Susiladiesin pelaajat hyvässä iskussa EM-karsintojen alla

1.2.2021 08:22 Susiladiesin pelaajat osoittivat hyvää kuntoa juuri ennen kuin Euroopan kärkisarjat jäivät maaottelutauolle. Annika Holopainen iski taululle jälleen hurjat tehot Islannissa, Sofia Pelander loisti Hernerin ottaessa viikolla kaksi voittoa ja Awak Kuier osoitti olevansa valmiina haastamaan Belgian ja Ukrainan.

Annika Holopainen ja Sofia Pelander taistelevat seuraavaksi EM-karsinnoissa Belgiaa vastaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen oli jälleen hurjana tilastoimalla Islannin liigassa 34 pistettä, 13 levypalloa ja viisi syöttöä. Holopaisen mahtipelistä huolimatta KR hävisi kotonaan Keflavikille 87-104 (44-52). KR on sarjassa viimeisenä ilman yhtään voittoa.

Vaikka KR on vielä voitoitta, niin Holopainen on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Islannin liiga alkoi syyskuun lopussa ja jo kahden pelatun ottelun jälkeen liiga meni kiinni ja pelit jatkuivat vasta tammikuun puolivälissä. Holopainen on tilastoinut kauden seitsemässä ottelussa keskiarvoikseen hurjat 28,9 pistettä, 10,0 levypalloa ja 2,0 syöttöä. Holopainen pääseekin hyvistä lähtöasetelmista Susiladiesin mukaan EM-karsintaotteluihin.

- Islannin liiga pistettiin syksyllä tauolle ennen kuin se ehti edes kunnolla alkamaan, joten ennen viime karsintaikkunaa oma pelituntuma oli vähän hukassa sen takia. Onneksi pelit nyt vihdoin jatkuivat ja tiheän peliaikataulun takia olen saanut jo hyvän määrän pelejä ja minuutteja alle. Onnistumiset täällä totta kai nostavat itseluottamusta ja on ollut kiva huomata, että heitto uppoaa pienen tauonkin jälkeen. Innolla odotan maajoukkuepelejä ja sitä, että pääsee taas pelaamaan tuttujen kavereiden kanssa, Holopainen kertoo.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Pelander oli tositoimissa kahdesti viikon aikana ja Hernerin saldoksi tuli kaksi voittoa.

Herner aloitti viikon pelit voittamalla Marburgin 74-60 (38-23). Pelander oli loistovireessä 12 pisteen, kahdeksan levypallon, yhden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Viikon toisessa pelissä Herner kohtasi sarjassa toisena olevan suurseura Wasserburgin. Herner otti makean päänahan 76-63 (41-33) Pelander heitti neljä pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi viisi syöttöä ja riisti kahdesti. Herner on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Italian liigassa Kuier tilastoi komean 12 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan Ragusan voittaessa Vigaranon 79-57 (46-29). Kuierin tilastoihin kirjattiin myös kolme syöttöä ja kaksi torjuntaa. Ragusa pitää hallussaan kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin urakoi myös kahdesti viikon aikana, mutta molemmista oli tuloksena tappio.

Viikon alkajaisiksi Bembibre kohtasi Sedis Basquetin häviten 61-74 (32-46). Kalinin tilastoihin kirjattiin kaksi pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Bembibre matkusti suurseura Gironan vieraaksi ja taipui 69-87 (36-45). Aloitusviisikossa ollut Kalin jäi 21,5 minuutissa pisteittä, mutta nappasi kolme levypalloa. Bembibre on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Liga Femenina 2:n lohko A:ssa Anniina Äijänen pääsi juhlimaan 18. peräkkäistä voittoa, kun Ferrol murskasi sarjakolmosen Iraurgin 89-48 (36-16). Äijänen heitti seitsemän pistettä, otti kolme levypalloa sekä antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen oli taas vauhdissa, kun Ibaizabal otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kukistaessaan Arxilin 54-44 (35-29). Tulonen oli joukkueensa ykkönen 15 pisteen, viiden levypallon, kahden riiston ja kahden torjunnan tilastoilla. Koskimies saalisti kaksi pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Ibaizabalilla on 10 voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LF2:n C-lohkossa Sara Rokkasen edustaman Andratxin tappioputki jatkui Almedaa vastaan 36-62 (20-31). Rokkasella oli vaikea heittopäivä, mutta auttoi joukkuettaan viiden pisteen, seitsemän levypallon, kuuden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

 
1.3.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsen joukkue porskuttaa edelleen tappioitta

Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki Espanjan Liga Femenina 2:ssa jatkui viikonloppuna, kun Ferrol otti 22. peräkkäisen voittonsa. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen sen sijaan esiintyivät jälleen tehokkaasti.

26.2.2021 13:18 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen päässyt pelaamaan vapautuneesti - ”Tiedän mitä minulta vaaditaan”

Helmi Tulonen on pelannut hyvää kautta Espanjan Liga Femenina 2:n Ibaizabalin joukkueessa. Vaikka joukkueessa on tapahtunut muutoksia kauden aikana, on Tulonen ollut koko ajan joukkueensa avainpelaajia.

22.2.2021 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Holopainen ja Rokkanen saalistivat tupla-tuplan

Annika Holopainen ja Sara Rokkanen olivat oivassa vireessä tällä viikolla, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat. Holopainen johdatti hurjalla pelillään KR:n myös kauden avausvoittoon.

15.2.2021 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajat tehokkaina Espanjassa

Espanjan kentillä nähtiin vahvoja esityksiä Susiladiesin pelaajilta ja hyviä uutisia kuului myös Ruotsista, kun Isabella Kaukopaasi pelasi ensimmäisen pelinsä loukkaantumisensa jälkeen.

24.1.2021 21:54 Suomalaiset ulkomailla

Holopaisen hurja tahti Islannissa jatkuu – Susiladies-pelaajat hyville pisteille

Annika Holopainen jatkoi vahvoja pelejään Islannin liigassa, mutta KR jahtaa siitä huolimatta edelleen ensimmäistä voittoaan. Awak Kuier ylsi kahdesti viikon aikana kaksinumeroisiin pisteisiin ja koville pisteille pääsivät myös Sofia Pelander, Anniina Äijänen sekä Sara Rokkanen.

19.1.2021 14:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla menossa vahva kausi – ”Olen tykännyt pelityylistä tosi paljon”

Suomalaisen koripalloilun kirkkaimpiin lupauksiin kuuluva Awak Kuier, 19, pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena. Italialaista Virtus Eirene Ragusaa edustavan Kuierin debyyttikausi ulkomailla on sujunut hyvin.

17.1.2021 11:32 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen palasi tositoimiin hurjin tehoin

Islannin liiga palasi yli kolmen kuukauden tauolta ja Annika Holopainen pääsi taas pitkästä aikaa pelien makuun iskemällä tilastoihin hurjia lukemia.

11.1.2021 22:57 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander ja Awak Kuier tehokkaina

Sofia Pelander ja Awak Kuier pelasivat vahvat pelit viikonloppuna, kun molemmat auttoivat joukkueensa voittoihin. Sara Rokkanen sen sijaan debytoi uudessa joukkueessaan vakuuttavasti ja Anniina Äijänen jatkoi hyviä esityksiään.

9.1.2021 12:40 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander vaatii itseltään enemmän – ”Tulen parantamaan loppukaudesta”

Sofia Pelander pelaa ensimmäistä kauttaan Saksassa, kun hän teki kesällä sopimuksen Bundesliigassa pelaavan Hernerin kanssa. Pelander löytää alkukauden jälkeen parannettavaa sekä itseltään että joukkueelta.

3.1.2021 21:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ylsi upeaan tupla-tuplaan

Awak Kuier avasi vuoden 2021 komeasti merkkauttamalla komean 15 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan siivittäessään Ragusan voittoon Italian liigassa. Espanjassa Marianne Kalin ja Anniina Äijänen pääsivät aloittamaan vuotensa myös voitoilla.

29.12.2020 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin joulun aika sujui voitokkaasti

Joulun molemmin puolin pelattiin sekä Saksassa että Espanjassa. Sofia Pelander pääsi juhlimaan kahta voittoa Hernerin kanssa.

20.12.2020 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla voittoisa viikko – Espanjassa suomalaisonnistumisia

Awak Kuierin Virtus Eirene Ragusan vahva meno Italian liigassa sai viikolla jatkoa kahdella voitolla. Espanjassa Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki venyi jo 13 ottelun mittaiseksi ja Helmi Tulonen sekä Elina Koskimies olivat joukkueensa parhaimmistoa.

13.12.2020 22:45 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen tehtaili hurjan tupla-tuplan

Helmi Tulonen oli ilmiliekeissä tilastoiden 25 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan viikonloppuna. Anniina Äijänen oli Ferrolin paras pistenainen joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä ja Awak Kuierin Ragusa nappasi kovan päänahan Italiassa.

10.12.2020 09:43 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Tulonen ja Äijänen terävässä iskussa

Awak Kuierin hienot pelit Italian liigassa saivat jatkoa tupla-tuplalla ja Helmi Tulonen ja Anniina Äijänen ylsivät koville pisteille Espanjassa.

6.12.2020 22:06 Suomalaiset ulkomailla

Äijänen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa – Pelander, Kuier ja Rokkanen tehokkaina

Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, jossa Anniina Äijänen pääsi tuulettamaan voiton kunniaksi. Awak Kuier pääsi nauttimaan kahdesta voitosta viikolla ja Sofia Pelander sekä Sara Rokkanen olivat kovassa vireessä.

29.11.2020 22:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi kentille tehokkaasti

Awak Kuier palasi pitkän tauon jälkeen peleihin ja merkkautti heti tupla-tuplan Italian liigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä.

24.11.2020 08:31 Susiladies

Sara Rokkanen sopimukseen Ville Tuomisen Helsingborgin kanssa

Susiladiesin Sara Rokkanen, 24, on siirtynyt Ruotsin Damliganin nousijajoukkue Helsingborgiin, jonka päävalmentajana toimii Ville Tuominen. Rokkanen pelasi aiemmin tällä kaudella Espanjan pääsarjan Bembibressä.

23.11.2020 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Tulonen urakoivat tehokkaasti Espanjassa

Elina Koskimies ja Helmi Tulonen olivat hyvässä vireessä, kun Ibaizabal pelasi viikon aikana peräti kolmasti. Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa murskatahtiaan ja Saksassa Sofia Pelanderin Herner koki avaustappionsa.

8.11.2020 10:15 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen tehokkaana Ferrolin voittoputken venyessä

Anniina Äijänen oli jälleen tehokkaalla pelipäällä, kun Ferrol jatkaa Espanjan Liga Femenina 2:ssa puhtaalla pelillä. Sofia Pelanderin Herner jatkaa niin ikään voittojen tiellä Saksan Bundesliigassa.

1.11.2020 21:12 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Herner jatkaa voittoisasti Saksassa

Sofia Pelander jatkoi vahvasti, kun Herner otti toisen voittonsa Saksan Bundesliigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa niin ikään puhtaalla pelillä.

Näytä lisää vastaavia