Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

5.2.2024 10:44 Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Helmi Tulonen esiintyi pirteästi Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen oli loistovireessä Italian Serie A1:n suomalaiskohtaamisessa mutta Sanga Milanon taistelu ei riittänyt, vaan Reyer Venezia otti 85-70 (42-32)-voiton. Tulonen oli joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa 14 pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Kuier kunnostautui korin alla kahmittuaan kahdeksan levypalloa ja tilastot karttuivat myös kahdesta pisteestä, riistosta ja torjunnasta.

Venezia pitää sarjan kärkipaikkaa ja Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksassakin nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Stars Keltern toivotti Anissa Pounds Lions Hallen tervetulleeksi. Keltern oli tyly emäntä pitämällä pisteet kotonaan 85-56 (40-37). Koskimies pussitti kaksi kolmen pisteen heittoa sukkaan, nappasi kolme levypalloa, antoi kaksi korisyöttöä ja riisti kertaalleen. Lehtorannalle merkittiin kolme pistettä, neljä syöttöä ja kolme riistoa. Pounds tilastoi yhden levypallon.

Stars tuikkii sarjan kärjessä ja Lions ärjyy kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lehtorannan perheessä tuuleteltiin myös toista voittoa, kun Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen katkaisi siivet Wings Leverkusenilta 94-73 (51-30)-voitolla. Lehtoranta kantoi kortensa kekoon kahdeksan pisteen, levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Se on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol pääsi juhlimaan tärkeitä pisteitä hakiessaan Gernika Bizkaian vieraana 75-66 (38-41)-voiton. Kalin auttoi omiaan neljällä pisteellä ja Äijäsen tilastorivi täyttyi kolmesta pisteestä, neljästä levypallosta ja kahdesta syötöstä. Ferrol on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet koki kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään Gironalle selvästi 56-83 (25-48). Lahtiselle merkittiin kolme pistettä ja kaksi levypalloa. Sedis on nyt 13.
Ottelutilastot

Norrköping Dolphins koki toisen peräkkäisen tappionsa Sofia Pelanderin hienosta esityksestä huolimatta, kun Uppsala oli tällä kertaa vahvempi numeroin 67-74 (26-35). Pelander oli lähellä tupla-tuplaa 15 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Lisäksi hän antoi yhden syötön ja torjui kahdesti. Tappion myötä Dolphins on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi oli kahdesti viikolla tositoimissa. Se aloitti viikon kaatamalla Sjuhäradsin kotonaan 72-68 (30-35). Kaukopaasi oli isossa roolissa voitossa, sillä hän viimeisteli kuudesta pisteestään kolme viimeisen minuutin aikana ja sinetöi loppusekunneilla päätösnumerot. Kaukopaasi saalisti myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä, kolme riistoa ja torjunnan.

Voitto oli Visbyn kauden toinen ja samalla se jätti jumbosijan taakseen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Viikon toisessa ottelussa Visby piti Mark Basketin tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 72-78 (43-30). Kaukopaasi merkkautti tilastoikseen kuusi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen jäi pisteittä, kun Kara Trutnov hävisi KP Brnolle 43-91 (22-54). Rokkanen täytti rivejään kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Trutnov on Tshekin liigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia