Laura Hänninen

174 cm / kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Laura Hänninen

10.11.2006 Katsojat

Naisten I divisioona hyvässä vauhdissa

Naisten koripallodivarin kärki on odotetunlainen, sillä ykkösenä keikkuu tappioton HoNsU Jyväskylästä ja toista sijaa pitää hallussaan yhden tappion rasittama Espoon Akatemia. Sarja on kuitenkin tarjonnut paljon yllätyksiä ja muodostunee lopulta ennakoitua tasaisemmaksi. Viikonvaihteessa ohjelmassa on täysi viiden pelin kierros.

Naisten I divisioona käyntiin suosikkien komennossa

Naisten I divisioona käynnistyi viime viikonloppuna ja sarjaa on pelattu tähän mennessä neljän ottelun verran. Viime vuosien aikana divisioona on yhä selkeämmin profiloitunut nuorten tulevaisuudennimien kehitysalustaksi ja tulevalla kaudella tämä trendi jatkuu edelleen vahvana.

27.5.2005 Naisten Korisliiga

Minna Sten ja Laura Hänninen Forssan Alkuun

Koripalloilun naisten SM-sarjaan valmistautuva Forssan Alku saa vahvistusta Turusta. Joukkue on tehnyt sopimukset Turun Riennossa viime kaudella pelanneiden Minna Stenin ja Laura Hännisen kanssa.

7.10.2004 Naisten Korisliiga

Pantterit suosikki, haastajiakin löytyy

Naisten SM-sarjakausi alkoi keskiviikkona viime kevään finalistien kohtaamisella Helsingissä. Mestari-Pantterit aloitti siitä, mihin lopettikin voittaen Espoo Teamin selkeästi luvuin 87–56 (46–27). Voitollaan Pantterit vankisti asemaansa ennakkosuosikkina. Haastajia mestaripokaalin ottajiksi löytyy silti viime kautta enemmän.

22.9.2003 Katsojat

Pantterit ja yllätysjoukkue TuRi Suomen Cupin finaaliin

Kun naisten Suomen Cupin mestaruus ratkaistaan kolmen lajin yhteistapahtumassa joulukuussa Espoon LänsiAuto Areenalla, ovat vastakkain Pantterit ja Turun Riento. Pantterit eteni Cup-finaalin voittamalla välierässä Pussihukat murskaavasti 107-55. TuRi puolestaan kukisti sunnuntaina BC Nokian lukemin 76-63.