Siiri Liivandi

183 cm / kg
Syntynyt 1980


Uutisia henkilöstä Siiri Liivandi

19.6.2007 WU18

18-vuotiaat naiset hakevat kisakuntoa Tallinnasta

Suomen 18-vuotiaiden naisten koripallomaajoukkue valmistautuu viikon päässä siintäviin B-divisioonan EM-kisoihin harjoitusotteluilla Tallinnassa. Keskiviikkona alkavassa turnauksessa Suomella on vastassa etelänaapuria kaksin kappalein, kun vastaan asettuvat Viron naisten sekä Viron 18-vuotiaiden naisten maajoukkueet.

18.3.2006 Pääjuttu

Äänekosken Huima finaaliin Panttereiden seuraksi

Koripallon naisten välierissä toisen ottelunparin taistelu finaalipaikasta huipentui Äänekosken Liikuntatalolla. Kotijoukkue Huima vei neljännen välierän lukeminen 71-65 (36-39) ja kohtaa näin Pantterit SM-finaaleissa.

10.12.2005 Suomen Cup

Reetta Piipari käynnisti kotkalaisjuhlat Suomen cupin finaalissa

Kotkan Peli-Karhut uusi Suomen cupin mestaruutensa kaksijakoisen ottelun jälkeen Helsingin jäähallissa huikealla toisen puoliajan pelillään. Joukkueen kapteeni Reetta Piipari laittoi ison vaihteen päälle ja Suomen cupin mestaruus matkasi takaisin Karhulaan lukemin 79-66 (32-47).

8.12.2005 Suomen Cup

Hallitseva Suomen mestari kohtaa hallitsevan cupin mestarin

Naisten Suomen cupin finaalista voi odottaa todellista jännitysnäytelmää. Tasaväkiset joukkueet BC Nokia ja Peli-Karhut kohtaavat finaaliottelussa kolmannen kerran alkaneen kauden aikana.

3.11.2005 Suomen Cup

BC Nokia toinen naisten Suomen Cupin finalisteista

Naisten Suomen Cupissa on kaksi parasta joukkuetta saatu selville. Tiukkojen välierien jälkeen on tarjolla herkullinen finaalikaksikko. Hallitseva Cupin mestari Peli-Karhut saa vastaansa 10.joulukuuta hallitsevan Suomen mestarin BC Nokian.

27.10.2005 Suomen Cup

Peli-Karhut finaaliin puolustamaan cupin mestaruutta

Arpa heitti naisten Suomen cupin viime vuoden loppuottelijat Kotkan Peli-Karhut ja Pantterit vastakkain välieräpeliin Karhulaan, jossa kotijoukkue oli terävämpi luvuin 85–75 (40–32).

Naisten I – divisioona alkanut tasaisena

Naisten I – divisioonaa on nyt tahkottu neljän kierroksen verran ja pelattujen ottelujen perusteella voidaan todeta, että sarja on alkanut juuri niin mielenkiintoisena ja tasaisena kuin ennen kauden alkua odotettiin. Jokainen joukkue on saalistanut vähintään yhden voiton ja yllätyksiäkin on nähty jo kauden alkuvaiheessa.

22.9.2004

Lappeenrannan Catz vahvistuu

Naisten I divisioonakauteen valmistautuva Catz on kokenut pelaajarintamalla muutoksia kesän aikana ja vahvistunut huomattavasti. Uusina kasvoina Catzin edustusjoukkueessa nähdään Viron maajoukkuepelaaja Siiri Liivandi, A-junioreista nostettu Jelena Reshetko sekä paluun pelikentille tehnyt Annika Jaakkola.