Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi

19.8.2021 15:54 HoNsU haluaa kehittyä edelleen - Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi!

HoNsUn valmennuspäällikkönä on aloittanut Tristan Fay. Tristan on Honsulaisille entuudestaan tuttu vajaan kymmenen vuoden takaa, jolloin hän toimi edellisen kerran seurassa valmentajana.

”Minulla on vahva tunneside HoNsUun ja Jyväskylän kaupunkiin ja tänne palaaminen tuntuu kotiinpaluulta. Koripallolla on kova noste päällä ja seura on kehittynyt ja kasvanut huimasti viime vuosina. On ollut mahtavaa nähdä kuinka paljon osaavia ja innostuneita ihmisiä seurassa on ja arvostan suuresti tätä mahdollisuutta tuoda oma panokseni tähän yhteisöön.”, Tristan kommentoi siirtymistään HoNsUun.

Valmennuspäällikkönä Tristan tulee keskittymään pääasiassa seuran urheilu- ja valmennustoiminnan kehittämiseen. Iso osa valmennuspäällikön työstä on kehittää seuran nuorimpien junioreiden eli mini- ja mikroikäisten sekä koriskoulun toimintaa. Muita tehtäviä ovat mm. valmentajien koulutus, seuran valmennuslinjan luominen, valmentajarekrytointi sekä yläkouluikäisten aamuvalmennus.

Seuran onnistuneen taloudenpidon lisäksi Opetus- ja Kultuuriministeriöltä saatu seuratoiminnan kehittämistuki sekä Hongikon Nuorisoseuran antama avustus mahdollistivat päätoimisen valmennuspäällikön palkkauksen.

"Valmennuspäällikön palkkaus on iso askel eteenpäin seuran kehittämisessä ja vihdoin se tuli realistisesti mahdolliseksi ja ajankohtaiseksi. Meillä on kova halu kehittää edelleen omaa toimintaamme ja saavuttaa asettamiamme tavoitteita, tämä palkkaus antaa meille lisää resursseja siihen.", HoNsU Juniorit ry:n puheenjohtaja Antti Pahankala kertoo.

Tristan on aloittanut työnsä elokuussa 2021.

Lisätiedot:
Tristan Fay, HoNsU Juniorit ry valmennuspäällikkö, puh. 045-117983, tristan.fay(at)honsu.fi
Sami Tolkki, HoNsU Juniorit ry toiminnanjohtaja, puh. 050-4678708, sami.tolkki(at)honsu.fi
Antti Pahankala, HoNsU Juniorit ry puheenjohtaja, puh. 0400-794215, antti.pahankala(at)gmail.com

 
5.4.2024 11:35 Seura tiedottaa

Yhä useampi löytää koripallon ilon HoNsU:n toiminnassa

Koripalloon erikoistunut Hongikon Nuorisoseuran Urheilijat, tuttavallisemmin HoNsU, tekee laadukasta työtä lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnan parissa. Seuran kasvatustyöhön luotetaan, sillä se on jo toisella kaudella putkeen ylittänyt 600 lisenssin rajapyykin. Positiivinen pöhinä näkyy myös pelillisenä menestyksenä.

21.2.2024 09:39 Seura tiedottaa

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2024 yhteishaku on nyt käynnissä. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille hyvät olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

13.12.2023 15:59 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii juniorivalmentajaa / seurakoordinaattoria

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää toimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja töiden alkamisaika on sovittavissa.

8.9.2023 20:22 Keskinen alue

Marko Kainulainen JBA:n tapahtumapäälliköksi

JBA saa riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen kun tapahtuma-alan ammattilainen ja intohimoinen koripallomies Marko Kainulainen aloittaa seuran tapahtumapäällikkönä.

16.8.2023 16:38 Keskinen alue

Kimmo Juvonen JBA:n toiminnanjohtajaksi

JBA:n taustaorganisaatio ottaa ison harppauksen eteenpäin kun JBA:n hallituksen puheenjohtajana seuran perustamisesta lähtien toiminut Kimmo Juvonen aloitti työnsä toiminnanjohtajana eilen 15.8.2023.

27.4.2023 19:49 Keskinen alue

Jyväskylä Basketball Academy hakee päätoimista toiminnanjohtajaa

Edellytämme laaja-alaista tuntemusta urheiluseuratoiminnasta, myyntikokemusta sekä ennenkaikkea intohimoa ja uskallusta lähteä kehittämään kanssamme aivan uudenlaista urheiluseuraa!

4.4.2023 00:57 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii juniorivalmentajaa / valmennuksenkehittäjää / seurakoordinaattoria koripallokaudelle 2023–2024

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää toimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2023–2024.

22.2.2023 21:56 Keskinen alue

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2023 yhteishaku käynnistyi tiistaina 21.2. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

16.7.2022 10:38 Keskinen alue

Ville Kesänen Vaasan Salaman seurakoordinaattoriksi

Vaasan Salaman keväinen valmennuksen kehittäjän toimihaku tuotti hienon tuloksen.

9.5.2022 18:51 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii Juniorivalmentajaa/valmennuksenkehittäjää koripallokaudelle 2022–2023

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää junioritoimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2022–2023.

Näytä lisää vastaavia