Iisalon veljesten joukkueet voittoputkessa

10.4.2023 11:00 Valmentajaveljesten Tuomas ja Joonas Iisalon joukkueet venyttivät voittoputkiaan Saksan Bundesliigassa. Suomalaispelaajat sen sijaan kokivat tappioita europarketeilla. Kreikassa ja Romaniassa saatiin runkosarja päätökseen.

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa Bundesliigan piikkipaikalla. (Kuva: FIBA Europe)

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhuni ja Elias Valtonen joutuivat pettymään omien joukkueidensa tappioihin, kun taas Iisalon veljesten valmentamat joukkueet jatkoivat voittoputkessa.

Maxhunin 13 pistettä, levypallo ja syöttö eivät tällä kertaa riittäneet viemään Merlins Crailsheimia voittoon Ludwigsburgin vieraana, kun Merlins joutui taipumaan 77-82 (37-41). Crailsheim on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Valtosen Rostock Seawolvesin pudotuspelihaaveet kokivat kolauksen, kun Frankfurt haki pisteet rannikkokaupungista 99-77 (42-38)-voitolla. Valtonen täytteli tilastorivejään seitsemällä pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Rostock on yhdeksäntenä voiton päässä pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaama Bonn sai tusinan täyteen peräkkäisissä voitoissa Bundesliigassa voitettuaan Oldenburgin 87-76 (35-39). Bonn jatkaa sarjan kärjessä yhdessä ALBA Berliinin kanssa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg otti tiukan otteen sarjapaikasta napattuaan kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun Bamberg kaatui 109-100 (51-56). Heidelberg on nyt 11.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki oli loistovireessä heitettyään 16 pistettä ja jakaessaan kuusi syöttöä, mutta Tigers Tübingen joutui taipumaan Giessenin vieraana 91-94 (45-46). Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma istuu tukevasti toisena.
Ottelutilastot

Kreikassa saatiin runkosarja päätökseen ja Alexander Madsenin AEK taipui kotonaan Olympiakosille 78-85 (35-38). Madsen kasasi pelissä neljä pistettä, kolme levypalloa ja syötön. AEK sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja kohtaa puolivälierissä Peristerin.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantunen ja Treviso tekivät tappiollisen vierailun Sardiniaan, kun kotijoukkue Dinamo Sassari oli vahvempi numeroin 81-68 (49-33). Jantunen heitti ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi neljä levypalloa ja riisti kertaalleen. Treviso on sijalla 12.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova taipui kotonaan Voluntarille 77-87 (36-44). Palmi oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 18 pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Hopkins kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä ja kolmella levypallolla.

Samalla Romaniassa saatiin runkosarja päätökseen Craiovan sijoituttua seitsemänneksi. Pudotuspelien avauskierroksella se saa vastaansa Cluj-Napocan.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond taipui kotonaan Lillelle 81-93 (49-46). Seppälä heitti joukkueelleen yhdeksän pistettä, jakoi viisi syöttöä ja riisti kertaalleen. Saint-Chamond on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitasen Albacete koki kirvelevän 74-79 (37-43)-tappion Iraugille. Raitanen kerrytti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kuudella levypallolla ja syötöllä. Albacete on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

8.3.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

Näytä lisää vastaavia