Laskutus ja omavastuu

Nuorten maajoukkuevuosi U16 ja U18 EM-kilpailumaajoukkueet                     

Maajoukkuevuosi koostuu kolmesta turnauksesta (Baltic Cup, PM-kisat sekä EM-kisat) sekä niihin valmistavista leireistä. Jokainen maajoukkue leireilee vuoden aikana noin 55-60 päivää, joista ulkomailla noin 25-30 päivää. Maajoukkuevuoden ohjelmaan kuuluu myös kevään maajoukkueleirit SUSI Training Centerissä, Kisakalliossa Lohjalla, jonka aikana testataan pelaajien fyysiset ominaisuudet. Näiden avulla pelaajilla on mahdollisuus saada henkilökohtaiset harjoitteluohjeet omien ominaisuuksien parantamiseen.

U20 vuotiaiden ja U15 vuotiaiden ohjelma räätälöidään noin 30-40 päivän mittaiseksi valmistautumisjaksoksi. 

Omavastuu

Maajoukkueleirit maksavat 295 euroa – oli kyseessä sitten Kisakallion leiri tai ulkomailla tapahtuva leiritys tai turnaus. Leirin kesto voi olla 4-10 päivää, mutta hinta on aina sama. Koripalloliitto ja sen yhteistyökumppanit vastaavat tapahtumien lopuista kuluista, kuten myös EM-kisojen kustannuksista kokonaisuudessaan. SUSI All Star leirit eivät kuulu omavastuun piiriin ja ne hinnoitellaan erikseen. 

Jokaisen pelaajan omavastuuosuus maajoukkuevuodesta tulee liikkumaan arviolta välillä 1.500-3.200 € riippuen ohjelman pituudesta. Yleisesti tapahtumia on 6-7 vuodessa. HUOM! Maajoukkueikäluokkien ohjelmat ja kansainvälinen kilpailukalenteri määrittävät maajoukkueleirien keston ja koko ohjelman pituuden.

Leiritykseen voi ilmoittautua VAIN sähköisen lomakkeen kautta. Leirin maksu suoritetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli keskeytät maksamisen, kopio laskusta lähtee ilmoitettuun sähköpostiin 5 vrk sisällä. Laskutuslisä 5 euroa.