Sofia Pelander hurjana Ruotsin cupissa – Awak Kuier tippasi Venezian sarjakärkeen

30.10.2023 11:23 Sofia Pelander oli johdattamassa Norrköpingiä Ruotsin cupin välieriin loisto-otteillaan ja Awak Kuier ratkaisi summeritippauksella Venezialle voiton. Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat hyvässä iskussa Saksassa.

Sofia Pelander johdatti Norrköpingin Ruotsin cupin välieriin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ruotsissa pelattiin cup-viikonloppu, jossa joukkueet oli jaettu neljään lohkoon ja lohkovoittajat etenivät välierävaiheeseen.

Sofia Pelanderin Norrköping emännöi omaa lohkoaan, jossa pelasivat myös Isabella Kaukopaasin Visby sekä IK Eos Lund. Norrköping hoiteli leiviskänsä voittamalla molemmat vastustajansa.

Ensin Visby kaatui selvästi 88-61 (44-33) Pelanderin hurjastellessa 17 pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä, neljä riistoa ja kaksi torjuntaa. Kaukopaasi ei ollut Visbyn kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Pelander jatkoi vahvaa menoaan myös toisessa ottelussa, kun IK Eos kaatui 86-73 (49-32). Pelander ylsi komeaan 12 pisteen ja 19 levypallon tupla-tuplaan. Levypalloista peräti 10 tuli hyökkäyspäässä. Tilastot koristuivat myös syötöllä, kahdella riistolla ja kahdella torjunnalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta Vesiluoman Alvik aloitti viikonlopun 80-74 (43-33)-voitolla Högsbosta Vesiluoman saalistaessa itselleen seitsemän pisteen, kahden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastot.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Luleå oli niukasti vahvempi 63-55 (25-26) ja eteni lohkosta jatkoon. Tällä kertaa Vesiluoma sai rivilleen kuusi pistettä, levypallon, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Awak Kuier oli Reyer Venezian sankari, kun hän tippasi sisään juuri ennen summeria Venezialle 68-66 (30-28)-voiton Faenzasta. Kuier heitti ottelussa yhteensä 12 pistettä, nappasi kuusi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Venezia johtaa sarjaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sagna Milano hävisi kotonaan Brixialle 69-79 (38-37). Tulonen sai viisi merkintää sekä piste- että levypallotilastoon ja lisäksi yhden syötön.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrollin vahva alkukausi sai jatkoa toisella peräkkäisellä voitolla, kun Estudiantes kaatui vieraskentällä 82-71 (44-32). Kalin merkkautti kuusi pistettä, viisi levypalloa ja riiston. Äijäselle kirjattiin neljä pistettä sekä levypallo ja syöttö.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan taipui Valencian vieraana 59-72 (27-39) Lahtisen tilastoidessa kolme pistettä, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies oli Kelternin tehopelaajia, kun Marburg kaatui 75-56 (31-25). Koskimies heitti ottelussa 13 pistettä ja saalisti seitsemän levypalloa sekä riiston. Linda-Lotta Lehtoranta pyöritti peliä neljällä pisteellä, viidellä syötöllä ja kahdella riistolla. Hallitseva mestari Keltern on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä ja johtaa sarjaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla

Anissa Pounds oli kuumana heittäessään 22 pistettä, mutta Lions Halle hävisi kotonaan Saarlouis Royalsille 70-78 (35-35). Pounds nappasi myös viisi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja torjui kertaalleen. Tappio oli Lionsille kauden kolmas.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla

Roosa Lehtoranta jäi ilman tehomerkintöjä, mutta siitä huolimatta Angels Nördlingen nappasi kotonaan 77-63 (40-34)-voiton Veilchenistä. Angelsillä on viidestä ottelusta kolme voittoa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla

Belgiassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen murjoi Charleroin selvästi 106-50 (49-24). Aarnisalo auttoi joukkuettaan tällä kertaa 10 pisteen, neljän levypallon, syötön ja kolmen riiston tilastoilla. Kangoeroes on voittanut kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen Trutnov ei pystynyt haastamaan kotikentällään KP Brnoa häviten 58-80 (29-44). Rokkanen sai tilastoihinsa viisi pistettä ja viisi levypalloa.
Ottelutilastot

 
26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

Näytä lisää vastaavia