Pussihukkien hopeajoukkue kasassa

Miesten Sparliigan joukkue Pussihukat on solminut 11 suomalaista pelaajasopimusta ja valmistautuu uuden valmentajan Antti Papinahon komennossa täydellä teholla tulevaan koripallokauteen.

11.2.2005 Korisliiga

Kouvot kukisti Pussihukat

Kouvolan Kouvot otti vierasvoiton Vantaan Pussihukista koripallon Sparliigan ainoassa perjantain ottelussa lukemin 103-88 (48-49). Syyskierroksen voitokkaasti kotisalissaan pelanneelle PuHulle kolahti nyt jo kolmas kotitappio putkeen.

22.10.2003 Suomen Cup

KTP ja Kouvot Suomen Cup -finaaliin

Joulukuun 14. päivänä Espoossa pelattavasta miesten Suomen Cup –finaalissa ratkotaan Cup-kannun kohtalon lisäksi myös Kymenlaakson herruus. Sekä kotkalainen KTP Basket että Kouvot Kouvolasta varmistivat paikkansa Cup-finaalissa kukistamalla keskiviikkona välierävastuksensa.

24.3.2003 Pääjuttu

Välierät käyntiin kotivoitoin

Kotikenttäedut pitivät ensimmäisissä miesten SM-välierissä. Runkosarjan voittanut joensuulainen Kataja riuhtaisi toisella puoliajalla ja rynni 102-94-voittoon KTP:stä. Honka puolestaan nousi ohi tilanteita hallinneesta Pussihukista vasta viimeisten minuuttien aikana. Välierät jatkuvat jo maanantaina.

16.3.2003 Pääjuttu

Jyväskylä ja Lappeenranta tasoittivat

Miesten SM-puolivälierissä yksi yö muutti roolit kahdessa otteluparissa, kun BC Jyväskylä ja Lappeenrannan NMKY tasoittivat ottelusarjansa lauantaina 1-1:een. Sen sijaan Honka ja Pussihukat hankkivat toiset voittonsa, kun välieriin pääsyyn vaaditaan kolme voittoa. Kolmannet puolivälierät pelataan maanantaina 17.3.