Jarmo Dementjeff

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Jarmo Dementjeff

9.3.2010 Pääjuttu

Koskelainen: ”Talent Camp -leirityksessä on onnistuttu erinomaisesti”

Maamme tulevaisuuden koripalloilijoista 19 kokoontui 24.2.–3.3. Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle kolmannelle Talent Camp -leirille. Leirillä harjoiteltiin tutuiksi tulleiden teemojen, 3-uhkatilanteesta tehtävien hyökkäysvalintojen, lisäksi pallottoman screen -tilanteen hyödyntämistä sekä roolinvaihtopelaamista.

Talent Camp –leiritykseen Suomen urheiluopistolle 21 pelaajaa

Koripalloliitto järjestää Suomen lahjakkaimmille 13-16-vuotiaille tulevaisuudenlupauksille vuosittain neljä 7-8-päiväistä, yksilön kehittymiseen tähtäävää Talent Campia. Seuraava Talent Camp järjestetään 24.2.-3.3. Suomen urheiluopistolla, jonne on kutsuttu 11 poikaa ja kymmenen tyttöä.

22.7.2009 EM-kilpailut

18-vuotiaat pojat kovaan alkulohkoon Sarajevon kisoissa

Päädyttyään toukokuun lopun PM-kisoissa hopealle Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue on harjoitellut nousujohteisesti ja hienosäätänyt pelijärjestelmäänsä. Sarajevossa pelattavissa B-divisioonan EM-kisoissa Suomi aloittaa ottelunsa kisojen kovimmassa alkulohkossa, mutta päävalmentaja Ari Tammivaara suojatteineen on kisojen kynnyksellä luottavainen.

15.7.2009 Pääjuttu

18-vuotiaat pojat kohtaavat Viron kahdesti

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa tällä viikolla kahdesti Viron 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen. Maaottelut pelataan Espoossa ja Helsingissä.

24.6.2009 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueet matkaavat kesän toiselle Liettuan leiritykselle

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue sekä alle 15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet matkaavat keskiviikkona Liettuan Anyksciaihin harjoitus- ja ottelumatkalle. Turnauksen aikana suomalaisjoukkueet pelaavat yhteensä kuusi kansainvälistä ottelua.

18.5.2009 Pääjuttu

Nuorten maajoukkueet mittelevät Pohjoismaiden mestaruudesta

Suomen nuorten maajoukkueiden valmentajat ovat valinneet kokoonpanot Tukholman Solnassa 20.-24.5. pelattaviin koripallon PM-kisoihin. Kisoissa ratkotaan Pohjoismaiden poikien ja tyttöjen mestaruudet niin 18- kuin 16-vuotiaiden sarjoissa.

14.5.2009 MU18

Nuorten PM-kisaehdokkaiden leiritys jatkuu

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkue-ehdokkaat valmistautuvat toiseen perättäiseen leiriviikonloppuun Vierumäellä. Nuorten maajoukkuevalmentajat valitsevat jokaisesta ikäluokasta 12 pelaajaa Tukholman Solnassa 20.-24.5. pelattaviin PM-kisoihin.

6.5.2009 MU18

Nuorten PM-kisojen ehdokkaat testileirille 8.-10.5.

Nuorten maajoukkuetoiminta pyörähtää isolla vaihteella käyntiin tulevana viikonloppuna, kun 18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkuekokelaat leireilevät Vierumäellä. Testileirillä pelaajilta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi kaikille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

3.1.2009 Pääjuttu

Korisnuorten urakat Baltic Sea Cupissa käynnistyvät

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden nuorten koripallomaajoukkueet mittelevät lähimaiden kanssa paremmuuksista perinteisessä Baltic Sea Cupissa, joka pelataan Tallinnassa 3.-5. tammikuuta. Kovin savotta on edessään A-divisioonaan viime kesänä nousseilla 16-vuotiailla tytöillä.

Valmennuspäälliköt kokoontuivat Vierumäellä

Suomen Koripalloliitto järjesti viidennen kerran valtakunnalliset valmennuspäällikköpäivät Vierumäellä. Paikalle oli saatu ennätysmäärä osallistujia, kun 60 seuraihmistä ja 31 eri seuraa edustettuna.

10.4.2006

Rovaniemen NMKY nousee miesten I divisioonaan

Koripalloliiton liittohallitus on tänään päättänyt täydentää miesten I divisioonaa karsintasarjan kolmanneksi parhaalla joukkueella, joka on Rovaniemen NMKY.

2.6.2005 Maajoukkue

Nuorten NOKIA Teamit 2005 valittu

Suomen Koripalloliiton nuorten maajoukkuepelaajien tehoharjoitteluryhmien, NOKIA Teamien, pelaajat on valittu. Kutsun saaneita poikia on 24 ja tyttöjä 15. NOKIA Teamit suuntaavat ensi viikolla Tallinnaan viikon kestävälle leirille.

22.4.2005 Korisliiga

Kailio jatkaa Kouvoissa, valmennustiimiin täydennystä

Sparliigan kouvolalaisjoukkue Kouvoissa kuluneella kaudella paljon vastuuta Jukka Toijalan poissaollessa kantanut Juho Kailio, 22, jatkaa Kouvoissa myös tulevalla pelikaudella. Kailio on Kouvojen neljäs sopimuspelaaja. Lisäksi seura on täydentänyt valmennustiimin päävalmentaja Anton Mirolybovin ympärille.

17.9.2004 EM-karsinnat

Suomen taiteilu veitsen terällä huipentuu Makedonia-otteluun

Kun Suomen miesten koripallomaajoukkue iskee yhteen Espoon LänsiAuto Areenalla lauantaina 18.9. klo 17 alkaen Makedonian kanssa, kelpaa Suomelle vain voitto. Vain siten Suomi pitää mahdollisuudet noususta EM-karsintojen A-divisioonaan omissa käsissäan. Maajoukkueen kapteeni Hanno Möttölä puhkui intoa tuikitärkeän ottelun aattona.

25.8.2004 Katsojat

Miehet mittaavat Ruotsin kunnon Kouvolassa ja Lappeenrannassa 26.-27.8.

Miesten maajoukkueen valmistautuminen syyskuun EM-karsintoihin jatkuu Kouvolassa ja Lappeenrannassa 26.-27.8. pelattavilla Ruotsi-maaotteluilla. Otteluissa Suomi pyrkii paitsi nujertamaan arkkivihollisensa myös hiomaan yhteispeliään kuntoon. Päävalmentaja Henrik Dettmann listaa petrauskohteiksi mm. puolustuspelin ja kenttäroolituksen löytymisen.

17.8.2004 Pääjuttu

Suomen miehet kohtaavat Belgian tuplamaaotteluissa

Miesten koripallomaajoukkue matkaa tiistai-iltana Belgiaan. Edessä on maaottelut isäntämaata vastaan Hasseltissa keskiviikkona ja Gentissä torstaina. Tasonmittarina Belgia on Suomelle hyvä, sillä se pelaa EM-karsintoja A-divisioonassa. Belgiaan Suomi matkaa iskukykyisellä ryhmällä.

2.8.2004 Pääjuttu

Miesten maajoukkue parhaalla miehistöllä Tampereella 4.-6.8.

Suomen koripallomaajoukkue isännöi Tampereella keskiviikosta perjantaihin (4.-6.8.) neljän maan turnausta, Baltic Sea Cupia. Pyynikin Palloiluhalliin sulloutuvalle koriskansalle tarjolla on herkkupala, sillä maajoukkue on liikkeellä parhaalla miehistöllään. Lisäksi kyseessä on Henrik Dettmannin ensimmäiset maaottelut hänen otettuaan vastaan keväällä päävalmentajan pestin.

29.4.2004 Valmentajat

Dettmannin apujoukot maajoukkueeseen nimetty

Miesten koripallomaajoukkueen valmennusryhmä Henrik Dettmannin ympärille on valmis. Päävalmentaja Dettmann saa valmennusavukseen Pekka Salmisen sekä Tomi Kamisen. Maajoukkueen fyysisenä valmentajana jatkaa Jussi Hirvonen, joka toimi samassa tehtävässä myös Saksan maajoukkueessa Dettmannin käskyttäessä joukkuetta.

Mirolybov suuntaa Ruotsiin, Kettunen Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliiton liittosihteerinä toiminut Anton Mirolybov siirtyy uusien haasteiden pariin. Myös valmennustoiminnasta tuttu Mirolybov, 26, on palkattu Solna Vikings –seuran junioripäälliköksi. Koripalloliiton toimistossa Mirolybovin korvaa 1.10. alkaen Piia Kettunen.

17.9.2003 EM-kilpailut

Suomalaisvalmentajat ihastelivat Liettuan monipuolisuutta

Miesten EM-kilpailut päättyivät Tukholman Globe Arenalla sunnuntaina Liettuan mestaruusjuhliin. Ratkaisuotteluita oli seuraamassa 13.500-päisen katsojajoukon seassa 55 suomalaista maajoukkue- ja alue- eli liittovalmentajaa. Mitä jäi valmentajien opintomatkasta käteen?

Näytä lisää vastaavia