Janniina Salminen

165 cm / kg
Syntynyt 1995


Uutisia henkilöstä Janniina Salminen

27.4.2014 Pääjuttu

WB/Capitalsille A-tyttöjen Suomen mestaruus, Pyrintö tasoitti B-poikien finaalisarjan

A-tyttöjen kauden 2013/2014 Suomen mestaruuden voitti WB/Capitals I, joka voitti lappeenrantalaisen Catzin suoraan otteluvoitoin 2-0. B-poikien SM-sarjassa Tampereen Pyrintö tasoitti loppuottelusarjan Helsingin NMKY:tä vastaan tilanteeseen 1-1.

9.4.2014

WB/Capitals I A-tyttöjen SM-finaaliin

WB/Capitals I eteni A-tyttöjen SM-finaaliin voitettuaan WB/Capitals II:n 69-57 (38-27). Loppuottelusarjassa WB/Capitals I kohtaa lappeenrantalaisen Catzin.

6.4.2014 Pääjuttu

Kouvot ja Ura A-poikien finaaleihin, A-tytöt ja B-tytöt aloittivat myös taipaleensa SM-mitaleista

Nuorten SM-välierät pyörähtivät käyntiin viikonloppuna, kun A-pojat, A-tytöt ja B-tytöt aloittivat kamppailunsa SM-mitaleista. Jokaisella kolmella ikäluokalla oli sekä lauantaina että sunnuntaina koti- ja vieraspelit. B-poikien SM-välierät eivät ole vielä alkaneet.

14.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat kahdessa ottelussa Suomen mestareiksi

Sunnuntai oli kiireinen päivä nuorten SM-parketeilla. Kauden ensimmäiset nuorten mestarit kruunattiin, kun WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) hakivat finaalien toiset otteluvoittonsa ja veivät siten nimiinsä ikäluokkiensa Suomen mestaruudet. B-poikien SM-pronssi irtosi HoNsUn matkaan, ja lisäksi sunnuntaina pelattiin A-poikien ja B-tyttöjen SM-välieriä.

13.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat avausvoittoihin finaaleissa

A-tyttöjen ja B-poikien mitalipelit käynnistyivät lauantaina Helsingissä ja Orimattilassa. WB/Capitals nujersi A-tyttöjen finaaliavauksessa Honka Akatemian selvin lukemin ja HNMKY teki selvää ToPosta. A-tyttöjen pronssit irtosivat Orimattilan Jymylle, joka kukisti Espoo Basket Teamin kotonaan.

7.4.2013 Pääjuttu

Honka Akatemia ja WB/Capitals A-tyttöjen finaaliin, HNMKY kuittasi B-poikien finaalipaikan

A-tyttöjen ensimmäisten SM-välieräotteluiden voittajat jatkoivat voittojaan myös sunnuntaina. Honka Akatemia ja WB/Capitals antoivat kylmää kyytiä OrJylle ja EBT:lle ja etenivät ikäluokan finaaliin. B-pojissa HNMKY teki toisen kerran selvää jälkeä Hongasta, mutta sisuuntunut ToPo tasoitti välieräsarjansa otteluvoitot HoNsUa vastaan.

6.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitals ja Honka Akatemia välierävoittoihin A-tytöissä, HoNsU ja HNMKY B-pojissa

Koripallon nuorten SM-välierät pyörähtivät käyntiin lauantaina päivällä ja niin A-tyttöjen kuin B-poikienkin välieräavauksissa nähtiin koti- ja vierasvoitot. WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) ylsivät voittoihin kotikentillään, kun taas Honka Akatemia (A-tytöt) ja HoNsU (B-pojat) hakivat vierasvoitot.

Naisten I divisioonan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten I divisioonakausi 2011/12 lähestyy huipennustaan. Paikkansa SM-sarjassa jo varmistaneen BC Nokian lisäksi nousua korkeammalle sarjatasolle havittelevat Hyvinkään Ponteva, vantaalainen Puhuttaret, Turun Riento sekä helsinkiläinen Helmi Capitals.

29.6.2010 Maaottelu

18-vuotiaat pojat säikyttelivät Liettuaa

Maanantaina suurinumeroisesti Liettualle hävinnyt Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue haastoi kahden vuoden takaisen Euroopan mestarin tiukkaan kamppailuun tiistaina aamupäivällä. Suomalaisrynnistyksestä huolimatta Liettua piti pintansa ja voitti toisen ottelun lukemin 76-70 (34-27).

28.6.2010 Maaottelu

18-vuotiaille pojille oppia Euroopan mestarilta

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtasi maanantaina kahden vuoden takaisen Euroopan mestari Liettuan Klaipedassa pelatussa maaottelussa. Isännät riisuivat vieraansa aseista jo alkuminuuteilla ja jyräsivät 69-33 (30-10)-voittoon.

22.6.2010 Maaottelu

18-vuotiaat pojat toistamiseen voittoon Virosta

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue haki Virosta toisen perättäisvoiton tiistaina Tallinnassa. Maaottelun loppulukemat olivat Suomelle suosiolliset 80-87 (49-45). Alle 15-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue haki puolestaan tiistaina ensimmäisen maaotteluvoittonsa päihittämällä Viron 73-57 (45-26).

21.6.2010 Maaottelu

Hyvä alku siivitti 18-vuotiaat pojat voittoon Virosta

Suomen alle 18-vuotiaat pojat avasivat Baltian kiertueensa kukistamalla Viron 77-72 (45-37) johdettuaan avausjaksolla parhaimmillaan 20 pisteellä. Alle 15-vuotiaat pojat ja tytöt puolestaan kärsivät niukat maaottelutappiot Virolle.