Susiladies palasi parketeille Pasilassa

2.6.2020 14:52 Susiladies aloitti Pasilan urheilutalolla Open Gym -harjoittelunsa. Pasilassa Susiladies-pelaajat pääsivät pitkästä aikaa treenaamaan ryhmässä viranomaisten viidenkymmenen hengen kokoontumisrajoitusten puitteissa.

Susiladies on aloittanut tällä viikolla harjoituskautensa Pasilassa. Kuva: Ville Vuorinen.

Lotta-Maj Lahtinen on treenannut itsenäisesti taitoa ulkokentillä ja vetänyt fysiikkaohjelmaa. Vaikka treenaamisen soveltaminen korona-aikaan on onnistunut, niin parketeille palaaminen joukkuetovereiden keskelle pisti hymyn suulle.

Pelinomaiset kontaktitilanteet olivat vielä pienessä roolissa ja Susiladies kehittyi lähinnä yksilötaitoihin ja heittämiseen pelitempolla. Sekaan oli pistetty myös vähän 1-1-pelaamista koko kentällä.

Elina Arike ja Susiladies pääsi nauttimaan treenaamisesta yhdessä. Kuva: Ville Vuorinen.

– Ihan mahtavaa päästä taas treenaamaan tutun porukan kanssa. Hyvää kilpailua, hyvää treeniä ja sikakivaa treenata koripalloa ryhmässä, Lahtinen kertoo.

Susiladies on kerännyt kesäksi naisten maajoukkuepelaajat, NCAA:ssa korkoa kasvavat urheilijaopiskelijat sekä parhaat nuorten maajoukkuepelaajat treenaamaan kahdessa osassa, joista toinen harjoittelee aamuisin ja toinen aamupäivisin.

– Vaikka on uusia pelaajia, niin kaikki otetaan mukaan avoimesti ja tutustutaan toisiimme. Ihan kuin ei olisi kautta ollut edes välissä, kun tulee Open Gymiin. Hyvä Susiladies-porukka kasassa.

Annika Holopainen pallonkäsittelyharjoituksessa. Kuva: Ville Vuorinen.

Kesä on perinteisesti koripalloilijalle sitä aikaa, kun on aika ottaa harppauksia henkilökohtaisella tasolla.

– On tärkeää, että kehitytään pelaajina ja ryhmänä. Kantaa kauas, koska olemme vielä nuoria. Kesän tärkein juttu on, että kehittyy kokonaisvaltaisesti pelaajana.

Katso Henna Sandvikin fiiliksi videolta:

 
26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

15.2.2024 17:20 Susiladies

Susiladies nousi kuusi sijaa maailmanlistalla – listaharppaus toiseksi kovinta maailmassa

Suomen naisten koripallomaajoukkue löytyy kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n tuoreimmalta listaukselta sijalta 60.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

Näytä lisää vastaavia