Annamaija Keturi

172 cm / kg
Syntynyt 1966


Uutisia henkilöstä Annamaija Keturi

15.7.2016 20:00 Pääjuttu

Top 10: Kaikkien aikojen menestyksekkäimmät Suomen juniorimaajoukkueet EM-kisoissa 1968-2015

Suomen juniorimaajoukkueet ovat pelanneet lukuisia maaotteluita Suomen Koripalloliiton lähes 80-vuotisen historian aikana. Vaan mitkä joukkueet ovat edenneet korkeimmille sijoituksille ikäluokkiensa EM-kisojen historiassa?

12.1.2006 Haastattelu

"Peli on kovempaa ja fyysisempää"

Minna Myllylä pelaa 16.kauttaan naisten SM-sarjassa. Tarkkakätinen heittäjä on kokenut koripallokentillä lähes kaiken, mutta silti veri vetää uudestaan harjoituksiin ja otteluihin.

21.3.2004 Pääjuttu

Pantterit puolusti itsensä jälleen Suomen mestariksi

Helsinkiläinen Pantterit on jälleen naisten Suomen mestari yhden välivuoden jälkeen. Pantterit varmisti neljännen mestaruutensa viiden vuoden sisällä sunnuntaina kaatamalla kolmannessa SM-finaalissa Espoo Basket Teamin onnistuneen puolustuspelinsä turvin 82-49. Näin Pantterit voitti finaalisarjan puhtaasti 3-0.

1.3.2004 Pääjuttu

Pantterit jo neljännen kerran Baltian liigan lopputurnaukseen

Koripalloilun naisten Baltian liigan (BWBL) runkosarjan viimeiset ottelut pelattiin viime viikonvaihteessa Espoossa. Suomesta liigan osallistuvien joukkueiden Pantterien ja Team Espoon tilanne oli ennen viimeisiä kamppailuja hankala. Espoolaisten jatkonpääsy ei ollut enää joukkueen omissa käsissä ja Pantterien oli voitettava vaikeaksi vastustajaksi arvioitu liettualainen LKKA-Kaunas. Pantterit onnistui tehtävässään ja eteni neljättä kertaa peräkkäin liigan lopputurnaukseen.

23.9.2003 Pääjuttu

Suosikin viitta Panttereiden harteilla naisten SM-sarjassa

Naisten SM-sarjakauden alkaessa ennakkoasetelma on tuttu viime vuosilta. Suosikin viittaa kantaa helsinkiläisjoukkue Pantterit, joka on neljästä viimeisestä Suomen mestaruudesta napannut nimiinsä kolme. Ennakkoon Panttereiden takana kisa on tiukkaa vahvimman haastajan tittelistä.

5.9.2003 Pääjuttu

Hakala jatkaa uraansa, Pantteri-pakka koossa

Naisten koripallon mestarivaltikan keväällä Äänekoskelle menettäneen Panttereiden joukkue on viimeistä palastaan myötä valmis tulevalle kaudelle. Joukkueessa ei paljon muutoksia tapahtunut. Kaikkien aikojen naiskoripalloilija Lea Hakala on päättänyt jatkaa uraansa. Uudet kasvot ovat Lotta Koskela ja Johanna Lautala.

8.6.2003 Valmentajat

Pantterit-ryhmissä tapahtuu

Naisten SM-sarjan kärkisikermiin lukeutuvan Panttereiden nimivahva runko pysyy koossa; Juta Jahilo, Mari Puustinen, Susanna Rinta ja Heli Roukanoja ovat sopineet jatkostaan. Myös Panttereiden miesten I divisioonajoukkueessa tapahtuu. Joukkueen valmentajaksi on kiinnitetty Alf Strömberg.

2.4.2002 Valmentajat

Panttereiden naisten valmennusjohto vaihtuu

Pantterit viikko sitten kolmanteen perättäiseen naisten Suomen mestaruuteen johtaneet Mikko Kurki ja Annamaija Keturi eivät jatka joukkueen valmennusjohdossa. Kaksikko vietti läksiäisiään iloisissa tunnelmissa sunnuntaina Vilnassa. Pantterit oli juuri päättänyt kautensa ja saavuttanut erinomaisten esitysten jälkeen viidennen sijan Baltian liigassa (BWBL).

24.3.2002

Panttereille 3:s, Hakalalle 15:s mestaruus

Sunnuntaina nähtii Helsingin illassa monta peräkkäistä tapahtumaa. Pantterit otti kolmannen peräkkäisen loppuotteluvoittonsa Äänekosken Huimasta, joka puolestaan takasi seuralle kolmannen peräkkäisen ja Lea Hakalalle kymmenennen peräkkäisen Suomen mestaruuden.