Pekka Hartikainen

cm / kg
Syntynyt 1969


Uutisia henkilöstä Pekka Hartikainen

Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 66, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen.

Jenni Laaksonen vahvistaa uutta helsinkiläisyhdistelmää

Itähelsinkiläinen Wartti Basket ja Pantterit-perhe ovat yhdistäneet voimansa naisten I divisioonassa pelaavaan joukkueen osalta kaudella 2008-09. Sarjatulokas sai joukkueeseensa kovanluokan vahvistuksen, kun 68 maaottelua pelannut Jenni Laaksonen siirtyi Pantterit/WB-nimeä kantavaan ryhmään.

30.5.2008 Seura tiedottaa

Pantterit kiinnitti tyttöjen valmennuspäällikön

Itähelsinkiläinen koripalloseura Pantterit jatkaa uudistuksiaan. Seura on kiinnittänyt uudeksi tyttöjen valmennuspäälliköksi 28 vuotta eri ikäisiä tyttö- ja poikajoukkueita valmentaneen Esko Huotilaisen.

29.4.2008 Seura tiedottaa

Pantteri-perhe tiivistää toimintaansa - Hartikaisesta toiminnanjohtaja

Helsinkiläisen Pantterien johdolla on selvä tavoite lähivuosille: tulla pääkaupunkiseudun johtavaksi koripalloseuraksi. Toteutuakseen tavoite vaatii tradition lisäksi vahvan organisaation. Uuden tulemisen alkajaisiksi seuran toiminnanjohtajaksi on palkattu Pekka Hartikainen.

22.4.2008 Eteläinen alue

Kisakeskus ja Eteläinen alue merkittävään yhteistyöhön

Urheiluopisto Kisakeskus ja Koripalloliiton Eteläinen alue ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. 19.3. allekirjoitetun sopimuksen tavoitteena on hyvin pitkäaikaisen yhteistyön luominen.

17.11.2007 Pohjoinen alue

Curt Lindbomista Koripalloliiton uusi puheenjohtaja

Helsingissä lauantaina kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi espoolaisyrittäjä Curt Lindbomin, 64, liiton puheenjohtajaksi. Mielenkiintoa herättäneessä puheenjohtajavaalissa Lindbom voitti istuvan puheenjohtajan tohtori Pentti Arajärven äänin 5183-4600.

ToPon hermokontrolli kaatoi Hongan

A-poikien SM-finaaliin ei jännittävämpää asetelmaa olisi voinut olla. Vastakkain asettuivat kaksi suurseuraa, ToPo ja Honka perinteikkäässä Munkkiniemen Yhteiskoulun salissa. Täpötäyden katsomon edessä nähtiin suuri joukko suomalaisen koripallotaivaan tulevaisuuden tähtiä.

1.6.2004 Pääjuttu

ToPo rakentaa vahvaa paluuta, tavoitteena SM-Koris

Suomen yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä koripalloseuroista, helsinkiläinen ToPo, on tekemässä paluuta maamme koripalloeliittiin. ToPo on hankkinut ensi kaudeksi nimekkään joukkueen sekä vahvistanut taustojaan toiminnanjohtajalla. Seuran edustusjoukkue lähteekin tulevaan miesten I divisioonakauteen vain yksi asia mielessään: divisioonan voitto ja suora nousu takaisin SM-Korikseen.

12.5.2004 Katsojat

17- ja 16-vuotiaiden poikien maajoukkueet PM-kisoihin valittu

Neljä Suomen nuorten maajoukkuetta matkaa ensi viikolla avoimiin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Ruotsiin, jotka pelataan Solnassa 20.-23.5. Sekä 17- että 16-vuotiaiden poikien maajoukkueet PM-jahtiin on nimetty. Tyttöjen joukkueet valitaan ensi viikonvaihteessa pidettäviltä leireiltä.

15.4.2003 EM-karsinnat

16-vuotiaat havittelevat EM-kisapaikkoja

Viime vuoden elokuussa Suomen vuonna 1987 syntyneiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet selvittivät hienosti tiensä jatkoon EM-karsinnoista. On jatkokarsintojen aika. Sekä pojat että tytöt suuntaavat Kreikkaan, jossa Suomen maajoukkueet saavat 18.-22.4. pelattavissa turnauksissa vastaansa joukon huippumaita.

17.4.2002 Valmentajat

Jouni Grönroos Kouvojen uusi valmentaja

Kouvot on pestannut SM-Koriksen joukkueensa valmentajaksi 35-vuotiaan Jouni Grönroosin. Grönroos vastaa tehtävässään myös koko seuran valmennuksen johtamisesta ja koordinoinnista. Hän siirtyy Kouvolaan helsinkiläisjoukkue Torpan peräsimestä.