Marianne Kalin hyvässä iskussa Bembibren avausvoitossa

1.11.2021 09:33 Marianne Kalinin Bembibre pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan. Helmi Tulonen ja Anissa Pounds väläyttelivät jälleen vahvaa tuloskuntoa.

Marianne Kalin pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Marianne Kalin pääsi juhlimaan Bembibren kanssa kauden avausvoittoa. Kalin heitti kahdeksan pistettä ja otti yhden levypallon 60-54 (22-32)-voitossa sarjakakkosesta Sedis Basquetista.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana LF Challengessa Sara Rokkasen ja Heta Äijäsen Maresme ei saanut voittotiliään auki, kun se hävisi Real Canoelle niukasti 63-67 (26-35). Rokkanen heitti kahdeksan pistettä, otti viisi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja nappasi vielä riiston. Äijänen ei ollut kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopaisen Montbrison hävisi selkeästi Toulouselle 47-80. Holopainen oli Montbrison parhaimmistoa 12 pisteen, seitsemän levypallon ja kolmen syötön tilastoja.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner TC pelasi kaksi ottelua viikolla. Ensimmäisenä oli ohjelmassa rästiottelu Veilchen BG74:n vieraana, jonka HTC voitti 76-61 (29-33).
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Viikon toisessa ottelussaan HTC koki selvän 48-72 (28-29)-tappion Hannoverille. Peli karkasi HTC:n käsistä kolmannella neljänneksellä, jonka Hannover vei nimiinsä 28-6. Pelanderille tilastoitiin neljä pistettä.
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Halle Lionsin kaaduttua 70-65 (36-29). Äijänen heitti kahdeksan pistettä.
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Anissa Poundsin 21 pisteen iltapuhde ei riittänyt Angels Nördlingenille, kun se hävisi kotonaan Marburgille 70-84 (35-44). Elina Koskimies kantoi oman kortensa kekoon kahdella pisteellä ja viidellä levypallolla.
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Awak Kuierin ottelu Italian Serie A:ssa siirrettiin, mutta Serie A2:ssa Helmi Tulonen oli jälleen Carugaten ykkösnimi 22 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Castelnuovo Scrivia oli kuitenkin vahvempi niukasti 61-58 (30-31).
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Ebba Pekosen Helsingborg hävisi Östersundille 64-83 (31-50). Pekonen heitti 10 pistettä sekä sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin.
Ottelutilastot

Silja Viita heitti kuusi pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja torjui kertaalleen, kun IK Eos hävisi Luulajan vieraana 63-99 (34-50).
Ottelutilastot
 

Susiladies aloittaa EM-karsinnat marraskuussa! Joukkue esiintyy Awak Kuierin johdolla kotiyleisölle uudessa Urhea-hallissa isänpäivänä 14.11., kun vastaan asettuu Ukraina. Lippukauppa käy kuumana, varmista paikkasi katsomossa ja tule ulvomaan Susiladies voittoon. Liput >>

 
1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

Näytä lisää vastaavia