Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

27.3.2024 09:16 Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Mikael Jantunen oli siivittämässä Paris Basketballia välierävoittoon EuroCupissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball oli kotonaan vakuuttava kaataessaan EuroCupin ensimmäisessä välierässä London Lionsin 99-86 (54-49). Jantunen flirttaili tupla-tuplan kanssa 10 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla ja rivi täyttyi myös kahdesta syötöstä ja kolmesta riistosta.

Finaalipaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Edon Maxhuni avitti 12 pisteellään, kuudella syötöllään ja riistolla Le Portelin tärkeään 85-76 (41-38)-voittoon Saint-Quentinista. Voitolla Le Portel ohitti Saint-Quentinin ja nousi seitsemänneksi, kun taistelu pudotuspelipaikoista käy kiivaana.
Ottelutilastot

Slovenian liigassa Perttu Blomgrenin Domzale koki niukan 96-99 (46-41, 83-83)-jatkoaikatappion. Blomgren oli vahvassa iskussa tilastoiden yli 41 minuutissa 18 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä, kolme riistoa ja torjunnan. Tappiosta huolimatta Domzale jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervolan Ehingen Urspring varmisti sarjapaikkansa kaadettuaan Bayern München II:n 94-87 (53-40). Mervola tilastoi kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, seitsemän syöttöä ja peräti neljä riistoa.
Ottelutilastot

Italian liigassa Bologna voitti vieraskentällä Brescian 87-73 (44-39). Voitolla Lassi Tuovin apuvalmentama ryhmä nousi sarjan piikkipaikalle.
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

Näytä lisää vastaavia