Vesa Heinonen kaksivuotisella sopimuksella Bisonsiin

16.6.2020 10:23 Miesten I divisioona A:ssa pelaava LoKoKo Bisons on solminut sopimuksen 29-vuotiaan Vesa Heinosen kanssa.

Päättyneellä kaudella Heinonen edusti Korisliigassa Korihaita, jossa hän viimeisteli 5,7 pistettä, 2,1 levypalloa ja 2 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohti. Kaudet 2016-19 Heinonen vietti Saksan Regional- ja Pro B -sarjoissa. 

Lahtelaislähtöinen Heinonen on pelannut Korisliigaa uransa aikana yhteensä 251 ottelua. Heinosen uran paras kausi Korisliigassa oli tilastojen valossa 2012-13, jolloin hän tehtaili vajaat kahdeksan pisteen ja kolmen levypallon keskiarvot. Hänet palkittiin kauden jälkeen Korisliigan vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnolla.

- Biisoneista tuli alusta asti sellainen olo, että organisaatio on ammattimainen ja siellä on selkeä suunnitelma tulevaisuutta varten, johon minut haluttiin mukaan. Urheilulliset tekijät merkitsevät minulle tässä ammatissa paljon ja Biisoneilla on selkeät tavoitteet, sekä loistavan oloinen staffi, joten päätös syntyi helposti, kertoo Heinonen seuran tiedotteessa.

Henkilöt

 
11.4.2024 21:34 Miesten I divisioona A

Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka ovat miesten I divisioonan loppuottelupari

Miesten I divisioona A:n finaalipari on selvillä, kun Jyväskylä Basketball Academy voitti tänään Torpan Pojat ja Tapiolan Honka taas Kipinä Basketin. Molemmat joukkueet etenivät finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

9.4.2024 12:30 Miesten I divisioona A

KorisTV välittää divisioonien huimat loppuratkaisut kotikatsomoihin

Kaikkien divisioonien kevään ratkaisupelit ovat katsottavissa osoitteessa KorisTV.fi. Naisten I divisioonassa ja miesten I divisioona B:ssä on avausfinaalit takana. Miesten I divisioona A:ssa puolestaan pelataan parhaillaan finaalipaikoista.

8.4.2024 21:02 Miesten I divisioona A

Lindbomin haamuheitto vei Hongan jatkoajan kautta voittoon – myös JBA voitokas miesten I divisioonan välierissä

Miesten I divisioona A:n välierien toisissa otteluissa Tapiolan Honka nousi Carl Lindbomin puolenkentän takaa lähteneellä kolmosella jatkoajan kautta voittoon Kipinä Basketia vastaan. Maanantai-illan toisessa ottelussa Jyväskylä Basketball Academy voitti niukasti Torpan Pojat.

5.4.2024 22:02 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n välieräavauksissa hurjat yleisömäärät – kotijoukkueet JBA ja Honka voitokkaita

Miesten I divisioona A:n välieräottelut käynnistyivät yleisöryntäyksillä, kun 1051 katsojaa oli pakkautunut todistamaan Jyväskylä Basketball Academyn kotivoittoa Torpan Pojista. Tapiolan Honka taas voitti Kipinä Basketin 716 katsojan edessä.

31.3.2024 19:29 Miesten I divisioona A

ToPo, Kipinä, JBA ja Honka etenivät miesten I divisioona A:n välieriin

Miesten I divisioona A:n välieräjoukkueet ovat nyt selvillä, kun Torpan Pojat, Kipinä Basket Jyväskylän Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälieräsarjansa 2-0.

28.3.2024 21:16 Miesten I divisioona A

Kipinä, JBA ja Honka voittoihin miesten I divisioona A:n puolivälierien avauksissa

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käynnistyivät torstaina, kun kotijoukkueet Kipinä Basket, Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälierien ensimmäiset ottelut.

28.3.2024 13:09 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käyntiin torstaina - katso koko ohjelma

Miesten I divisioona A:n puolivälierät pyörähtävät kolmen ottelusarjan voimin käyntiin torstaina. ToPo ja Raiders aloittavat oman ottelusarjansa pitkäperjantaina.

5.3.2024 08:19 Miesten I divisioona A

Elias Eerikinharju loppukaudeksi Tapiolan Honkaan

Miesten I divisioona A:n kärjessä oleva Tapiolan Honka on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Elias Eerikinharjun kanssa.

21.12.2023 14:00 Korisliiga

Kilpailuvuoden 2024–25 Korisliigojen sarjalisenssien hakijat selvillä

Korisliigan ja naisten Korisliigan sarjamääräysten mukaisesti Korisliigan, naisten Korisliigan, miesten I divisioona A:n ja naisten I divisioonan seurojen piti hakea kilpailuvuoden 2024–25 sarjalisenssiä kyseisiin sarjoihin sarjalisenssihakemuksella joulukuun 15. päivään mennessä.

11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

Näytä lisää vastaavia