Jukka Kyöstilä

cm / kg
Syntynyt 1963


Uutisia henkilöstä Jukka Kyöstilä

28.10.2017 15:00 Liittoa koskeva tiedote

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 61-vuotiaan Zittingin vastaehdokas puheenjohtajavaalissa oli Markku Molenius.

2.11.2013 Pohjoinen alue

Koripalloliitolle uusi puheenjohtaja Sudenpolulta – kirjaimellisesti

Suomen Koripalloliiton uudeksi, vuodenvaihteessa aloittavaksi puheenjohtajaksi on valittu maajoukkuelegenda, myös yrityselämässä ansioitunut Antti Zitting. 57-vuotiaan Zittingin valinta Loimaalla kokoontuneessa, yhteishenkeä huokuneessa liittokokouksessa oli yksimielinen.

26.6.2013 Pääjuttu

Korihaista tuttu Wright Kouvojen ensimmäinen amerikkalaiskiinnitys

Korisliigan puolivälieriin viime keväänä edennyt Kouvolan Kouvot on värvännyt ensimmäisen amerikkalaispelaajansa kaudelle 2013/14. Kouvoja vahvistaa Uudenkaupungin Korihaissa kaudella 2010/11 kunnostautunut lennokas laituri Lawrence Wright, 28.

7.6.2012 Pääjuttu

Kouvot vahvistui härkämäisellä Joynerilla

Korisliigassa pelaava Kouvot on vahvistanut rivejään toisella amerikkalaispelaajalla. Joukkueen uusi sisäpelaaja on tasan kaksimetrinen Dallis Joyner, 22. Voimakasrakenteinen, peräti 125-kiloinen Joyner pelasi viime kauden kotimaassaan isojen yliopistojen NCAA I divisioonaa Stony Brookin riveissä.

29.10.2011 Pohjoinen alue

Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 68, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen. Tuleva kaksivuotiskausi on espoolaisyrittäjä Lindbomille jo kolmas peräkkäinen. Hän on toiminut Koripalloliiton hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2008.

27.9.2011 Pohjoinen alue

Tutut nimet jatkavat puheenjohtajina lännessä, kaakossa ja pohjoisessa

Suomen Koripalloliiton läntisen, kaakkoisen ja pohjoisen alueen aluekokoukset ovat suorittaneet valintojaan. Kaikilla kolmella alueella puheenjohtajana jatkavat tutut nimet, kun Tauno Takaniemi (läntinen), Ira Pasi (kaakkoinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle.

22.12.2010 Pääjuttu

Gonner korvaa Moyerin Kouvoissa

ToPossa ja UU-Korihaissa Korisliigaa vuosina 2007-10 pelannut Josh Gonner, 28, palaa Suomeen ja Jyri Lehtosen valmennukseen. Gonner korvaa Kouvoissa laituri Grayson Moyerin, joka ehti edustaa kouvolalaisjoukkuetta 14 ottelun ajan. Gonnerin sopimus kattaa myös pelikauden 2011/12.

27.11.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto kohti vuotta 2011 motolla ”enemmän ja parempia pelaajia”

Suomen Koripalloliiton liittovaltuusto kokoontui lauantaina Forssassa. Valtuusto hyväksyi Koripalloliiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2011, jota kohti liitto lähtee toimintaa ohjaavalla iskulauseella ”enemmän ja parempia pelaajia”.

23.9.2010 12:53 Pääjuttu

Tunnelmia liigainfosta, osa 2/2

Koripalloliiton järjestämän tiistaisen Korisliigan infotilaisuuden katsauksen toisessa osassa perehdytään Tampereen Pyrinnön, Torpan Poikien, Kouvolan Kouvojen, kotkalaisen KTP:n, Lappeenrannan NMKY:n sekä Uudenkaupungin Korihaiden tunnelmiin kauden aattona.

19.5.2010 Pääjuttu

Antto Nikkariselle kolmen vuoden jatkosopimus Kouvoihin

Nuorten maajoukkuetakamies Antto Nikkarinen (185 cm, 19 v.) jatkaa ainakin seuraavat kolme kautta Kouvolan Kouvoissa. Nikkarinen siirtyi Hongasta Kouvoihin vuosi sitten.

15.2.2010 Pääjuttu

Toijala jättää Kouvot kauden jälkeen

Neljättä kautta Kouvojen päävalmentajana toimiva Jukka Toijala, 37, hakee uusia haasteita valmentajaurallaan. Toijala jättää Korisliigan runkosarjavoittoa havittelevan kouvolalaisryhmän kauden jälkeen ja tavoittelee ensi kaudeksi ensisijaisesti valmentajapestiä ulkomailta.

5.1.2010 14:41 Pääjuttu

Pasi Riihelä palaa liigaparketeille, Kouvoihin

Loukkaantumisista kärsivä Korisliiga-joukkue Kouvot on saanut kokoonpanoonsa huippumeriitit omaavan paluumuuttajan, kun kolmesti pääsarjan vuoden pelaajana palkittu Pasi Riihelä, 34, tekee paluun liigaparketeille. Kouvojen ja Riihelän sopimus on aluksi ottelukohtainen.

29.9.2009 Korisliiga

Kouvoille uusi sentteri

Korisliigassa pelaava Kouvolan Kouvot on vaihtanut sentteriään. Uusi sentteri on amerikkalainen 206–senttinen Ross Neltner. 24–vuotias Neltner valmistui Vanderbiltin yliopistosta keväällä 2008 ja pelasi ensimmäisen ammattilaiskautensa kovatasoisessa Puolan liigassa.

18.9.2009 10:00

Final Fourissa esiintynyt Moye korvaa Kouvoissa Golsonin

Korisliigassa pelaava Kouvolan Kouvot on solminut sopimuksen 193–senttisen ja 98–kiloisen amerikkalaislaiturin A. J. Moyen kanssa. Nykyisin 27-vuotias Moye pelasi yliopistoaikanaan legendaarisessa Final Fourissa Indiana Hoosiersin paidassa.

24.8.2009 Pääjuttu

Kouvot kaappasi Reggie Golsonin

Korisliigan Kouvolan Kouvot on solminut sopimuksen 201-senttisen, 106-kiloisen amerikkalaislaitahyökkääjä Reggie Golsonin. Kouvot on tavoitellut Golsonia riveihinsä jo kaksi vuotta.

29.4.2009 Korisliiga

Nuorten maajoukkuepelaaja Lapualta Kouvoihin

Kouvot ja 16–vuotiaiden maajoukkueen 188-senttinen takamieslupaus Ilari Seppälä ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen, jonka lisäksi sopimuksessa on yksivuotinen optio.

Kouvoille tukea EU:lta ja tunnustus kaupungilta

Kouvolalainen koripalloseura Kouvot on mukana Euroopan sosiaalirahaston ohjelmassa ”Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana”. EU-rahoitteisella tuella Kouvot on palkannut harrastekoordinaattorin.

10.9.2008

Opintomahdollisuudet laajenivat Kouvojen valmentaja-akatemiassa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja koripalloseura Kouvot ovat tehneet puitesopimuksen yhteistyöstä, joka keskittyy koripallovalmennuksen ja nuorisourheilun kehittämiseen. Lisäksi puitesopimuksen tavoitteena on auttaa Kouvoja edustusjoukkueen markkinoinnin kehittämisessä.

12.8.2008 Korisliiga

Haaja ja Käki Kouvojen edustusjoukkueeseen

Korisliigan hopeajoukkue Kouvot on solminut sopimukset kahden kasvattinsa kanssa. Viime kaudella Korikouvoissa pelanneet 187-senttinen Sebastian Käki ja 189-senttinen Joona Haaja pelasivat jo muutaman ottelun pääsarjassa, mutta nyt seura teki heidän kanssaan koko kautta koskevat sopimukset.

19.6.2008 Korisliiga

Kouvot teki yhteistyösopimuksen kolmen seuran kanssa

Korisliigassa hopeaa napannut Kouvot on tehnyt yhteistyösopimuksen loviisalaisen Koripallohokin, Mikkelin NMKY:n ja Savonlinnan Basketin kanssa. Yhteistyösopimus sisältää mm. Kouvojen järjestämiä valmentajakoulutuksia ja harjoitusleirejä, joihin yhteistyöseurojen valmentajilla ja pelaajilla on mahdollisuus osallistua.

Näytä lisää vastaavia