Catz voitokas Korisliigan kärkikamppailussa, Alku isoon vierasvoittoon Tampereella

28.1.2015 Korisliigan keskiviikon kahdessa ottelussa nähtiin kärkikaksikko Catzin ja Peli-Karhujen kohtaaminen Lappenrannassa, sekä sarjan häntäpäästä ylöspäin pyrkivän Forssan Alun vierailu Tampereen Pyrinnön kotihallissa. Catzin voitto tarkoitti hallitsevan mestarin karkaamista jälleen yhden voiton kauemmas kilpailijoistaan, kun taas Alun taistelu pudotuspelipaikasta sai tuulta purjeisiinsa Tampereelta.

Catz-luotsi oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen, kun Peli-Karhut kaatui komean esityksen jälkeen selvänumeroisesti kotiyleisön edessä

Hallitseva mestari Catz ei turhaa vieraskoreutta esittänyt keskiviikkoillan aikaisemmassa kohtaamisessa Peli-Karhuja vastaan. Kotijoukkue karkasi tasaisen avausjakson jälkeen toisella kymmenminuuttisella vierailijoilta pienelle karkumatkalle, ja johti ottelua puoliajalla numeroin 39-28.

- Levypallopeli oli loistavaa. Peli pysyi hyvin kasassa, ja oli aika ajoin tosi hyvännäköistä, iloitsi Catz-luotsi Mika Haakana.

Lopullisen niitin ottelulle Catz löi kolmannella jaksolla, kun kotijoukkue vei ison tauon jälkeisen kymmenminuuttisen nimiinsä peräti lukemin 29-15, ja lopulta koko ottelun lukemin 82-56.

- Pelasimme varsin hyvin. Peli oli fyysistä ja hyvävauhtista. Meillä on kovasti töitä tekevä, yhteispeliin sitoutunut joukkue, summasi vastikään joukkueen vahvuuteen liittynyt takamies Chelsea Douglas.

Kotijoukkueen riveistä näkyvimmin itsensä esille nostivat Douglas (16 pistettä/3 levypalloa/6 syöttöä), Chandrea Jones (16/12), sekä läpi kauden äärimmäisen monipuolisesti, vakuuttavasti ja tasaisesti suorittanut Alexandria Anderson (16/15/4/3 riistoa/1 torjunta).

Vierailijoiden riveistä Catzin fyysisen pelityylin kanssa parhaiten pärjäsivät Laura Lehtoranta (15), sekä Jasmine Gill (10/3/3).

Ottelutilastot: Catz-PeKa

Alku isoon vierasvoittoon Tampereella

Forssan Alku kävi onnistuneella ryöstöretkellä Tampereen Pyynikin palloiluhallissa, kun se haki sarjapisteet mukaansa vakuuttavan 73-56 (34-23) –vierasvoiton jälkeen. Voitto nosti Alun sarjataulukossa jo seitsemänneksi, samaan voittomäärään Hongan ja Vimpelin Vedon kanssa. Alku on pelannut edellä mainittua kaksikkoa kaksi peliä enemmän.

Voiton avaimet löytyivät hyvästä puolustuspelistä, kun Alku sai suojeltua omaa koriaan tehokkaasti, Pyrinnön onnistuttua tekemään vain 26 pistettä kolmen sekunnin alueelta. Tämän lisäksi Alku vei myös levypallot nimiinsä lukemin 51-37.

Vierailijoiden riveistä parhaiten keskiviikon kamppailussa onnistuivat tupla-tuplan urakoinut sentteri Minna Sten (15/11), sekä takamies Ashley Evans (14/7).

Kotijoukkue Pyrinnön tehokkaimpina iltapuhteestaan suoriutuivat tutut nimet Jessica Schroll (21/10), sekä Brittany Hedderson (17/9).

Ottelutilastot: Pyrintö-FoA
 
12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

Näytä lisää vastaavia