Anu Päivärinta

175 cm / kg
Syntynyt 1976


Uutisia henkilöstä Anu Päivärinta

5.5.2006 Pääjuttu

Petri Virtanen ja Sanna Jämsen vuoden pelaajat

Joensuun Katajan pelintekijä Petri Virtanen äänestettiin Korisliigan vuoden pelaajaksi. Äänestykseen osallistuivat SM-joukkueiden päävalmentajat ja kapteenit. Naisten puolella vuoden pelaajan tittelin nappasi hopeaa saavuttaneen Äänekosken Huiman Sanna Jämsen.

28.2.2006 Naisten Korisliiga

Naisten SM-noususarjan joukkueet selvillä

Naisten SM-noususarjassa Tampereen Pyrintö, ToPo Helsingistä, Jyväskylän HoNsU ja Espoo Akatemia taistelevat yhdestä SM-sarjapaikasta kaudelle 2006–2007 divisioonan voittajan Helsingin NMKY:n noustessa suoraan SM-sarjaan.

15.11.2005 Pääjuttu

Naisten divisioonassa värikäs alku

Naisten I divisioonan runkosarjasta on pelattu kolmasosa. Tähän mennessä sarjakauteen on mahtunut iloisia yllätyksiä, odotusten mukaisia suorituksia sekä joitakin ei-toivottuja sattumuksia. Kentillä on nähty tukuittain värikkäitä ja viihdyttäviä otteluita.

9.10.2005

Suuri myllerrys naisten I divisioonassa

Uusia joukkueita, uusia valmentajia, uusia pelaajia ja hyppysellinen tuttuja aineksia. Kesän ja alkusyksyn aikana naisten I divisioonassa on tapahtunut suuria muutoksia. Vaikka itse sarjajärjestelmä on samanlainen kuin vuotta aiemmin, ei sarjaa tahdo tunnistaa samaksi sarjaksi kuin edelliskaudella.

3.3.2005 Pääjuttu

Äänekoski vei naisten jatkosarjan voiton

Naisten ylemmässä SM-sarjassa jännitys säilyi loppuun asti. Hallitseva Suomen mestari Pantterit matkasi keskiviikkona Äänekoskelle selvittämään kumpi joukkueista ottaa sarjan voiton ja samalla kotikenttäedun pudotuspelien kaikkiin vaiheisiin. Huima vei kotisalissaan kovatempoisessa ottelussa 75-60-voiton ja lähtee piikkipaikalta välieriin.

11.5.2001 Erotuomarit

Mäkelä ja Roukanoja Vuoden pelaajat

Hongan Roope Mäkelä ja Pussihukkien Heli Roukanoja kaappasivat uriensa ensimmäiset Vuoden pelaaja -tittelit, kun koripallon SM-sarjajoukkueiden valmentajat ja kapteenit arvostivat kaksikon ylitse muiden. Sekä Mäkelä että Roukanoja keräsi reilun äänivyöryn äänestyksessä.