Awak Kuier ja Helmi Tulonen hyvässä iskussa Italiassa – muitakin onnistujia ympäri Eurooppaa

18.10.2021 10:22 Awak Kuier ja Helmi Tulonen jatkoivat hyviä alkukausiaan Italiassa ja Annika Holopainen oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Anissa Poundsin sihti oli kohdillaan Saksassa. Euroopan kentillä nähtiin useita muitakin suomalaisonnistujia.

Awak Kuier on aloittanut kauden hienosti Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Awak Kuier jatkoi hienosti Italian liigassa, kun Ragusa voitti Costa Masnagan 97-67 (51-31). Kuier kävi lähellä tupla-tuplaa 16 pisteen, yhdeksän levypallon, kahden torjunnan ja syötön saldolla.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate hävisi kotonaan Udinelle 58-75 (24-42). Tulonen oli loistovireessä 24 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella torjunnalla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre hävisi Prometelle 52-85 (23-40). Kalin heitti neljä pistettä ja otti neljä levypalloa. Bembibre on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

LF Challengessa Sara Rokkasen ja Heta Äijäsen Maresme pelasi viikolla kahdesti ja jahtaa edelleen avausvoittoaan.

Maresme hävisi ensin Raca Granadalle 48-63 (27-38). Rokkanen urakoi lähes 30 minuuttia tilastoiden 10 pistettä ja kolme levypalloa. Äijänen ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Maresme hävisi Extremaduralle 51-68 (22-38). Tällä kertaa Rokkaselle kertyi neljä merkintää sekä piste- että levypallotilastoon. Äijänen ei pelannut.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen oli jälleen Montbrisonin ykkösnimi 21 pisteen saldolla 62-70-tappiossa Pole Francelle. Holopainen koristeli tilastojaan myös viidellä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo avasi sarjakautensa Kreikassa 73-71 (39-25)-voitolla Chaniasta. Mäkitalo heitti PAOK:lle neljä pistettä, otti yhden levypallon ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat lähellä järjestää iso yllätys, kun Nördlingen pisti kovia hankintoja kesän aikana tehneen Rheinland Lionsin tiukoille. Tappioitta kauden aloittanut Lions oli lopussa kuitenkin vahvempi voittaen 81-75 (34-34). Poundsin oli käsi kuumana heittäen 20 pistettä, joista kuusi oli bonuskaaren takaa. Koskimies kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä ja kuudella levypallolla.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Sofia Pelanderin Herner TC pääsi juhlimaan kovaa 67-55 (32-33)-voittoa Wasserburgista. Pelander teki yhdeksän pistettä.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Royals Saarlouis sai voittotilinsä auki tämän kauden osalta, kun se voitti kotikentällään Veilchen BG74:n 72-60 (28-32). Heta Äijäselle kertyi viisi pistettä.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky jatkoi murskaavia esityksiään Slovakian liigassa ottamalla kaksi selvää voittoa.

Ensin kaatui Samorin 69-39 (31-13) Pirttisen heittäessä 10 pistettä ja ottaessa kolme riistoa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Slovan Bratislava osoittautui vastaantulijaksi 96-40 (47-11) Pirttisen tilastoidessa 11 pistettä, kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Silja Viita pääsi juhlimaan 86-70 (44-41)-voittoa Östersundista. Viita kasasi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Ebba Pekosen 13 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riisto eivät riittäneet tuomaan Helsingborgille voittoa, vaan Mark Basket oli parempi numeroin 74-60 (36-32).
Ottelutilastot

 
16.1.2022 22:07 Suomalaiset ulkomailla

Kuier loisti jälleen Italiassa – Holopainen ja Koskimies koville pisteille

Awak Kuier oli kahdesti pelihommissa viikolla ja tilastoi kovat tehot Ragusan napatessa kaksi voittoa. Annika Holopainen iski tauluun kovan tupla-tuplan Ranskassa, Elina Koskimies oli tehokkaana Saksassa ja Veera Pirttinen oli isossa roolissa tärkeässä voitossa Slovakiassa.

30.12.2021 08:11 Suomalaiset ulkomailla

Ebba Pekonen siirtyy Helsingborgista Espanjan kakkossarjan Maresmeen

Susiladiesin marraskuun EM-karsintaikkunassa säväyttänyt Ebba Pekonen, 20, siirtyy kevätkaudeksi Espanjan kakkossarjassa LF Challengessä pelaavaan Maresmeen. Joukkueessa pelaa jo ennestään Heta Äijänen.

22.12.2021 23:03 Suomalaiset ulkomailla

Pounds ja Koskimies urakoivat jättiminuutit maratonottelussa

Anissa Poundsille ja Elina Koskimiehelle pieni joululepo tulee tarpeeseen, sillä he urakoivat hurjat minuutit peräti kolmannelle jatkoajalle venyneessä ottelussa. Anniina Äijänen ja Sofia Pelander pääsivät joulun viettoon voitto lahjasäkissään ja Awak Kuier iski Italiassa kovat tilastot.

20.12.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies sinetöi voiton Saksassa

Elina Koskimies iski niitin Angels Nördlingenin voitolle Saksan Bundesliigassa. Helmi Tulonen kasasi jälleen tupla-tuplan Italiassa ja kaksinumeroisille pisteille pääsivät viime viikon aikana myös Veera Pirttinen, Silja Viita ja Annika Holopainen.

13.12.2021 08:51 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Viita ja Holopainen tulittivat yli 20 pistettä - Tuloselle tupla-tupla

Susiladiesin pelaajat olivat loistoiskussa Euroopan kentillä. Awak Kuier, Silja Viita ja Annika Holopainen pistivät tauluun yli 20 pistettä. Kaksinumeroisillekin ylsivät Veera Pirttinen, Marianne Kalin, Anniina Äijänen sekä kauden viidennen tupla-tuplansa tilastoinut Helmi Tulonen.

11.12.2021 11:29 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen pelannut vahvaa kautta Italiassa – ”Olen tyytyväinen rooliini”

Helmi Tulonen siirtyi täksi kaudeksi Italiaan tehtyään sopimuksen Serie A2:ssa pelaavan Carugaten kanssa. Tulonen on aloittanut kautensa räväkästi tupla-tuplan keskiarvoilla.

5.12.2021 22:38 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajille kovia voittoja Saksassa

Saksan Bundesliigassa Susiladiesin pelaajat pääsivät kaikki voittojen makuun. Italiassa Awak Kuier jatkoi loistavaa kauttaan ja Helmi Tulonen oli jälleen tehokkaana. Linda-Lotta Lehtoranta debytoi uudessa seurassaan vahvasti.

2.12.2021 08:49 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta Israeliin vahvistamaan Neve David Ramlaa EuroCupissa

Susiladiesin takakentän luottopelaaja, Peli-Karhuissa naisten Korisliigaa aiemmin tällä kaudella pelannut, Linda-Lotta Lehtoranta, 30, siirtyy Israeliin, jossa hän vahvistaa Neve David Ramlaa EuroCupissa.

29.11.2021 06:12 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen 30 pisteen tupla-tuplaan – Awak Kuier ja Elina Koskimies myös koviin suorituksiin

Helmi Tulonen oli täysin pitelemätön Italian Serie A2:ssa, kun hän painoi peräti 30 pisteen tupla-tuplan. Awak Kuier loisti myös Italiassa ja Elina Koskimies merkkautti tupla-tuplan Saksassa.

22.11.2021 08:32 Suomalaiset ulkomailla

Holopainen, Viita, Koskimies, Kalin ja Tulonen tehokkaina – Kuier järjesti blokkiklinikan

Annika Holopainen, Silja Viita, Elina Koskimies, Marianne Kalin ja Helmi Tulonen takoivat kovia pistelukemia Euroopan korisparketeilla viime viikolla. Lisäksi Anniina Äijänen ja Awak Kuier lähentelivät tupla-tuplaa Kuierin suojellessa lisäksi omaa koriaan peräti viidellä torjunnalla.

8.11.2021 14:18 Suomalaiset ulkomailla

Veera Pirttinen jahtaa Slovakian mestaruutta – ”Arki on erittäin laadukasta”

Veera Pirttinen, 24, lähti takaisin ulkomaan kentille vietettyään viime kauden Korisliigassa Catzissa. Tuleviin EM-karsintaotteluihin valmistautuvan Pirttisen tämän kauden seura on slovakialainen Piestanske Cajky.

7.11.2021 13:31 Suomalaiset ulkomailla

Ebba Pekonen loisti komealla tupla-tuplalla – ”Oli kiva onnistua tärkeässä pelissä”

Ebba Pekonen johdatti Helsingborgin kauden toiseen voittoon hienolla tupla-tuplalla. Saksassa Anniina Äijänen pääsi juhlimaan suomalaiskohtaamisen voittoa, vaikka Sofia Pelander sai tilastoihinsa myös tupla-tuplan.

30.10.2021 13:23 Suomalaiset ulkomailla

Ebba Pekonen ja Silja Viita aloittaneet ensimmäisen ammattilaiskautensa hienosti

Ebba Pekonen, 20, ja Silja Viita, 19, aloittivat ammattilaisuransa Ruotsista. Pekonen teki kesällä sopimuksen Helsingborg BKK:n kanssa ja Viita pisti nimensä IK Eos Lundin tarjoamaan sopimuspaperiin. Molemmat ovat aloittaneet kautensa hyvin.

25.10.2021 10:02 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajat vauhdissa Euroopassa – kaksinumeroiset paukkuivat usealla taholla

Susiladiesin pelaajat jatkoivat hyvin alkaneita kausiaan ympäri Euroopan koriskenttien. Awak Kuierin hieno kausi sai jatkoa Italiassa ja Helmi Tulonen merkkautti vakuuttavan tupla-tuplan. Annika Holopaisen hyvät otteet saivat jatkoa Ranskassa ja Saksassa pelaava nelikko pääsi juhlimaan voittoja.

24.10.2021 14:36 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies ja Anissa Pounds aloittaneet vahvasti Saksassa

Saksan Bundesliigassa nähdään tällä kaudella yhteensä neljä suomalaispelaajaa ja kaksi heistä pelaa Angels Nördlingenin joukkueessa. Elina Koskimies ja Anissa Pounds ovat aloittaneet kautensa hyvin.

16.10.2021 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalinin oli helppo palata Espanjaan – ”Tämä oli minulle hyvä vaihtoehto”

Marianne Kalin, 24, on aloittanut toisen kautensa Espanjan pääsarjassa pelaavan Bembibren joukkueessa. Joukkueen alkukausi on ollut vaikea, mutta Kalin on kuulunut joukkueen avainpelaajiin.

11.10.2021 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi ryminällä Italiaan – 19 pisteen ja 16 levypallon tupla-tupla

Awak Kuier pelasi kauden ensimmäisen pelinsä Ragusan paidassa WNBA-kauden jälkeen. Kuier oli heti kentän tähti 19 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplallaan Ragusan ottaessa komean voiton. Helmi Tulonen aloitti kautensa myös tupla-tuplalla ja Annika Holopaisen vahvat otteet Ranskassa saivat jatkoa. Joukkoon mahtui myös useita muita onnistujia sekä ripaus draamaa.

10.10.2021 09:56 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen halusi Espanjasta uudenlaiseen ympäristöön – ”Nyt saan yrittää ja kokeilla vähän eri asioita”

Anniina Äijänen, 26, jätti viime kauden päätteeksi Espanjan kentät taakseen kolmen maassa vietetyn kauden jälkeen. Äijänen halusi uralleen uuden suunnan ja sellainen löytyi Saksan Bundesliigassa pelaavasta Royals Saarlouisista.

3.10.2021 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Useat Susiladiesin pelaajat kaksinumeroisille Euroopan korissarjoissa

Veera Pirttisen ja Anni Mäkitalon joukkueet jäivät ulos EuroCupin lohkovaiheesta, mutta Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaispelaajien vahvoja otteita.

30.9.2021 13:15 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander hamuaa Saksan mestaruutta – ”Sitä varten täällä ollaan”

Sofia Pelander teki kesällä jatkosopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan Herner TC:n kanssa. Viime kausi päättyi joukkueen osalta pettymykseen välierissä ja tällä kaudella tähtäin on mestaruudessa.

Näytä lisää vastaavia