Anthony Davis

188 cm / 88 kg
Syntynyt 1983


Uutisia henkilöstä Anthony Davis

Bullsille jatkoaikatappio, Markkanen rehki 14 pistettä

NBA-tulokas Lauri Markkanen ylsi jälleen kaksinumeroisille pistelukemille, mutta Chicago Bulls hävisi jatkoajan jälkeen New Orleans Pelicansille 90-96. Peräti 39 minuuttia parketilla rehkinyt Markkanen linkosi 14 pistettä ja repi 7 levypalloa. ”The Finnisher” on yltänyt kaksinumeroisille pistelukemille jokaisessa kahdeksassa NBA-ottelussaan.

22.8.2017 13:20 Suomalaiset ulkomailla

Gerald Lee Jr. lähestyy sadan maaottelun kerhoa

Uudenkaupungin Korihaiden kasvatti Gerald Lee Juniorilla, 29, on mahdollisuus siirtyä pelatuissa miesten A-maaotteluissa uudelle sataluvulle perjantaina, kun Susijengi kohtaa EM-kenraalissaan Hartwall Areenalla Venäjän. 208-senttinen Lee teki maajoukkuedebyyttinsä elokuussa 2006 ja on kuulunut Susijengin vakiokalustoon vuoden 2009 EM-karsinnoista asti.

3.4.2016 Pääjuttu

Lauri Markkanen valitsi harjoittelun, jättää tähdistöottelun väliin

Suomi-koriksen suurlupauksiin lukeutuva Lauri Markkanen, 18, valittiin taannoin lukioikäisten kansainväliseen Nike Hoop Summit -tähdistöotteluun, joka pelataan Portlandissa 9. huhtikuuta. ”Muun Maailman” tähdistöjoukkueeseen vasta kolmantena suomalaisena kautta aikain nimetty Markkanen jää Nike Hoop Summitin sijaan kotimaahansa harjoittelemaan.

25.3.2016 Pääjuttu

Lauri Markkaselle kutsu Nike Hoop Summitiin

Suomi-koriksen suurlupaus Lauri Markkanen, 18, on saanut kutsun teini-ikäisten huippulupausten vuosittaiseen kansainväliseen All Star -katselmukseen, Nike Hoop Summitiin. USA:n ja muun maailman joukkueet kohtaavat Portlandin Moda Centerissä 9. huhtikuuta.

31.8.2014 Maaottelu

Maailmanmestari USA juoksi Susijengiltä tassut alta

Historiansa ensimmäisissä MM-kisoissa pelaava Susijengi pysyi hallitsevan maailmanmestarin ja olympiakultamitalistin USA:n kyydissä kuutisen minuuttia täyteen ammutun Bilbao Areenan todistaessa. Saatuaan nopean vastahyökkäyspelinsä kulkemaan USA painoi kaasun pohjaan ja imi toisella neljänneksellä energian ja itseluottamuksen Suomen pelistä. USA kuittasi voiton pistein 114–54 (60–18).

29.8.2014 15:50 MM-kilpailut

USA riistää, blokkaa ja juoksee

Susijengi pääsee lauantaina MM-kisojen avausottelussa mittaamaan taitojaan hallitsevaa maailmanmestaria vastaan, kun USA ja Suomi korkkaavat Bilbaon areenan klo 22:30 Suomen aikaa. Susijengin apuvalmentaja Pekka Salminen luonnehtii USA:aa joukkueeksi, joka käyttää urheilullisuuttaan sumeilematta hyödykseen.

24.8.2014 12:05 MM-kilpailut

MM-alkulohkovastustajat esittelyssä 1/5: nuoret supertähdet kantavat USA:aa

Hallitsevan maailmanmestarin ja olympiakultamitalistin USA:n maajoukkue Espanjan MM-kisoissa on tuttuun tapaan silkkaa terästä. Neljän vuoden takaisten Turkin MM-kisojen logiikan mukaisesti päävalmentaja Mike Krzyzewski on koostanut ryhmänsä pääosin alle 25-vuotiaista tulevaisuuden tähdistä, etunenässä mm. Anthony Davis, James Harden ja Stephen Curry.

17.8.2014 MM-kilpailut

Susijengin MM-avausvastus USA aloitti maaottelunsa auktoriteetilla

Loppuunmyyty 21.309 katsojan United Center Chicagossa, paikallissankari Derrick Rosen paluu tositoimiin, alley oop –festivaali ja USA:n 95-78-voitto Brasiliasta. Siinä nopea kertaus Susijengin MM-avauksessa 30.8. vastaan asettuvan Yhdysvaltojen kesän ensimmäiseen maaotteluun.

15.7.2014 10:30 MM-kilpailut

USA MM-leiritykseen 19 miehen tähtisikermällä

Susijengin avausvastustajana Espanjan MM-kisojen Bilbaon alkulohko C:ssa komeileva, hallitseva olympiakultamitalisti ja maailmanmestari USA aloittaa valmistautumisensa Espanjan kisoihin 19 miehen vahvuisena. Päävalmentaja Mike Krzyzewskin koolle kutsumassa ryhmässä on mukana mm. NBA:n hallitseva MVP ja pistekuningas, Oklahoma Cityn Kevin Durant.

19.11.2009 13:15 Pääjuttu

Timo Hakamaasta Kauhajoen uusi valmentaja

Korisliigassa pelaavan Kauhajoen Karhun valmennusporras uudistuu. Karhu on nostanut joukkueen uudeksi päävalmentajaksi seuran oman kasvatin Timo Hakamaan, jonka tehtävänä on muuttaa alkukauden mollivoittoinen sävel.

11.11.2009 Pääjuttu

Pyrintö voitti kärkipelissä Kouvot

Korisliigan kärjessä jatkava Tampereen Pyrintö haki keskiviikkokierroksella kovan voiton Kouvolasta, jossa sarjan kakkosena ollut Kouvot taipui tuloksella 75-80 (32-46).

18.10.2009 21:25 Pääjuttu

KTP kukisti Namika Lahden

Kotkalainen KTP-Basket otti Korisliigassa sunnuntaina kauden toisen voittonsa, kun se hankki 99-93 (46-45) -kotivoiton Namika Lahdesta. Kotivoiton rakentajaksi kohosi 13-vuotisen pääsarjauransa piste-ennätyksen 28 heittänyt Pasi Heinonen.

14.10.2009 Pääjuttu

Kouvot kaatoi Hongan

Espoon Honka koki Korisliigassa kauden ensimmäisen tappionsa, kun kouvolalainen Kouvot yllätti keskiviikkokierroksella Tapiolassa suurvoitolla 95-66 (45-29). Hongan tappion myötä sarjakärki Tampereen Pyrintö on nuoren sarjakauden ainoa tappioton joukkue.

Korikonkarit jahtaa divariyllätystä

Reilut neljäkymmentä vuotta läntisen alueen alemmissa divisioonissa omin voimin ja paikallisin taidoin porskuttanut Loimaan Korikonkarit on jahtaamassa käynnissä olevan miesten divisioonakauden suurinta yllätystä.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.