Linda-Lotta Lehtorannan Keltern vahvassa vireessä Saksassa

27.2.2023 09:59 Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti tiukan otteen Saksan Bundesliigan runkosarjan kakkospaikasta napattuaan voiton viikonloppuna. Anissa Poundsin vahva 19 pisteen peli ei sen sijaan riittänyt tuomaan Angels Nördlingenille voittoa.

Linda-Lotta Lehtorannan seurajoukkue Keltern on hyvässä iskussa Saksassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Linda-Lotta Lehtovaaran Keltern jatkaa vahvasti Saksan Bundesliigassa voitettuaan ALBA Berliinin selvästi 85-62 (47-37). Voitto oli samalla hyvässä vireessä olevalle Kelternille viides kuuteen edellispeliin. Lehtoranta täytteli tilastoriviään seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla, kolmella syötöllä sekä peräti viidellä riistolla. Keltern on sarjassa toisena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Ninni Salmen Herner TC sen sijaan varmisti pudotuspelipaikkansa voitettuaan Saarlouis Royalsin 65-57 (39-28). Salmi heitti kaksi pistettä, nappasi kolme levypalloa ja syötti yhden korin. HTC taistelee kotiedusta ollen neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Venla Varis pääsi juhlimaan Marburgin kanssa tärkeää voittoa, kun Panthers Osnabrück kaatui 73-61 (31-31). Varikselle kirjattiin kolme pistettä ja levypallo. Marburg nousi samalla jakamaan sarjan viimeistä sijaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Anissa Poundsin 19 pisteen iltapuhde jäi laihaksi lohduksi, kun Angels Nördlingen hävisi ALBA Berliinille vieraskentällä 67-73 (38-40). Pounds täytteli tilastoriviään myös kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella riistolla. Elina Koskimies sai yhdet merkinnät piste- ja levypallosarakkeeseen. Angels pitää sarjassa kolmatta sijaa, mutta on tasapistein HTC:n kanssa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Awak Kuier loukkaantui, kun Reyer Venezia aloitti EuroCupin puolivälierät israelilaista Elitzur Ramlaa vastaan 75-80 (39-31)-tappiolla. Kuier ehti pelata reilut kahdeksan minuuttia tilastoiden sinä aikana pisteen ja neljä levypalloa. Joukkueiden toinen osaottelu pelataan torstaina Venetsiassa.
Ottelutilastot

Kuier puuttuikin Venezian kokoonpanosta viikonlopun Italian Serie A1:n ottelusta, mutta Helmi Tulonen oli tositoimissa La Mura Luccan paidassa. Tulonen nappasi levypallon, kun Lucca hävisi kotonaan San Giovannille 54-61 (41-52). Lucca on sarjassa sijalla 12.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Annika Holopaisen Araski hävisi niukasti Jairisin vieraana 74-78 (33-35). Holopainen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä ja levypallolla. Araski on sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen tilastoihin kirjattuun kolme levypalloa ja kaksi syöttöä, kun Bembibre joutui tunnustamaan Ensino Lugon vahvemmakseen numeroin 62-84 (32-42). Anniina Äijänen ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Marianne Kalinin Ferrol porskuttaa LF Challengen kärkipaikalla voitettuaan Paternan vieraskentällä 69-62 (30-30). Kalin kasasi kuusi pistettä, kolme levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik hävisi IK Eos Lundille 63-91 (33-46) Vesiluoman merkkauttaessa seitsemän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston. Tappiosta huolimatta Alvik varmisti runkosarjassa vähintään kahdeksannen sijan, kun runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta.
Ottelutilastot

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Näytä lisää vastaavia