Susiladiesin pelaajille hienoja voittoja

24.2.2019 21:14 Annika Holopainen ja Anissa Pounds pääsivät viikonloppuna maistelemaan harvinaista herkkua, kun heidän joukkueensa palasivat pitkästä aikaa voittojen tielle. Saksan Bundesliigassa Anni Mäkitalo, Heta Äijänen ja Veera Pirttinen juhlivat kovia päänahkoja ja Espanjassa Anniina Äijänen pääsi niin ikään voiton makuun.

Veera Pirttinen avitti Chemnitzin yllätysvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pirttinen oli hienossa vireessä pussittaen 16 pistettä, napaten viisi levypalloa ja tarjoillen joukkuekavereilleen kolme syöttöä Chemnitzin kaataessa Saksan mahtiseura Wasserburgin 91-64 (44-34). Voitosta huolimatta Chemnitz on sarjassa edelleen viimeisenä.

- Tärkeä voitto meille. Olimme alusta asti hyvällä energialla ja saimme alkuun pienen johdon. Kolmannella neljänneksellä saimme pidettyä Wasserburgin yhdeksässä pisteessä. Pelasimme yhdessä molemmissa päissä ja se näkyy tuloksessa, Pirttinen luonnehti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi jälleen hurjat minuutit. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalo ja Heta Äijänen pääsivät niin ikään tuulettamaan kovaa voittoa, kun Donau-Ries kampesi sarjakakkosen Marburgin 85-80 (40-39). Mäkitalo uurasti 38 minuutissa 12 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi torjuntaa. Äijäsen tilastoihin merkittiin kaksi pistettä. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan sarjakärki Herneriä, vaan joutui taipumaan 62-83 (36-38). Tulonen kasasi kaksi pistettä. Saarlouis on sarjassa toiseksi viimeisenä sijalla 11.
Ottelutilastot

Espanjassa voittoja

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet jatkoi vahvaa menoaan Espanjan liigassa voittamalla Sant Adrian 82-69 (43-38). Äijänen kartutti tilastojaan kahdella levypallolla ja syötöllä. Sedis Basquet on neljäntenä.
Ottelutilastot

Pounds oli Maristas Corunan tehopelaajia 10 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kolmella syötöllä, kun Maristas otti kauden neljännen voittonsa kukistaessaan Cerdanyolan 70-65 (29-41). Maristas Coruna on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Pelanderille tupla-tupla

Holopaisen Politechnika Gdansk otti kauden kolmannen voittonsa, kun se kaatoi vieraskentällä Poznanin 89-82 (50-41). Holopaisen tilastoihin merkittiin yksi syöttö. Gdansk on Puolan liigassa 11.
Ottelutilastot

Sofia Pelander tehtaili jälleen tupla-tuplan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sofia Pelanderin Norrköping hävisi hieman yllättäen sarjajumbo Mark Basketin vieraana 64-80 (42-36). Norrköpingin kohtaloksi koitui päätösneljännes, jonka Mark Basket vei nimiinsä 24-7. Pelander tehtaili komeasti 16 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan. Tilastoihin kirjattiin myös yksi syöttö ja kaksi torjuntaa. Tappiosta huolimatta Norrköping on Ruotsin liigassa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR hävisi kärkikamppailussa Keflavikille selvästi 59-91 (37-38). Kesäsen tilastoihin raapustettiin kolme levypalloa.
Ottelutilastot

 
19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

18.6.2019 09:31 Susiladies

Anniina Äijänen vaihtaa joukkuetta Espanjassa

Susiladiesin Anniina Äijänen, 23, jatkaa Espanjassa myös tulevalla kaudella. Espanjan pääsarjassa Sedis Basquetissa päättyneellä kaudella pelannut Äijänen siirtyy Universitario de Ferroliin, joka hakee kakkossarjasta nousua takaisin Liga Femeninaan.

7.6.2019 11:56 Susiladies

Naisten maajoukkueen avainpelaaja Annika Holopainen siirtyy Ranskaan

Susiladiesin kantaviin voimiin lukeutuva Holopainen pelaa ensi kaudella Ranskan kakkossarjassa LF2:ssa pelaavassa Reimsin joukkueessa.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

26.4.2019 08:11 Susiladies

Anniina Äijäsen kausi päättyi kirvelevään tappioon

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin kausi Espanjan liigassa päättyi niukkaan välierätappioon Gironalle.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

22.4.2019 09:48 Susiladies

Äijäsen Sedis Basquet taipui ensimmäisessä välierässä

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet aloitti Espanjan liigan välierät selvällä tappiolla Gironalle.

20.4.2019 11:11 Susiladies

Anniina Äijänen aloittaa Espanjan liigan välierät sunnuntaina - Anissa Pounds kehittyi kauden aikana

Anniina Äijäsen kausi Espanjassa jatkuu sunnuntaina, kun hänen edustamansa Sedis Basquet aloittaa välierät Gironaa vastaan. Anissa Poundsin kausi sarjaporrasta alempana sen sijaan loppui viime viikonloppuna.

14.4.2019 23:36 Susiladies

Kesäsen huippuotteet eivät riittäneet finaalipaikkaan Islannissa

Vilma Kesäsen KR joutui taipumaan runkosarjan voittaja Valurille tiukan taistelun jälkeen Islannin liigan välierissä. Anissa Poundsin kausi Espanjan Liga Femenina 2:ssa päättyi putoamiseen.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

25.3.2019 08:59 NCAA

Suomalaisnaisten NCAA-kaudet ohi – Rokkasen Toledo kaatui WNIT-turnauksessa

Sara Rokkasen tähdittämä yliopistojoukkue Toledo hävisi Northeasternille kutsuturnauksen toisen kierroksen ottelussa luvuin 54-47 (20-29).

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

14.3.2019 09:23 NCAA

Augustin ja Koskimies konferenssien välieriin

Naisten NCAA:ssa Nina Augustin ja Elina Koskimies raivasivat tiensä konferenssien välieriin. MAC-konferenssissa Ninni Salmen ja Sara Rokkasen ottelut päättyivät puolivälieräkamppailuihin.

Näytä lisää vastaavia