23.9.2003 Pääjuttu

Suosikin viitta Panttereiden harteilla naisten SM-sarjassa

Naisten SM-sarjakauden alkaessa ennakkoasetelma on tuttu viime vuosilta. Suosikin viittaa kantaa helsinkiläisjoukkue Pantterit, joka on neljästä viimeisestä Suomen mestaruudesta napannut nimiinsä kolme. Ennakkoon Panttereiden takana kisa on tiukkaa vahvimman haastajan tittelistä.

25.3.2003 Pääjuttu

Huima yllätti, voitti SM-kultaa

Äänekosken Huima on naisten Suomen mestari vuosimallia 2003. Seuran ensimmäiset naisten kultaiset SM-mitalit varmistuivat Huiman hienolla vierasvoitolla Panttereista. Finaalisarjan aikaisempaa käsikirjoitusta uhmaten äänekoskelaiset venyivät Töölön Kisahallissa pelatussa ratkaisuottelussa 84-67-voittoon vieden samalla koko ottelusarjan voitoin 3-2.

23.3.2003 Pääjuttu

Hurmioitunut Huima taisteli 5. finaalin

Naisten SM-finaaleissa vuoristorata-ajelu jatkuu. Ottelusta toiseen ailahtelevat voimasuhteet kallistuivat sunnuntaina jälleen Äänekosken Huiman puolelle. Erityisesti neljännen finaalin ensimmäisellä puoliskolla hurmiossa pelannut Huima voitti Pantterit 92-76 ja tasoitti ottelusarjan 2-2:een. Ratkaiseva viides finaali pelataan tiistaina Helsingissä ja sen voi seurata myös Urheilukanavalta suorana lähetyksenä.

21.3.2003 Pääjuttu

Huiman vuoro jyrätä, voitot 1-1

Naisten SM-finaalit ovat saamassa erikoisia piirteitä. Tiistaina Helsingissä 28 pisteellä Panttereille hävinnyt Äänekosken Huima käänsi asetelmat päälaelleen, kun joukkueet kohtasivat toistamiseen. Huima onnistui kotisalissaan lähes kaikessa, Pantterit ei oikein missään, ja tuloksena oli äänekoskelaisten uskomaton 107-68-voitto.

18.3.2003 Pääjuttu

Huima tuuliajolla finaalien avauksessa

Tiistaina nähtiin Töölön Kisahallissa koripallo-ottelu, jota oli vaikea uskoa naisten ensimmäiseksi finaaliksi. Panttereiden finaalivastustajan Äänekosken Huiman peli oli pahasti kateissa, eikä neljättä peräkkäistä mestaruuttaan metsästävän Pantteri-lauman täytynyt venyä edes parhaimpaansa matkalla 75-47-murskavoittoon.

10.12.2002 Suomen Cup

Pantterit nyt myös Cupin valtias

Viime keväänä kolmannen peräkkäisen naisten Suomen mestaruutensa voittaneen Panttereiden menestysputki sai tiistaina komean jatkeen, kun helsinkiläisjoukkue nappasi Suomen Cupin mestaruuden. Jännittävässä finaalissa kaatui Espoo Basket Team lukemin 83-72.

28.10.2002

Pantterit ja Espoo voitokkaina Baltian liigassa

Ilman tappioita naisten SM-sarjaa johtava Pantterit sekä Tapiolan Hongasta ja Espoo Basket Teamista muodostettu yhdistelmäjoukkue Team Espoo pelasivat kumpikin viikonvaihteessa Liettuassa kaksi Baltian liigan ottelua. Rajamuodollisuuksien vuoksi pitkäksi venyneeltä turneelta oli molemmilla suomalaisjoukkueilla tuliaisina kaksi voittoa.

15.4.2002 Valmentajat

Pantterit nimesi uuden valmentajakaksikon

Kolmannen peräkkäisen naisten koripalloilun Suomen mestaruuden voittanut helsinkiläinen Pantterit on nimittänyt uuden valmentajakaksikon. Paikat täyttävät Kyösti Kantakoski (40 vuotta) ja Kari Liimo (58). Kantakoski toimii joukkueen vastuuvalmentajana.