Manuel Barnes ja Aleksi Kylmälä Kristika Turkuun

22.7.2019 08:52 Miesten I divisioona A:ssa pelaava Kristika on solminut sopimukset 27-vuotiaan Barnesin sekä 20-vuotiaan Kylmälän kanssa.

Barnesin ottelukohtainen piste-ennätys Korisliigassa on Lapuaa vastaan heitetyt 17 pistettä kaudella 2016-17. Kuva: Ville Vuorinen

Barnesin sopimus turkulaisseuran kanssa on kaksivuotinen. Suomessa pelatessaan 198-senttinen Barnes on aina edustanut KTP-Basketia, jonka riveissä hänellä on vyöllään 88 Korisliiga-ottelua, joissa on syntynyt keskimäärin 2,7 pistettä.

- Odotan innolla yhteistyötä Manuelin kanssa. Manu tuo joukkueeseen hyvällä tavalla lisää ammattimaista vaatimustasoa ja varmasti tulee sopeutumaan Kristikan pelitapaan ja kulttuuriin. Manu on nelospaikan pelaaja, joka tuo joukkueeseen kolmen pisteen heittovoimaa, sekä korille ajouhkan isojen miesten pelaamiseen. Monipuolisuutensa vuoksi pystymme ensi kaudella peluuttamaan Manua tarvittaessa myös kolmospaikan pelaajana, joka antaa joukkueelle lisää erilaisia peluutus vaihtoehtoja, kommentoi päävalmentaja Juha Ruohonen.

Aleksi Kylmälä edusti viime kaudella Korikouvoja Divari A:ssa varusmiespalveluksensa ohella. Aiemmin uransa aikana Kylmälä on edustanut KTP:n juniorijoukkueita.

- Hienoa saada Aleksin kaltainen nuori mies joukkueeseen, joka on todella motivoitunut uuteen haasteeseen Kristikan ympäristössä ja tuo takamiesosastolle lisää uusia optioita. Hän tuo joukkueeseen positiivista, taistelevaa asennetta ja ”tervettä” kilpailua takakentälle. Pelillisesti Aleksi löytää kentältä vapaat pelaajat hyvän pelinluku- ja syöttötaitonsa avulla. Puolustuksellisesti hänellä on nopeat jalat ja halu tehdä töitä joukkueen hyväksi, Ruohonen kommentoi

Kristikalla on sopimukset ensi kaudeksi Mikael Aallon, Joona Tuomalan, Manuel Barnesin ja Aleksi Kylmälän kanssa.

 
18.4.2024 21:59 Miesten I divisioona A

Honka avasi miesten I divisioona A:n loppuottelut voitolla Tapiolassa 1213 katsojan edessä

Tapiolan Liikuntahallille oli kerääntynyt 1213 katsojaa todistamaan, kun Tapiolan Honka voitti Jyväskylä Basketball Academyn miesten I divisioona A:n finaalien avausottelussa 93-67 (53-35).

17.4.2024 12:25 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n finaalit selostettuina KorisTV:ssä

Torstaina starttaavissa miesten I divisioona A:n loppuotteluissa ovat vastakkain tasapistein sarjan kaksi kärkipaikkaa vallanneet Tapiolan Honka ja Jyväskylä Basketball Academy. Finaaleja voi seurata KorisTV:ssä selostettuina.

11.4.2024 21:34 Miesten I divisioona A

Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka ovat miesten I divisioonan loppuottelupari

Miesten I divisioona A:n finaalipari on selvillä, kun Jyväskylä Basketball Academy voitti tänään Torpan Pojat ja Tapiolan Honka taas Kipinä Basketin. Molemmat joukkueet etenivät finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

9.4.2024 12:30 Miesten I divisioona A

KorisTV välittää divisioonien huimat loppuratkaisut kotikatsomoihin

Kaikkien divisioonien kevään ratkaisupelit ovat katsottavissa osoitteessa KorisTV.fi. Naisten I divisioonassa ja miesten I divisioona B:ssä on avausfinaalit takana. Miesten I divisioona A:ssa puolestaan pelataan parhaillaan finaalipaikoista.

8.4.2024 21:02 Miesten I divisioona A

Lindbomin haamuheitto vei Hongan jatkoajan kautta voittoon – myös JBA voitokas miesten I divisioonan välierissä

Miesten I divisioona A:n välierien toisissa otteluissa Tapiolan Honka nousi Carl Lindbomin puolenkentän takaa lähteneellä kolmosella jatkoajan kautta voittoon Kipinä Basketia vastaan. Maanantai-illan toisessa ottelussa Jyväskylä Basketball Academy voitti niukasti Torpan Pojat.

5.4.2024 22:02 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n välieräavauksissa hurjat yleisömäärät – kotijoukkueet JBA ja Honka voitokkaita

Miesten I divisioona A:n välieräottelut käynnistyivät yleisöryntäyksillä, kun 1051 katsojaa oli pakkautunut todistamaan Jyväskylä Basketball Academyn kotivoittoa Torpan Pojista. Tapiolan Honka taas voitti Kipinä Basketin 716 katsojan edessä.

31.3.2024 19:29 Miesten I divisioona A

ToPo, Kipinä, JBA ja Honka etenivät miesten I divisioona A:n välieriin

Miesten I divisioona A:n välieräjoukkueet ovat nyt selvillä, kun Torpan Pojat, Kipinä Basket Jyväskylän Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälieräsarjansa 2-0.

28.3.2024 21:16 Miesten I divisioona A

Kipinä, JBA ja Honka voittoihin miesten I divisioona A:n puolivälierien avauksissa

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käynnistyivät torstaina, kun kotijoukkueet Kipinä Basket, Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälierien ensimmäiset ottelut.

28.3.2024 13:09 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käyntiin torstaina - katso koko ohjelma

Miesten I divisioona A:n puolivälierät pyörähtävät kolmen ottelusarjan voimin käyntiin torstaina. ToPo ja Raiders aloittavat oman ottelusarjansa pitkäperjantaina.

5.3.2024 08:19 Miesten I divisioona A

Elias Eerikinharju loppukaudeksi Tapiolan Honkaan

Miesten I divisioona A:n kärjessä oleva Tapiolan Honka on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Elias Eerikinharjun kanssa.

Näytä lisää vastaavia