Emilia Ylinen

176 cm / kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Emilia Ylinen

3.10.2007 Pääjuttu

FoA-Catz -ottelu avaa naisten SM-sarjakauden

Naisten koripallokausi pistetään käyntiin torstai-iltana, kun viime vuoden sensaatiojoukkue Lappeenrannan Catz kohtaa pitkät perinteet naiskoripallossa omaavan Forssan Alun. Kevään finaaleissa niukasti Peli-Karhuille taipunut Catz kuuluu alkavan kauden ennakkosuosikkeihin. Sarja pääsee täyteen vauhtiin lauantaina, jolloin pelataan neljä ottelua lisää.

Forssan Alku solminut kahdeksan uutta sopimusta

Naisten SM-sarjassa pelaavan Forssan Alun kokoonpano alkaa hahmottua. Joukkue on solminut ensi kautta koskevat sopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Pelintekijäksi Alku on kiinnittänyt amerikkalaisen 165-senttisen Megan Griffithin.

Forssan Alkuun vahvistuksia

Naisten koripallon SM-sarjaan valmistautuva Forssan Alku on ollut aktiivisena siirtomarkkinoilla. Joukkue on pestannut kolme ulkomaalaisvahvistusta ja kotimainen osastokin on viimeistelyä vaille valmis.

17.1.2006 Pääjuttu

Ratkaisun hetket naisten divisioonassa

Naisten ykkösdivisioonassa on käynnistymässä viimeinen kolmannes. Takana on 12 sarjakierrosta – edessä on kuusi ratkaisevaa viikonloppua. Tuolloin selviää, ketkä lopettavat sarjan jo helmikuun lopussa ja ketkä jatkavat pelejä SM-sarjan nousukarsinnoissa tai sarjaporrasta alaspäin kohdistuvissa putoamiskarsinnoissa.

15.11.2005 Pääjuttu

Naisten divisioonassa värikäs alku

Naisten I divisioonan runkosarjasta on pelattu kolmasosa. Tähän mennessä sarjakauteen on mahtunut iloisia yllätyksiä, odotusten mukaisia suorituksia sekä joitakin ei-toivottuja sattumuksia. Kentillä on nähty tukuittain värikkäitä ja viihdyttäviä otteluita.