Lasse Forsman

180 cm / 80 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Lasse Forsman

LoKoKolle lisää sopimuksia

Miesten I divisioonan Loimaan Korikonkarit on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen valmentaja Juha Valkaman kanssa. Uutena pelaajana LoKoKoon liittyy kaudella 2008/2009 Korisliigaa FoKoPon riveissä pelannut Tero Valkama.

Korikonkarit jahtaa divariyllätystä

Reilut neljäkymmentä vuotta läntisen alueen alemmissa divisioonissa omin voimin ja paikallisin taidoin porskuttanut Loimaan Korikonkarit on jahtaamassa käynnissä olevan miesten divisioonakauden suurinta yllätystä.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

LoKoKon divarijoukkueen kokoonpano valmis

Miesten valtakunnalliseen I divisioonaan noussut Loimaan Korikonkarit on saanut valmiiksi pelaajapakettinsa kaudelle 2008/2009. Tuoreimpina vahvistuksina LoKoKon joukkueeseen liittyvät Ilkka Blomqvist Tampereen Pompusta ja Turkka Rikkonen FoKoPosta.

LoKoKo värväsi kaksi amerikkalaislaituria

Koripallon valtakunnalliseen I divisioonaan keväällä noussut Loimaan Korikonkarit on värvännyt riveihinsä kaksi amerikkalaislaituria.

Divarinousija LoKoKo solmi ensimmäiset pelaajasopimuksensa

Läntisen alueen 2-divisioonasta miesten valtakunnalliseen 1-divisioonaan keväällä noussut Loimaan Korikonkarit on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa.