaksi. Viime kauden päätteeksi hänet palkittiin myös Bundesliigan vuoden parhaana valmentajana. Vuoden joukkueen äänestyksessä Bonn sijoittui toiseksi heti Saksan baseball-mestaruuden voittaneen Bonn Capitalsin jälkeen.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg pisti Euroliiga-joukkue ALBA Berliinin tiukoille, mutta joutui taipumaan 70-78 (30-33).
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Luukas Vaara jäi ilman tehomerkintöjä Phoenix Hagenin voittaessa Paderbornin 98-82 (49-37). Hagenilla on kolme voittoa ja tappio.
Ottelutilastot

Aatu Kivimäki oli Tigers Tübingenin johtotähti, kun Daniel Janssonin luotsaama miehistö jatkoi tappioitta voitettuaan Nürnberg Falconsin 85-67 (40-29). Kivimäki heitti komeasti 17 pistettä ja ripotteli sarakkeisiinsa vielä viisi levypalloa, viisi syöttöä, riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Craiova joutui taipumaan Pitestille 71-79 (37-53). Shawn Hopkins kasasi rivilleen kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan. Topias Palmi heitti neljä pistettä, nappasi viisi levypalloa ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Hokkaido joutui tunnustamaan Nagoya Diamond Dolphinsin kahdesti paremmakseen viikonlopun aikana. Nagoya vei ensimmäisen kohtaamisen kotikentällään 107-83 (44-37) Murphyn ollessa joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen ja viiden levypallon tilastoilla.
Ottelutilastot

Toisessa Murphyn 11 pisteen, viiden levypallon, syötön ja torjunnan tilastot eivät riittäneet, kun Nagoya otti selvän 112-77 (55-34)-voiton.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana Erik Murphyn Fukushima Firebonds tasasi voitot Rising Zephyr Fukuokan kanssa viikonloppuna. Ensimmäisessä pelissä Firebonds taipui 71-92 (28-36). Murphy sai kasaan 14 pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toiseen peliin Firebonds teki kovan ryhtiliikkeen ja vei ottelun nimiinsä 100-82 (40-37). Murphy oli pitelemätön 25 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, kahdella syötöllä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Ranskassa Lassi Tuovi joutui taipumaan entiselle seuralleen, kun Gravelines-Dunkerque otti kotikentällään selvän 85-69 (44-37)-voiton. Strasbourgilla on kuudesta pelistä yksi voitto.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa puhtaalla pelillä Itävallan liigassa kaadettuaan Kapfenberg Bullsin 84-70 (45-38).
Ottelutilastot

Fiifi Aidoo oli vauhdissa Norjassa, kun Fyllingen voitti Nidaros Jersin selvästi 107-48 (56-32). Aidoo täytteli tilastojaan 17 pisteellä, neljällä levypallolla, yhdeksällä syötöllä ja kahdella torjunnalla.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia