Syntynyt 1989

Uutisia henkilöstä Sarah Miles

12.4.2013 Pääjuttu

PeKa tyrmäsi FoAn viimeisessä erässä ja matkasi finaaliin

Kotkan Peli-Karhujen ja Forssan Alun 4. välieräkohtaaminen kääntyi kotkalaisille toisella puoliajalla. Finaalipaikka irtosi lukemin 56 – 73 (35 – 27).

7.4.2013 Pääjuttu

Catz yhden voiton päässä finaalipaikasta, FoA tasoitti voitot PeKan kanssa

Lappeenrannan Catz oli jälleen tyrmäävän ylivoimainen, ja voitti Hongan Tapiolan urheiluhallissa lukemin 57 – 92. FoA otti puolestaan 79 – 65 -kotivoiton PeKasta ja tasoitti ottelusarjan voitot tilanteeseen 1 – 1.

5.4.2013 Pääjuttu

Catz murskasi Hongan, ja PeKa nipisti voiton FoAsta

Catz hoiteli välieräavauksensa näytöstyyliin kaatamalla Hongan lukemin 96 – 68. PeKan ja FoAn kohtaaminen ratkesi viimeisellä jaksolla kotkalaisten eduksi. PeKa otti Piiparin vapareilla voiton Forssasta lukemin 86 – 79.

27.3.2013 Pääjuttu

Forssan Alku ja HoNsU käyvät puolivälierätaistoon

Forssan Alku ja Jyväskylän HoNsU ottavat torstaina yhteen Forssan urheiluhalli Feenixisissä. Jyväskyläläiset ovat olleet runkosarjan kolmoselle FoA:lle hankala vastus: joukkue on voittanut kolmesta kamppailusta ainoastaan yhden.

25.3.2013 Pääjuttu

Jeltema naisten SM-runkosarjan pistekuningatar, suomalaispelaajat vahvasti edustettuina tilastokärjissä

Lauantaina päättyneen naisten SM-runkosarjan pistetilaston kärkisijan vei Tapiolan Hongan Melissa Jeltema, joka kuittasi korikuningattaruuden 26,2 pisteen keskiarvollaan. Jeltema vei nimiinsä myös SM-sarjan tehotilaston kärkisijan. Suomalaispelaajat olivat Niina Laaksosen ja Minna Stenin johdolla vahvasti edustettuina tilastokategorioiden kärjessä.

16.3.2013 Pääjuttu

Alku tarrasi vahvasti kolmossijaan

Forssan Alku päätti runkosarjakautensa naisten SM-sarjan lauantaikierroksella Tapiolassa Hongan vieraana. Alku vei pelin viimeisen puolitoistaminuuttisen 9-0 ja hakeutui kolmen pisteen voitollaan millin päähän runkosarjan kolmossijasta. Sarjan kärkipäässä Catz ja PeKa kasvattivat voittoputkiaan ja ToPo jatkaa kamppailua kotiedusta.

3.3.2013 Pääjuttu

Catz ja PeKa kasvattivat voittoputkiaan

Naisten SM-sarjan kärkijoukkueet Lappeenrannan Catz ja kotkalainen Peli-Karhut kasvattivat voittoputkiaan sunnuntaina. Peli-Karhut karkasi kolmannella jaksolla Turun Riennolta ja Catz päihitti ToPon vieraskentällä Helsingissä. Sunnuntain muut voittajat olivat Keravan Energia Team, HoNsU ja Äänekosken Huima.

17.2.2013 Pääjuttu

Sarjanousija TuRi nousi pudotuspeliviivan ylle

Naisten SM-sarjan nousijajoukkueiden kaartiin kuuluva Turun Riento nousi viimeiselle pudotuspelipaikalle nujertamalla toisen nousijajoukkueen BC Nokian 58–53 (35–37). Turkulaisten voitto oli kauden seitsemäs. Catz ja Peli-Karhut jatkoivat puolestaan pitkiä voittoputkiaan ja FoA sekä Honka kiinnittivät otettaan kolmannesta sijasta.

12.1.2013 Pääjuttu

HyPo katkaisi tappioputkensa naisten SM-sarjan paluukierroksella

Naisten SM-sarja palasi pitkän joulutauon jälkeen tositoimiin lauantaina iltapäivällä. Sarjanousija Hyvinkään Ponteva pääsi pitkästä aikaa voiton makuun ryöpyttämällä Keravan Energia Teamia kotikentällään 72–66 (30–44). Vuoden aloittivat voitoilla myös Äänekosken Huima, Peli-Karhut, Catz sekä HoNsU.

9.12.2012 Pääjuttu

FoA:lle jo seitsemäs perättäinen voitto

Naisten SM-sarjan pisintä voittoputkea punoo tällä hetkellä Forssan Alku, joka löi sunnuntaina ToPon Töölön Kisahallissa pistein 66–75 (41–37). Alku otti ottelun hallintaansa neljännellä jaksolla, jonka aikana ToPo sai aikaiseksi vain kymmenen pistettä. Nokialla Turun Riento käänsi viime hetkillä ottelunsa BC Nokiaa vastaan 69–72 (37–39)-voitokseen.

2.12.2012 Pääjuttu

Alku ja PeKa saavuttavat Catzia SM-sarjan kärjessä

Forssan Alku raivaa vahvasti tietään naisten SM-sarjan kärkikaartiin. Henna Salomaa upotti forssalaisten korkeimmat pisteet, kun Alku aiheutti kotikentällään mestari-Catzille kauden toisen tappion. Myös Peli-Karhut jatkaa nousuaan tyyliteltyään Keravan Energia Teamin kustannuksella kahdeksannen perättäisen voittonsa.

1.12.2012 Pääjuttu

PeKan ja Alun voittoputket jatkuvat

Päättyneen marraskuun tappioitta selvittäneet Kotkan Peli-Karhut ja Forssan Alku jatkavat voittoputkiaan myös joulukuun puolella. PeKa puristi lauantaina vierasvoiton BC Nokiasta 82–89 (45–45) ja Alku sotki Äänekosken Huiman jalkoihinsa 68–79 (34–41). Lappeenrannan Catz vankisti sarjajohtoaan ryöpyttämällä TuRia ja HoNsU esitti kauden parasta hyökkäystään Keravalla.

25.11.2012 Pääjuttu

PeKa ja Alku jatkavat tappiotonta marraskuutaan

Kotkalaisen Peli-Karhujen moottori yski lokakuun naisten SM-sarjaotteluissa, mutta marraskuussa Seppo Kurjen suojatit ovat päässeet uuteen iskuun. PeKa haki sunnuntaina jo kuluvan kuukauden kuudennen voittonsa pudistelemalla ToPoa kotonaan pistein 88–65 (48–25). Puhtaalla pelillä kuluvan kuukauden aikana jatkaa myös Forssan Alku, joka kukisti sunnuntaikierroksella HyPon.

21.11.2012 Pääjuttu

PeKa katkaisi Catzin voittoputken

Lappeenrannan Catz kohtasi viimein voittajansa naisten SM-sarjassa. Syyskauden ensimmäiset kymmenen otteluaan Catz pysyi keskiviikkona vaivoin Peli-Karhujen kyydissä Kotkassa, kunnes PeKa vei neljännen jakson lopun 27–10 ja tyylitteli juhlivan kotkalaisyleisön edessä 88–66 (48–35)-voittoon. Forssan Alku puolestaan venyi kovaan vierasvoittoon Tapiolan Honkaa vastaan 81–88 (46–45).

11.11.2012 Pääjuttu

BC Nokia avasi voittotilinsä näytöstyyliin

Naisten SM-sarjan ainoana voitottomana joukkueena pelannut BC Nokia katkaisi viimein pitkän kuivan kautensa rymistelemällä Hyvinkään Pontevan näytöstyyliin kumoon kotonaan 78–55 (41–28). Isäinpäiväkierroksen muut voittajat olivat Forssan Alku, Peli-Karhut sekä Tapiolan Honka.

7.11.2012 Pääjuttu

Alku nujersi Riennon Turussa

Forssan Alku saalisti sarjapisteet naisten SM-sarjan keskiviikkoillan ainoassa ottelussa vieraskentällä Turun Rientoa vastaan. Alku karkasi Riennolta jo toisella jaksolla, ja pystyi pitämään turkulaiset selkänsä takana koko toisen puoliajan. Sarjapisteet matkasivat Forssaan 73–82 (26–40).

31.10.2012 Pääjuttu

Keravan Energia Team sieppasi sarjapisteet Forssasta

Viime kaudella vain yhden ottelun naisten SM-sarjassa hakenut Keravan Energia Team haki jo lokakuun kolmannen voittonsa shokeeraamalla vieraskentällä Forssan Alun pistein 80–81 (45–48). ToPo puolestaan jatkoi voitokkaita otteitaan pesemällä Hyvinkään Pontevan Töölön Kisahallissa lukemin 82–57 (33–20).

27.10.2012 Pääjuttu

ToPolle täpärä voitto Kesäsen koreilla

Vilma Kesäsen seitsemän pisteen putki loppuhetkillä kantoi Torpan Pojat 57–56 (27–30)-kotivoittoon jyväskyläläisestä HoNsUsta naisten SM-sarjan lauantaikierroksella. Keravan Energia Team haki kauden toisen voittonsa kaatamalla BC Nokian ja Forssan Alku ylsi voittoon Äänekoskella vain seitsemän pelaajan voimin.

24.10.2012 Pääjuttu

Catz vahvisti asemaansa sarjakärjessä

Lappeenrannan Catz jyräsi tiensä jo kuudenteen peräkkäiseen voittoonsa naisten SM-sarjassa pesemällä suurimpiin haastajiinsa lukeutuvan Peli-Karhut pistein 93–77 (43–28). Forssan Alku puolestaan jatkoi BC Nokian tappiollisten otteluiden sarjaa 89–67 (51–32)-kotivoitollaan.

14.10.2012 Pääjuttu

Keravan Energia Team haki avausvoittonsa

Kaudella 2011/12 SM-sarjan avausvoittonsa vasta tammikuussa hakenut Keravan Energia Team pääsi tällä kaudella avausvoiton makuun jo neljännellä runkosarjaottelussaan päihittämällä Hyvinkään Pontevan kotonaan 95–83 (59–47). Lappeenrannan Catz ja Tapiolan Honka jatkoivat puolestaan tappiottomien ottelujen sarjaansa.