Susijengiläisten joukkueet jatkoon Saksan cupissa – Nuutinen ja Ahonen pirteinä

8.10.2018 08:57 Viimeisetkin Susijengin pelaajat pääsivät tositoimiin Euroopan korisparketeilla viikonloppuna. Erik Murphy jatkoi vahvoja otteitaan Saksan Bundesliigassa, Matti Nuutinen ja Roope Ahonen aloittivat vahvasti Espanjan LEB Orossa ja Carl Lindbom väläytteli osaamistaan Puolassa.

Erik Murphyn vahva alkukausi sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksassa vietettiin cup-viikonloppua ja suomalaisten joukkueista sekä Shawn Huffin, Erik Murphyn ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners että Petteri Koposen Bayern München olivat taistelemassa paikasta kahdeksan parhaan joukkoon.

Frankfurt eteni seuraavalle kierrokselle kukistaessaan niukasti Ulmin 78-74 (34-42). Murphy oli jälleen joukkueen johtohahmo 15 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja torjunnalla. Huff keräsi tilastoikseen viisi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Voitolla Frankfurt eteni kahdeksan parhaan joukkoon.
Ottelutilastot

Bayern München ei antanut Giessenin yllättää itseään, vaan eteni jatkoon 106-92 (60-33)-voitolla. Koponen pussitti 11 pistettä, antoi neljä syöttöä ja torjui vastustajan heiton kertaalleen.
Ottelutilastot

Nuutinen ja Ahonen debytoivat vahvasti

Salinin Malaga vietti todellista härkäviikkoa, johon mahtui kolme peliä. Tiistaisen EuroCup-ottelun jälkeen Malaga oli Espanjan ACB-liigassa tulessa torstaina Fuenlabradan vieraana hakien 93-79 (45-43)-voiton. Salin kuului joukkueensa tehokkaimpiin tykittäen 19 minuutissa 12 pistettä ja koristellen tilastojaan vielä neljällä levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Malagan viikko päättyi sunnuntaina Real Madridin vieraana. Malaga oli voitossa kiinni vielä 1,5 minuuttia ennen loppua johdettuaan 82-81, mutta Facundo Campazzon kori bonusvapaaheitolla sekä Sergio Llullin kolmonen päättivät Malagan voittohaaveet. Lopulta Real piti pisteet 89-82 (48-36)-voitolla. Salin upotti ottelussa kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa ja tilastoi syötön ja sekä riiston.
Ottelutilastot

Matti Nuutinen avasi vahvasti Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan LEB Orossa Nuutisen ja Roope Ahosen Oviedo aloitti kautensa niukalla 77-82 (72-72, 43-40)-jatkoaikatappiolla Bilbaolle. Suomalaispelaajat olivat heti isossa roolissa ja Nuutinen oli joukkueen ykkösnimi 20 pisteellä, kuudella levypallolla ja kahdella riistolla. Ahonen esiintyi niin ikään vahvasti yhdeksän pisteen, kahden levypallon, viiden syötön ja riiston saalillaan. Suomalaiskaksikko sai runsaasti vastuuta Nuutisen pelatessa lähes 36 minuuttia ja Ahosen saadessa peliaikaa 32,5 minuutin verran. Kaksikko oli myös teholuvuissa joukkueensa parhaat.
Ottelutilastot

Lindbom ja Kanervo avasivat kautensa

Carl Lindbom sai runsaasti vastuuta debyytissään puolalaisen Rosa Radomin riveissä, mutta Rosa Radom hävisi 70-89 (31-45) Stal Ostrow Wielkopolskin vieraana. Lindbom uurasti kentällä 30 minuuttia tilastoiden kahdeksan pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Antti Kanervo teki ensiesiintymisensä Islannin liigassa, kun hänen joukkueensa Stjarnan voitti kotikentällään 94-77 (45-55) IR:n. Stjarnanin voiton takeena oli hurja viimeinen neljännes, jonka se vei nimiinsä 25-8. Kanervo kirjautti pelissä 35 minuuttia, kuusi pistettä, kahdeksan levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Antti Kanervo avasi kauden voitolla Islannissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Jamar Wilsonin Lietkabelis otti niukan 81-77 (36-42)-voiton Utenos Juventuksesta Liettuan liigan ottelussa. Lietkabelis oli takaa-ajajana suurimman osan ottelusta, mutta nousi vahvan viimeisen neljänneksen (23-12) turvin voittoon. Wilson kieputti seitsemän pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior käynnisti kautensa Israelin liigassa Ironi Ness Zionan kanssa 90-84 (44-43)-voitolla Maccabi Rishonin vieraana. Lee käytti saamansa 16 minuuttia tehokkaasti nostellen 12 pistettä ja käsiin tarttui myös kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Unkarin liigassa Alex Murphyn Szolnoki Olaj jatkaa puhtaalla pelillä kahden kierroksen jälkeen, kun se voitti kotikentällään Szombathelyn 88-68 (45-33). Murphy koristi tilastojaan kuudella pisteellä, neljällä levypallolla ja kolmella syötöllä.
Ottelutilastot

Suomalaisvalmentajat voittoisia

Ranskan ProA-liigassa Lassi Tuovin valmentama haki 86-81 (44-38)-voiton Antibesin vieraana. Strasbourg on voittanut neljästä ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin Strasbourg on aloittanut kautensa vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin valmentama Racing otti kauden kolmannen voittonsa kaadettuaan kotonaan Eschin 90-73 (56-36). Racing jatkaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Saksan ProB-joukkue OrangeAcademy Ulmia koutsaava Daniel Jansson joutui pettymään, kun Ulm hävisi Bayern München II:lle 57-67 (31-29).
Ottelutilastot

 
12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

9.12.2018 23:33 Susijengi

Lindbom ja Kanervo käsi kuumana – Koposelle ja Wilsonille tuplavoitot

Carl Lindbomin ja Antti Kanervon sihti oli kunnossa, kun molemmat pussittivat 21 pistettä johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Petteri Koponen sekä Jamar Wilson pääsivät juhlimaan kahta voittoa viikon peleissä.

8.12.2018 13:15 Susijengi

Alex Murphy ei jatka Unkarissa

Alex Murphy ja Szolnoki Olaj ovat yhteisymmärryksessä purkaneet keskinäisen sopimuksensa.

27.11.2018 13:36 Susijengi

Jukka Toijala Trefl Sopotin päävalmentajaksi

Viimeisenä kahtena keväänä CSM Steaua Bukarestin Romanian liigan finaaleihin käskyttänyt Susijengi-apuvalmentaja Jukka Toijala, 46, siirtyy Puolaan. Toijala komentaa loppukaudenkestävällä sopimuksella takavuosien menestyjäjoukkue Trefl Sopotia, jolla on takanaan vaikea alkukausi.

26.11.2018 16:02 Susijengi

Erik Murphy jatkaa Frankfurtissa kauden loppuun

Erinomaisen syksyn Saksan Bundesliigassa ja Eurocupissa pelannut Susijengin ison pään luottomies Erik Murphy, 28, jatkaa Fraport Skylinersissä pelikauden 2018-19 loppuun asti. Skyliners uutisoi maanantaina Murphyn lunastaneen sopimuksen kolmen kuukauden koeajan jälkeen.

26.11.2018 09:50 Susijengi

Kanervo, Salin ja Murphy jälleen tarkkakätisinä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa ennen tulevia MM-karsintoja. Sasu Salin, Erik Murphy ja Antti Kanervo olivat erityisesti kovassa iskussa ja kaksinumeroisiin pisteisiin ylsivät myös Petteri Koponen, Carl Lindbom, Jamar Wilson ja Roope Ahonen.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

19.11.2018 09:30 Susijengi

Petteri Koposen ja Alex Murphyn joukkueet jatkavat kärjessä

Petteri Koposen Bayern München porskuttaa Saksan Bundesliigassa tappioitta ja Alex Murphyn Szolnoki Olaj vei kärkikamppailun Unkarin liigassa jatkaen sarjataulukon piikkipaikalla.

18.11.2018 08:28 Susijengi

Espanjassa suomalaisvoittoja - Nuutinen loisti

Sasu Salinin vahva kausi Malagan kanssa sai jatkoa Espanjan liigassa ja sarjaporrasta alempana Matti Nuutinen johdatti 15 pisteellään Oviedon kolmanteen peräkkäiseen voittoon.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

14.11.2018 14:27 Susijengi

EuroCup-kierroksen MVP:ksi valittu Erik Murphy pelaa vahvaa kautta – ”Olen heittänyt hyvin”

Ennen tätä kautta Erik Murphy oli pelaamatta yhdeksän kuukauden ajan, mutta ruostetta ei ole miehen otteissa alkukauden aikana esiintynyt. Siitä parhaimpana osoituksena viime kierroksella saatu tunnustus EuroCupin kierroksen parhaaksi pelaajaksi.

11.11.2018 22:20 Susijengi

Erik Murphy ja Petteri Koponen joukkueidensa ykköstykit

Erik Murphy ja Petteri Koponen jatkoivat pisterikkaita pelejään, kun he olivat joukkueidensa parhaat pistemiehet Saksan Bundesliigassa.

11.11.2018 09:35 Susijengi

Carl Lindbom juhlisti synttäreitään 30 pisteellä

Carl Lindbom esitti oivaa virettä tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun hän johdatti Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa heittämällä peräti 30 pistettä. Jamar Wilsonin vahvat otteet saivat jatkoa liettualaisjoukkue Lietkabelisissä.

8.11.2018 23:31 Susijengi

Koposella täydellinen heittopäivä Bayern Münchenin historiallisessa voitossa

Petteri Koponen heitti komeasti 16 pistettä, kun Bayern München otti historiansa suurimman voiton Euroliigassa.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

4.11.2018 22:30 Susijengi

Erik Murphy hurjana Saksassa - Iisalon ja Vertion Crailsheim kiusasi Koposen Bayernia

Erik Murphy oli Frankfurt Skylinersin tähti pussittamalla peräti 22 pistettä Skylinersin voittaessa Bonnin. Bundesliigassa nähtiin myös suomalaiskohtaaminen, kun Petteri Koposen Bayern München nappasi voiton Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentamasta Crailsheim Merlinsistä.

4.11.2018 09:57 Susijengi

Petteri Koponen ja Sasu Salin tehokkaina

Sasu Salin jatkoi vahvoja esityksiään Malagan paidassa ja Petteri Koponen oli Bayern Münchenin kantavia voimia, mutta Susijengin tähtikaksikon pisteet eivät kuitenkaan riittäneet tuomaan voittoa. Antti Kanervo oli käsi kuumana Stjarnanin jatkaessa vahvaa kauttaan Islannin liigassa.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

29.10.2018 09:57 Susijengi

Petteri Koposen Bayern München porskuttaa vahvasti Bundesliigassa

Petteri Koposen Bayern Münchenin vahva alkukausi Saksan Bundesliigassa sai jatkoa, kun joukkue voitti vieraissa Bremerhavenin.

28.10.2018 08:17 Susijengi

Sasu Salinin vahva vire Espanjassa jatkuu

Susijengin terrieri Sasu Salin oli taas joukkueensa avainhahmoja, kun Malagan vahva alkukausi sai jatkoa Espanjan liigassa. Unkarin liigassa Alex Murphy taas osoitti monipuolisuuttaan voitto-ottelussa.

Näytä lisää vastaavia