Joshua Steinthal

193 cm / 85 kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Joshua Steinthal

20.4.2005 Pääjuttu

LrNMKY heitti PuHun kumoon, tarrasi kiinni SM-kultaan

Paljoakaan ei muuttunut Sparliigan ensimmäisen ja toisen finaalin välillä. Lappeenrannan NMKY:n ylivertainen taivallus jatkui ja se johtaa ottelusarjaa nyt 2-0. Joukkue hyödynsi osaamistaan maksimaalisesti ja heitteli Pussihukat ahdinkoon 106-79-voitollaan täpötäyteen ahdetussa Töölön Kisahallissa. LrNMKY:lle mestaruus on näin katkolla jo lauantaina Kisahallissa, jolloin finalistit kohtaavat kolmannen kerran.

10.4.2005 Pääjuttu

Finaalipaikat katkolla Lappeenrannalle ja Pussihukille

Runkosarjan voittanut Lappeenrannan NMKY sekä Pussihukat Vantaalta ovat voiton päässä Sparliigan finaaleista. LrNMKY kukisti Joensuun Katajan sunnuntaina pelatussa kolmannessa välierässä 88-83. PuHu puolestaan rutisti ohi Porvoon Tarmosta lukemin 81-70. LrNMKY ja PuHu johtavat ottelusarjoja voitoin 2-1.

30.3.2005 Pääjuttu

Kaikki Sparliigan puolivälierät katkolle

Koripallon Sparliigan kaikki neljä puolivälierää ovat katkolla perjantain kolmannella ottelukierroksella. Tähän tilanteeseen päädyttiin keskiviikkona pelatuissa toisissa kohtaamisissa, kun Lappeenrannan NMKY, Vantaan Pussihukat, Porvoon Tarmo ja Joensuun Kataja siirtyivät voitoilla ottelusarjoissaan 2-0-johtoon. LrNMKY:llä ja PuHulla on perjantaina välieräpaikka tarjolla kotipeleissään, Tarmolla ja Katajalla vieraissa.

23.3.2005 Katsojat

Sparliigan puolivälierien ”tärpit” ja infopaketti

Suomen Koripalloliitto järjesti keskiviikkona 23.3. Sparliigan pudotuspelien infotilaisuuden median edustajille. Seuraavassa tilaisuudessa jaettu materiaali, tuhti infopaketti purtavaksi myös Koris.netin lukijoille.

2.3.2005 Pääjuttu

Sarjajohtaja vakuuttava Vantaalla

Koripallon Sparliigan runkosarjavoittonsa käytännössä jo varmistanut Lappeenrannan NMKY kävi esittämässä keskiviikkokierroksella vakuuttavaa virettään Vantaalla, jossa sarjakolmonen Pussihukat joutui taipumaan 83-93 (41-45) tappioon.

24.1.2005 Pääjuttu

Tarmon Daryl Greene masensi Pussihukat viime sekunnilla

Porvoon Tarmo haki arvokkaat sarjapisteet täpärällä 70–73 (35–33) – voitolla Pussihukista. PuHun Marckell Patterson tasoitti pelin kolmosella 5,3 sekuntia ennen summeria. Tarmon vastaus tuli vain kymmenyksiä ennen peliajan umpeutumista, kun Daryl Greene (18/3) linkosi ahdistettuna todella kovan kolmen pisteen korin.