Ainars Bagatskis

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Ainars Bagatskis

26.8.2013 17:05 Pääjuttu

Jukka Toijala: ”Latvia on erinomainen kenraaliharjoitusvastustaja”

Susijengi esiintyy viimeisen kerran kotiyleisölleen tänä kesänä keskiviikkona Pasilan Hartwall Areenalla, kun lennokas, nopea ja atleettinen Latvian maajoukkue saapuu Helsinkiin. Suomen apuvalmentaja Jukka Toijala arvioi Latviaa erinomaiseksi kenraaliharjoitusvastustajaksi EM-kisoihin valmistautuvalle Susijengille.

29.8.2010 Maaottelu

Varamiehinen Suomi taipui kokemattomuuttaan Latvialle

Suomen koripallomaajoukkueen taival EM-karsinnassa päättyi tällä erää kitkerään kotitappioon Latvialle. Ilman neljää aloitusviisikon tähteään pelannut Suomi menetti kahdeksan pisteen johtonsa viimeisen viiden minuutin aikana ja hävisi lukemin 90-93 (50-42). Suomen EM-kisahaaveet lepäävät nyt kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) syyskuussa tekemien päätöksien varassa.

Möttölä: ”Kaksijakoinen kausi”

Suomalaiskoripalloilija Hanno Möttölä seurasi kentän laidalta, kun hänen liettualaisjoukkueensa Zalgiris Kaunas varmisti maan mestaruuden tiistai-iltana Vilnassa. Möttölä ei peittele pettymystään penkkikomennuksesta, mutta on tyytyväinen alkukauden peleihinsä ja kokemuksiinsa liettualaisesta koripallokulttuurista.

Hanno Möttölä pyöräytti nilkkansa

Suomen maajoukkuelaituri Hanno Möttölä loukkaantui maanantai-iltana pelatussa Baltian liigan ottelussa. Liettualaista Zalgiris Kaunasia edustava Möttölä muljautti nilkkansa pelitilanteessa. Sairasloman pituudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Möttölä ja Rannikko Euroliiga-kauteen eri asetelmista

Euroopan kovatasoisin koripallosarja Euroliiga pyörähtää käyntiin alkaneella viikolla. Mukana on kaksi suomalaispelaajaa, kun maajoukkueen tukipilarit Hanno Möttölä ja Teemu Rannikko aloittavat joukkueineen urakan torstaina (26.10.). Ennakkoasetelmat ovat Möttölän edustamalle Zalgiris Kaunasille ja Rannikon Olimpija Ljubljanalle kovin erilaiset sarjan käynnistyessä.

Hanno Möttölä siirtyy Kaunasiin

Suomalaiskoripalloilija Hanno Möttölän pestit eurooppalaisissa huippuseuroissa jatkuu. 29-vuotias ja 209-senttinen Möttölä on solminut pelikauden 2006-07 kattavan sopimuksen liettualaisen mahtiseuran Zalgiris Kaunasin kanssa.

Saksa piti Latvian kurissa, varmisti jatkopaikan

Saksan maajoukkue selvitti tiensä Ruotsissa pelattavien EM-kilpailuiden jatkopeleihin jo toisena kisapäivänä. Suomalaisluotsi Henrik Dettmannin käskyttämä Saksa kukisti lauantaina Latvian 94-86 ja se tulee sijoittumaan varmuudella alkulohkonsa kolmen parhaan joukkoon.

29.6.2002 Maaottelu

Peli alkoi löytymään - Suomi kaatoi Viron

Suomen koripallomaajoukkue sai vihdoin juonen päästä kiinni viikon kolmannessa ottelussaan, kun se lauantaina kohtasi Baltic Sea Cupin pronssipelissä Viron. Naapurit lahden takaa saivat taipua lukemin 96-88, kun Suomen hyökkäyspeli lähti rullaamaan ja puolustuspelinkin löytyessä ottelun toisella puoliajalla.