Suomen cupin ensimmäiset arvonnat suoritettu

12.8.2009 Miesten ja naisten Suomen Cup -kilpailut pääsevät täyteen vauhtiin syyskuun aikana. Miesten Cup saa varaslähdön kuitenkin jo elokuun aikana karsintakierroksen merkeissä.

Espoo Team juhli naisten Suomen cupin kultaa joulukuussa 2008.

LrNMKY on voittanut jo neljä miesten cupin mestaruutta peräkkäin. Kuvat: Francois Perthuis ja Tytti Nuoramo.

Miesten Suomen Cup

Karsintakierros (pelattava su 23.8. mennessä)

 • Huima - Sykki Tirmool
 • Wartti Basket - Keravan Energia Team
 • EBT - KaU

I cup-kierros (pelattava su 6.9. mennessä)

Otteluparit arvotaan maanantaina 24.8. karsintakierroksen voittajista (3 joukkuetta) sekä seuraavista 13 joukkueesta:

Honka Akatemia, BC Nokia, Porvoon Tarmo, LoKoKo, Lapuan Korikobrat, JKS, Kartanon Herrat, Kouvot III, KasPa, KaVe, TomPo, PUS-Basket, Lou-Basket.

II cup-kierros (pelattava ke 16.9. mennessä)

Otteluparit arvotaan maanantaina 7.9. I cup-kierroksen voittajista (8 joukkuetta)

Neljännesvälierät (ke 23.9.)

Ao. paikoille Div.1 - Div.4 arvotaan torstaina 17.9. II cup-kierroksen voittajat (4 joukkuetta)

 • Div. 1 - Pyrintö
 • LrNMKY - Korihait
 • Div. 2 - KTP
 • FoKoPo - Div. 3
 • ToPo - Kataja
 • Namika Lahti - Div. 4
 • Honka - Kauhajoki
 • Kouvot - Vilpas

Puolivälierät (ti 29.9.)

Otteluparit arvotaan torstaina 24.9. neljännesvälierien voittajista

Välierät (ke 18.11.)

Otteluparit arvotaan torstaina 1.10. puolivälierien voittajista

Miesten cupin finaali (la 12.12.)

Finaalin järjestävä joukkue arvotaan torstaina 19.11. välierien voittajista

Naisten Suomen Cup

Neljännesvälierät (pelattava 23.9. mennessä)

 • Kaaro - Catz
 • FoA - Huima
 • NaKo - PeKa
 • HyPo - OrJy
 • ToPo - Pyrintö
 • RaPy - HNMKY
 • PuHu jun. - Kori-80
 • Espoo Team suoraan puolivälieriin

Puolivälierät (ke 30.9.)

Otteluparit arvotaan torstaina 24.9. neljännesvälierien voittajista

Välierät (ke 18.11.)

Otteluparit arvotaan torstaina 1.10. puolivälierien voittajista

Naisten cupin finaali (la 12.12.)

Finaalin järjestävä joukkue arvotaan torstaina 19.11. välierien voittajista

 

Suomen cupeja ei pelata kaudella 2013/14

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomen cup -kilpailuja ja miesten LiigaCupia ei järjestetä pelikaudella 2013/14. Cupien mahdollista palauttamista koripallokauden otteluohjelmaan käsitellään tarpeen mukaan uudelleen tulevan pelikauden jälkeen.

24.1.2013 Ajankohtainen

Cup-voitot ratkotaan Tampereella, Lappeenrannassa ja Säynätsalossa

Ensi viikolla alkavan helmikuun kaksi ensimmäistä viikonloppua pyhitetään vuoden 2012 Suomen cupeille. Ensimmäistä kertaa pelattava miesten liigacup huipentuu 2.-3. helmikuuta Tampereella, kun taas naisten cupin välieräjoukkueet kokoontuvat 9.-.10. helmikuuta Lappeenrantaan. Miesten Suomen cupin mestaruus ratkotaan 9.2. Säynätsalossa.

Naisten cupin Final Four Lappeenrannassa 9.-10. helmikuuta

Suomen Koripalloliiton kilpailujaos on myöntänyt Lappeenrannan Catzille 9.-10. helmikuuta pelattavan naisten Suomen cupin Final Four -tapahtuman järjestelyoikeudet. Vuoden 2012 Suomen cupin mestaruudesta kamppailevat Catzin lisäksi PeKa, Huima sekä Tapiolan Honka.

20.7.2012 Pohjoinen alue

Suomen cup -ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen pelikauden 2012/13 Suomen cupiin on nyt käynnissä. Cupit ovat uudistuneet siten, että Korisliigan joukkueet ottavat toisistaan mittaa Korisliigan LiigaCupissa, kun taas miesten I divisioonaa ja alempia divisioonia pelaavat joukkueet mittelevät Suomen cupin mestaruudesta.

Miesten Suomen Cupin III kierroksen otteluparit selvillä

Koripallon miesten Suomen cup on edennyt kolmannelle kierrokselle asti. Cupin kolmannella kierroksella pelaa kahdeksan joukkuetta, jotka selvittävät keskinäisen paremmuutensa lauantaihin 17. syyskuuta mennessä.

Miesten Suomen Cupin II kierroksen otteluparit on arvottu

Miesten koripallon Suomen cupin II kierroksen otteluparit on arvottu. Ottelut pelataan lauantaihin 3.9. mennessä.

Suomen cupin avauskierroksen arvonnat suoritettu

Miesten ja naisten Suomen cupien avauskierroksen arvonnat on suoritettu. Avauskierroksen arvontaan osallistuneet miesten joukkueet etenevät suoraan cupin toiselle kierrokselle. Naisten cupin avauskierroksella pelataan puolestaan kolme ottelua.

Miesten ja naisten Suomen cup –välierien pelipäivät selvillä

Koripallon naisten Suomen cupin finalistit selviävät joulukuun puolivälissä, kun miesten toinen finalisti selviää vasta tammikuun alussa. Miesten cupissa vastakkain ovat otteluparit ToPo-Korihait ja Kataja-Honka. Naisten Suomen cupissa finaalipaikasta mittelevät parit FoA-ToPo ja Espoo Team-EBT Akatemia.

Miesten ja naisten Suomen cup –välieräparit arvottu

Koripallon Suomen cupien välieräparit arvottiin maanantaina Helsingissä. Arpa heitti miesten cupissa vastakkain otteluparit ToPo-Korihait ja Kataja-Honka. Naisten Suomen cupissa finaalipaikasta mittelevät parit FoA-ToPo ja Espoo Team-EBT Akatemia.

28.9.2010 16:20 Koripalloliitto tiedottaa

Miesten ja naisten Suomen cupin puolivälieräparit selvillä

Koripallon Suomen cup –kilpailuiden puolivälieräparit on arvottu. Sekä miesten että naisten cup-puolivälierät pelataan lauantaina 6. marraskuuta. Välierät ovat ohjelmassa 22.12. ja finaalit 22.1.2011.

Suomen Cupin 1. kierroksen arvonnat suoritettu

Miesten ja naisten Suomen cupin ensimmäisen kierroksen otteluparit on arvottu. Miesten Suomen cupin ensimmäinen kierros pelataan 5.9. mennessä ja naisten cupin neljännesvälierät 25.9.

14.8.2010 Pohjoinen alue

Suomen Cupin ilmoittautuminen päättymässä 14.8.2010

Ilmoittautuminen vuoden 2010 koripallon Suomen cupiin on käynnistynyt. Suomen cup on kaikille suomalaisille mies- ja naisjoukkueille tarkoitettu turnaus, jonka voittajat ratkaistaan tammikuussa 2011 pelattavissa cupin finaaleissa.

Suomen Cupiin muutoksia

Miesten ja naisten Suomen Cupin mestaruus ratkaistaan vuonna 2010 uudistuneella sarjajärjestelmällä. Ilmoittautuminen Suomen Cupiin alkaa 8. elokuuta.

9.12.2009 09:00 Katsojat

Suomen cupit huipentuvat lauantaina

Miesten ja naisten Suomen cup –mestaruuksien kohtalot ratkeavat lauantaina (12.12.). Miesten cup-finaalia isännöi Tampereen Pyrintö, joka saa vieraakseen Espoon Hongan. Naisten cupissa finaaliemännän rooli on Espoo Teamillä, joka kohtaa kotkalaisseura Peli-Karhut.

19.11.2009 13:30 Katsojat

Tampere ja Espoo saivat Suomen cup –finaalit järjestettäväkseen

Joulukuun 12. päivänä pelattavien koripallon Suomen cup –finaalien järjestäjät arvottiin torstaina Helsingissä. Miesten cup-finaalin järjestelyoikeuden arpa heitti Tampereen Pyrinnölle, joka saa vieraakseen Espoon Hongan. Naisten cup –arvonnassa emännän roolin sai Espoo Team, jonka vastustajaksi välieristä selviytyi kotkalaisseura Peli-Karhut.

1.10.2009 Katsojat

Miesten ja naisten Suomen cup –välieräparit arvottu

Koripallon miesten ja naisten Suomen cup –välierien otteluparit on arvottu. Marraskuun 18. päivänä pelattavissa välierissä kohtaavat miesten Suomen cupissa Namika Lahti – Espoon Honka ja Järvenpään Koripalloseura – Tampereen Pyrintö.

24.9.2009 Katsojat

Miesten ja naisten Suomen cup –puolivälierien otteluparit selvillä

Koripallon miesten ja naisten Suomen cup –puolivälierien otteluparit on arvottu. Miesten puolivälierät pelataan tiistaina 29.9. ja naisten heti seuraavana päivänä, keskiviikkona 30.9.

Liigajoukkueet mukaan miesten Suomen cupiin

Suomen cupin alkukierroksilta tiensä jatkoon selvittäneet neljä divisioonajoukkuetta haastavat seuraavaksi cupissa Korisliigan joukkueet, jotka tulevat kisaan mukaan ensi viikolla pelattaviin neljännesvälieriin. Liigajoukkueiden haastajiksi asettuvat BC Nokia, Järvenpään Koripalloseura, Lapuan Korikobrat ja Porvoon Tarmo.

Suomen Cupin I kierroksen arvonnat suoritettu

Miesten Suomen cupin I varsinaisen kierroksen otteluparit on arvottu. Seuraavat ottelut pelataan viimeistään sunnuntaina 6. syyskuuta.

Ilmoittautuminen Suomen Cupiin 2009 on käynnissä

Ilmoittautuminen vuoden 2009 koripallon Suomen cupiin on käynnistynyt. Suomen cup on kaikille suomalaisille mies- ja naisjoukkueille tarkoitettu turnaus, jonka voittajat ratkaistaan joulukuussa pelattavissa cupin finaaleissa.

Näytä lisää vastaavia