Justice Graham

198 cm / 96 kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Justice Graham

16.1.2020 19:11 Nuorten SM-sarjat

Tyttöjen ja poikien SM-sarjat puolivälissä

Valtakunnallisissa 19-, 17- ja 16-vuotiaiden SM-sarjoissa katseet on käännetty kevättä kohti. Tyttöjen osalta runkosarjojen kärkipaikkoja hallitsevat Torpan Pojat, Helmi Basket sekä Peli-Karhut ja poikien ikäluokissa ykkössijoja pitävät Omnia Basketball Akatemia, Pyrintö sekä MuKi.

PeU-Basket aloitti Divari B:n pudotuspelit kotivoitolla

Perniöläinen PeU-Basket kantoi Divari B:n pudotuspelien välierissä ennakkosuosikin viittansa ja nappasi selkeän kotivoiton Espoo Basket Teamistä 91-75 (54-32). Runkosarjassa toiseksi sijoittunut PeU-Basket johtaa ottelusarjaa nyt 1-0.

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

15.12.2010 Pääjuttu

Korihait raateli Pyrinnön

Korisliigan mestaruutta puolustava Tampereen Pyrintö hävisi keskiviikkokierroksella toisen peräkkäisen vieraspelinsä, kun liigan kovimpiin kotijoukkueisiin lukeutuva Uudenkaupungin Korihait otti Pyrinnöstä 86-71 (46-33) -kotivoiton. Keskiviikon kierroksen muut voittajat olivat Honka, LrNMKY, Kouvot ja Tarmo.

6.11.2010 Suomen Cup

ToPo ja Honka veivät cupin viimeiset välieräpaikat

Suomen cupin viimeiset välieräpaikat ratkesivat lauantaina päivällä, kun ToPo kaatoi I divisioonan Keravan Energia Teamin 91-72 (38-38) ja Espoon Honka nautiskeli kotonaan Namika Lahden nurin 87-63 (34-29).

3.11.2010 Pääjuttu

KTP päätti sarjaneljänneksen vahvasti

Korisliigaa kuuden pisteen turvin johtava KTP päätti ensimmäisen runkosarjaneljänneksen vahvasti keskiviikkona otettuaan 112-91 (56-32) -kotivoiton Espoon Hongasta. Vain kerran syksyn aikana hävinnyt KTP otti kuudennen peräkkäisen voittonsa helposti johdettuaan peliä alusta loppuun.

7.2.2009 Pääjuttu

Team Componenta yllätti Kouvot

Karkkilalainen Team Componenta nappasi lauantaina Korisliigassa yllätysvoiton kukistettuaan kotipelissään kärkijoukkue Kouvot suurinumeroisesti 95-70 (55-34). Voitto oli Karkkilalle kauden toistaiseksi suurin ja tappio vastaavasti Kouvoille kauden tähän asti suurin.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Huiman miehet vahvistuivat vielä Grahamilla

Äänekosken Huiman koripallomiehet ovat hankkineet I divisioonakauden kynnyksellä vielä yhden vahvistuksen helpottamaan loukkaantumissuman synkentämää tilannetta. Huima-miehistöä vahvistaa Justice Graham, joka on divariyleisölle tuttu Salon Vilppaasta ja pelikaudelta 2006-07.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

Huimalle ja Vilppaalle lisää vahvistuksia

Miesten I divisioonakauteen valmistautuvat Salon Vilpas ja Äänekosken Huima ovat vahvistaneet muonavahvuuttaan. Vilpas hankki korinsa alle parimetrisen Anthony McKinnonin ja Huima puolestaan 205-senttisen Joe Barberin.

FoKoPo ja Vilpas kävivät vahvistusostoksilla

Miesten I divisioonakauteen valmistautuvat Forssan Koripojat ja Salon Vilpas ovat hankkineet vahvistusta miehistöihinsä. FoKoPon tuorein hankinta on Kyle Williams ja Vilppaan ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus puolestaan Justice Graham.