Aarnisalo ja Kuier jouluun tappioitta

24.12.2023 15:20 Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen ja Awak Kuierin Reyer Venezia pääsivät joulupöydän ääreen tappioitta kotimaan sarjoissaan.

Elina Aarnisalon Kangoeroes dominoi Belgian liigaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Aarnisalon Kangoeroes Mechelen lähti joulutauolle tappioitta kaataessaan kärkiottelussa Phantomsin 99-66 (44-36). Aarnisalo auttoi joukkuettaan 11 pisteen, kolmen levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Awak Kuier pelasi vajaat kuusi minuuttia, mutta siitä huolimatta Reyer Venezia jatkoi voittokulkuaan Italian liigassa voittamalla Basket Roman 73-62 (38-29). Kuier ehti kirjauttaa kaksi pistettä, viisi levypalloa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvoja otteitaan 12 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kahdella syötöllä, mutta Sagna Milano taipui Schiolle 58-84 (30-50). Milano pitää sarjassa toiseksi viimeistä sijaa.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtinen sai tilastoihinsa kaksi levypalloa ja kaksi riistoa, kun Sedis Basquet hävisi Euskotrenin vieraana 49-55 (26-28). Sedis on Espanjan liigassa 11.
Ottelutilastot

Anissa Pounds viimeisteli yhdeksän pistettä, kun Lions Halle voitti Veilchen BG 74:n 75-67 (35-34). Pounds täytteli tilastojaan myös viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta pääsi joulun viettoon myös voiton myötä, kun Angels Nördlingen kukisti Eisvögel Freiburgin 87-85 (48-41). Lehtoranta sai tilastoihinsa kaksi pistettä ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Stars Keltern taipui kotonaan Saarlouis Royalsille 83-88 (43-37). Lehtoranta täytteli rivejään neljällä pisteellä, kahdella levypallolla, kuudella syötöllä ja riistolla. Koskimiehen ainoa tehomerkintä oli yksi piste.

Keltern johtaa sarjaa, Angels on neljäntenä ja Lions kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia