Huffin Ludwigsburg vireessä, Besiktasille kauden avausvoitto

25.10.2015 Susijengi-kapteeni Shawn Huff oli jälleen oivassa vireessä, kun Ludwigsburg kaatoi Mitteldeutscher BC:n Saksan Bundesliigassa 69-77 (38-38). Turkin pääsarjassa Erik Murphy palasi pelikentille ja Besiktas nappasi kauden avausvoittonsa.

Shawn Huff nakutti kolmosensa hyvällä tarkkuudella, kun Ludwigsburg nappasi jälleen yhden voiton Saksan Bundesliigassa.

Anton Odabasi oli joukkueensa tehokkain Turkin kakkosliigassa. Kuvat: Ville Vuorinen & Francois Perthuis.


Mitteldeutscher onnistui pitämään ottelun tasaisena kotikentällään, mutta Saksan Bundesliigassa nyt neljäntenä majaileva Ludwigsburg väänsi hanan tiukemmalle päätösneljänneksellä. Ludwigsburg keräsi kahdeksan pisteen johtoaseman neljänneksen puoleen väliin mennessä ja onnistui pitämään sen loppusummeriin asti.

Huffille kerääntyi peliaikaa 23 minuuttia ja hän upotti 13 pistettä heittäen kolmosensa 4/7. Pisteissä Ludwigsburgilla olivat Huffin edellä vain Teleke Cotton (17/1) ja Mustafa Shakur (14/2/5 syöttöä). Mitteldeutscherin tehokkain oli Frantz Massenat (16/3/5 syöttöä).

 

Lisätietoja: Ottelutilastot


Gordon Herbertin luotsaama Frankfurt Skyliners voitti toisen peräkkäisen ottelunsa, kun frankfurtilaiset selättivät BG Göttingenin 71-84 (48-44). Skyliners oli vielä puoliajalla takana, mutta vahva toinen puoliaika varmisti voiton vierasjoukkueelle.

Skylinersin tehokkaimmat olivat Jordan Theodore (28/2/10 syöttöä) ja Mike Morrison (15/3). BG Göttingen oli liian vahvasti David Godboldin (30/6) varassa.
 

Lisätietoja: Ottelutilastot

Henrik Dettmanni ja Lassi Tuovin valmentama Besiktas otti kauden avausvoittonsa voittamalla vieraissa Türk Telekomin 65-79 (35-41). Erik Murphy palasi Besiktasin kokoonpanoon heittäen 8 pistettä ja noukkien 2 levypalloa.

Besiktasin tehokkaimmat olivat Maciej Lampe (18/9) ja Engin Atsür (15/2). Türk Telekomin ykkösnimi oli Boris Savovic (18/3).
 

Lisätietoja: Ottelutilastot


Roope Ahonen pelasi jälleen erinomaisesti, kun Kolossos voitti Kreikan pääsarjassa Apollon Patrasin 78-58 (29-40). Ahoselle suotui peliaikaa 25 minuuttia ja hän heitti sinä aikana 11 pistettä, napsi 4 levypalloa ja jakoi 4 namupassia.

Kolossosin tehokkain oli jälleen Giannoulis Larentzakis, joka heitti 20 pistettä. Kolossos on pelannut nyt kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi.
 

Lisätietoja: Ottelutilastot


Anton Odabasi oli hurjalla pelipäällä Turkin kakkosliigassa TBL:ssä ollen joukkueensa Denizli Basketin paras pistemies 19 pisteellä ja myös levypallojen ykkönen keräämällä 9 irtopalloa. Peliaikaa Odabasille annettiin peräti 37 minuuttia.

Odabasin vahvoista otteista huolimatta Denizli hävisi niukasti Acibadem Üniversitesille 63-68 (33-35).
 

Lisätietoja: Ottelutilastot


Gerald Lee juniorin edustama Steaua Bukarest voitti Romanian pääsarjassa SCMU Craiovan vieraissa 64-75 (28-29). Lee oli edelleen poissa kokoonpanosta loukkaantumisen takia.
 

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
20.12.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies sinetöi voiton Saksassa

Elina Koskimies iski niitin Angels Nördlingenin voitolle Saksan Bundesliigassa. Helmi Tulonen kasasi jälleen tupla-tuplan Italiassa ja kaksinumeroisille pisteille pääsivät viime viikon aikana myös Veera Pirttinen, Silja Viita ja Annika Holopainen.

20.12.2021 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Belgiassa

Belgiassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Mikael Jantusen Oostende sai vieraakseen Okko Järven Phoenix Brysselin. Erik Murphy oli jälleen tehokkaana Japanissa, Ilari Seppälä ja Aapeli Alanen olivat taas joukkueensa parhaimmistoa.

13.12.2021 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni, Murphyt, Alanen ja Kivimäki ratkaisurooleissa

Heroes Den Bosch jatkaa Hollannissa puhtaalla pelillä Edon Maxhunin toimiessa kapellimestarina, Japanissa Murphyn veljekset olivat avainrooleissa Fukushima Firebondsin voittoputken venyessä kuuteen, Aapeli Alanen piti koreillaan St. Pöltenin voittokannassa kiinni ja Aatu Kivimäki auttoi tupla-tuplallaan Tigers Tübingenin voittoon.

13.12.2021 08:51 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Viita ja Holopainen tulittivat yli 20 pistettä - Tuloselle tupla-tupla

Susiladiesin pelaajat olivat loistoiskussa Euroopan kentillä. Awak Kuier, Silja Viita ja Annika Holopainen pistivät tauluun yli 20 pistettä. Kaksinumeroisillekin ylsivät Veera Pirttinen, Marianne Kalin, Anniina Äijänen sekä kauden viidennen tupla-tuplansa tilastoinut Helmi Tulonen.

11.12.2021 11:29 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen pelannut vahvaa kautta Italiassa – ”Olen tyytyväinen rooliini”

Helmi Tulonen siirtyi täksi kaudeksi Italiaan tehtyään sopimuksen Serie A2:ssa pelaavan Carugaten kanssa. Tulonen on aloittanut kautensa räväkästi tupla-tuplan keskiarvoilla.

10.12.2021 08:41 Korisliiga

Topias Palmi vahvistaa Limburgia

Belgian ja Alankomaiden yhteisliiga vahvistuu jo neljännellä suomalaispelaajallaan, kun Korisliigan syyskauden paras kotimainen pistemies ja Susijengin täsmätykki Topias Palmi, 195 cm ja 27 vuotta, siirtyy kasvattajaseuransa Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueesta Limburgin riveihin.

9.12.2021 08:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa

Elias Valtosen Manresa porskuttaa Mestarien liigassa ainoana tappiottomana joukkueena viiden ottelun jälkeen. Ilari Seppälä teki sen sijaan kovaa jälkeä Romaniassa.

5.12.2021 23:54 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hohkasivat kuumina

Susijengin pelaajat esittivät loisto-otteita viime viikolla. Murphyn veljekset olivat loistovireessä Japanissa, Aapeli Alanen iski tulta Itävallassa, Shawn Hopkins purkautui Islannissa, Daniel Dolenc oli joukkueensa ykkönen Ranskassa ja Edon Maxhuni piti Den Boschin tappiotta Hollannissa.

5.12.2021 22:38 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajille kovia voittoja Saksassa

Saksan Bundesliigassa Susiladiesin pelaajat pääsivät kaikki voittojen makuun. Italiassa Awak Kuier jatkoi loistavaa kauttaan ja Helmi Tulonen oli jälleen tehokkaana. Linda-Lotta Lehtoranta debytoi uudessa seurassaan vahvasti.

2.12.2021 08:49 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta Israeliin vahvistamaan Neve David Ramlaa EuroCupissa

Susiladiesin takakentän luottopelaaja, Peli-Karhuissa naisten Korisliigaa aiemmin tällä kaudella pelannut, Linda-Lotta Lehtoranta, 30, siirtyy Israeliin, jossa hän vahvistaa Neve David Ramlaa EuroCupissa.

29.11.2021 06:12 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen 30 pisteen tupla-tuplaan – Awak Kuier ja Elina Koskimies myös koviin suorituksiin

Helmi Tulonen oli täysin pitelemätön Italian Serie A2:ssa, kun hän painoi peräti 30 pisteen tupla-tuplan. Awak Kuier loisti myös Italiassa ja Elina Koskimies merkkautti tupla-tuplan Saksassa.

23.11.2021 08:25 NBA

Markkanen palasi 22 pisteen voimin NBA-parketeille – Cavs taipui niukasti Netsille

Lauri Markkanen palasi Cleveland Cavaliersin kokoonpanoon 22 pisteen ja 8 levypallon voimin, kun Cavs hävisi Brooklyn Netsille 117-112 (52-63). Markkanen oli sivussa yhdeksän ottelua NBA:n koronaprotokollan takia.

22.11.2021 08:32 Suomalaiset ulkomailla

Holopainen, Viita, Koskimies, Kalin ja Tulonen tehokkaina – Kuier järjesti blokkiklinikan

Annika Holopainen, Silja Viita, Elina Koskimies, Marianne Kalin ja Helmi Tulonen takoivat kovia pistelukemia Euroopan korisparketeilla viime viikolla. Lisäksi Anniina Äijänen ja Awak Kuier lähentelivät tupla-tuplaa Kuierin suojellessa lisäksi omaa koriaan peräti viidellä torjunnalla.

22.11.2021 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä iskussa MM-karsintoihin

Miesten korissarjoissa pelattiin viikonloppuna viimeiset pelit ennen maajoukkuetaukoa. Sasu Salin, Murphyn veljekset, Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc osoittivat hyvää virettä ennen liittymistään Susijengin mukaan.

20.11.2021 06:56 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomin Sopot jatkoon FIBA Europe Cupissa

Carl Lindbomin Sopot varmisti jatkopaikkansa FIBA Europe Cupissa. Edon Maxhunin ja Heroes Den Boschin jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

19.11.2021 15:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä viihtynyt Romaniassa – ”Täällä on kiva pelata”

Ilari Seppälä, 28 aloitti kolmannen vuotensa ulkomailla tehtyään sopimuksen romanialaisen Arges Pitestin kanssa. Pienen loukkaantumisen jälkeen Susijengin MM-karsintajoukkueeseen valittu Seppälä on päässyt jälleen tositoimiin.

15.11.2021 07:51 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Valtonen voiton makuun Espanjassa – Jantusen Oostende jatkaa tappioitta

Viikonlopun otteluissa Sasu Salin ja Elias Valtonen pääsivät tuulettamaan voittoja Espanjan kentillä ja Belgiassa Mikael Jantusen Oostende jatkaa puhtaalla pelillä. Murphyn veljekset olivat vauhdissa Japanissa ja Shawn Hopkins merkkautti tupla-tuplan Islannissa.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

8.11.2021 14:18 Suomalaiset ulkomailla

Veera Pirttinen jahtaa Slovakian mestaruutta – ”Arki on erittäin laadukasta”

Veera Pirttinen, 24, lähti takaisin ulkomaan kentille vietettyään viime kauden Korisliigassa Catzissa. Tuleviin EM-karsintaotteluihin valmistautuvan Pirttisen tämän kauden seura on slovakialainen Piestanske Cajky.

8.11.2021 00:01 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen hieno alkukausi noteerattiin Belgiassa

Mikael Jantunen sai hienon kunnianosoituksen Belgiassa, kun hänet valittiin joukkueensa lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Jantusen johdolla Oostende on aloittanut kautensa tappioitta ja sama meno sai jatkoa viikonloppuna. Susijengiläiset pääsivät muutenkin hyvin voittojen makuun.

Näytä lisää vastaavia