Sasu Salin kuritti entistä seuraansa – ”Tuntui kivalta pelata”

29.9.2019 08:03 Sasu Salin oli entisessä kotihallissaan huimassa iskussa siivittäessään Teneriffan voittoon Malagasta. Roope Ahonen, Matti Nuutinen ja Jamar Wilson pääsivät myös nauttimaan voitoista.

Sasu Salin oli iskussa entisessä kotihallissaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salinin heitot löysivät hyvin tiensä sukkaan entisessä kotihallissaan ja hän rokotti Malagaa yhteensä 24 pisteen edestä. Salin Teneriffa otti ohjakset käsiinsä kolmannella neljänneksellä ja näytti karkaavan jo selvään voittoon. Malaga nousi lopussa vielä neljän pisteen päähän, mutta Salin lopetti Malagan pyristelyt laittamalla kolmosen sukkaan 17 sekuntia ennen loppua kasvattaen eron seitsemään ja sinetöi vielä loppulukemat 88-80 (38-41) ottelun viime sekunneilla.

- Tuntui kivalta pelata. Ennen peliä oli pientä ekstrayritystä ja hyvin sujui, vaikka alussa heitto ei ihan osunutkaan. Ja tuntui aika hyvältä voittaa, Salin hehkutti ottelun jälkeen.

Pisteiden lisäksi Salin koristeli tilastojaan 24 minuutissa yhdellä levypallolla, yhdellä syötöllä ja neljällä riistolla.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana LEB Orossa Roope Ahosen Breogan aloitti kautensa selvällä 91-68 (56-26)-voitolla Tau Castellosta. Ahonen merkkautti viisi pistettä, neljä syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Matti Nuutinen palasi pitkän tauon jälkeen pelikentille. (Kuva: Ville Vuorinen)

Matti Nuutisen edustama Oviedo tuuletti niin ikään voittoa joukkueen kaataessa kotonaan Palman 70-61 (34-31). Nuutinen taisteli kuusi pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Gipuzkoa Basket sen sijaan taipui Granadan vieraana 58-68 (30-40). Avausviisikossa ollut Murphy heitti kahdeksan pistettä ja kahmi neljä levypalloa.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni oli jälleen Gran Canarian paras pistemies, mutta se ei riittänyt voittoon, kun Prat piti pisteet kotonaan 100-84 (42-49)-voitolla. Maxhuni tilastoi komeasti 17 pistettä, yhden levypallon, viisi syöttöä ja riiston reilussa 24 minuutissa. Gran Canaria on hävinnyt molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin kausi Ranskassa on alkanut kahdella voitolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilsonin Bourg Basket haki 93-87 (50-38)-voiton Pau-Lacq-Orthezin vieraana. Wilson upotti viisi pistettä, otti kolme levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen. Bourg Basket on voittanut kauden molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg koki kirvelevän 88-89 (46-54)-tappion ASVEL Lyon-Villeurbannelle. Tappio oli Strasbourgin kauden toinen.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:n Leaders cupissa Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi Antibesin vieraana 70-84 (34-42). Avausviisikossa ollut Seppälä tilastoi 25 minuutissa seitsemän pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Gmunden Swans murjoi Itävallan liigan kauden avauksessa Vienna Timberwolvesin maanrakoon numeroin 94-49 (54-30).
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Daniel Janssonin valmentama Ulm eteni Saksan cupissa jatkoon voittamalla Vechtan 88-71 (56-33).
Ottelutilastot

 

 
11.11.2019 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen juhli kärkiottelun voittoa - Alex Murphy takoi 25 pistettä suomalaiskohtaamisessa

Saksan Bundesliigassa pelattiin kärkikamppailu, jonka vei nimiinsä Petteri Koposen Bayern München. Espanjan LEB Orossa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Roope Ahosen Breogan isännöi Alex Murphyn Gipuzkoa Basketia. Murphy oli hurjana heittäen 25 pistettä Gipuzkoan hakiessa komean voiton.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

4.11.2019 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Espanjassa nähtiin vahvat suomalaisesitykset

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffan vahva alkukausi sai jatkoa, kun taas sarjaporrasta alempana Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat joukkueidensa voimahahmoja.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

29.10.2019 08:04 NBA

Bulls taipui niukasti Knicksille, Markkanen 18 pistettä

Chicago Bulls hävisi New Yorkin Madison Square Gardenissa Knicksille 98-105. Lauri Markkanen väänsi ottelussa 18 pistettä ja kuusi levypalloa.

28.10.2019 07:25 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphyn Gipuzkoa voittoputkessa

Alex Murphyn Gipuzkoa otti neljännen peräkkäisen voittonsa ja jakaa samalla Espanjan LEB Oron kärkipaikkaa. Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa.

27.10.2019 07:49 Suomalaiset ulkomailla

Iisalojen Crailsheimin hurja alkukausi sai jatkoa – Wilson ja Palmi iskussa

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins jatkoi voittoputkeaan Saksan Bundesliigassa nappaamalla jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Voittoputkessa liihottaa myös Alexander Madsenin VEF Riika ja Jamar Wilsonin sekä Topias Palmin hyvät vireet saivat jatkoa.

27.10.2019 06:17 NBA

Raptors sulki Bullsin pistehanat kotiavauksessa

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls esiintyivät ensimmäistä kertaa tänä kautena kotiyleisönsä edessä häviten hallitsevalle NBA:n mestarille Toronto Raptorsille 108-84. Markkanen heitti ottelussa yhdeksän pistettä.

26.10.2019 08:09 NBA

Chicago Bulls kairasi avausvoittonsa Memphisissä

NBA-kauden toisessa ottelussaan Chicago Bulls oli voitokas kaataen Memphis Grizzliesin vieraissa 110-102. Lauri Markkasen saldo voitossa oli yhdeksän pistettä, yksitoista levypalloa, kolme syöttöä ja yksi torjunta.

21.10.2019 09:44 NBA

Markkanen ja Bulls hamuaa pudotuspelipaikkaa NBA:ssa

NBA:n kausi 2018/19 alkaa tällä viikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kahdella ottelulla. Lauri Markkanen ja Chicago Bulls taas aloittaa kamppailun kohti pudotuspelipaikkaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä kohdaten NBA-kauden avausottelussaan Charlotte Hornetsin.

21.10.2019 08:47 Suomalaiset ulkomailla

Koponen heitti Bayern Münchenin voittoon - Palmi käytti näyttöpaikkansa

Viikonloppuna nähtiin useita suomalaisonnistumisia Euroopan koriskentillä. Petteri Koponen oli kovassa heittovireessä Bayern Münchenin voitossa, Topias Palmi käytti minuuttinsa tehokkaasti Vanoli Cremonan voitossa ja Jamar Wilson oli tehokkaana Ranskassa.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

16.10.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaisille komeita voittoja Mestarien liigassa

Mestarien liiga alkoi suomalaisten osalta räväkästi, kun Alexander Madsen, Sasu Salin ja Lassi Tuovi pääsivät juhlimaan voittoja. Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa puhtaalla pelillä.

15.10.2019 07:58 Suomalaiset ulkomailla

Salin, Tuovi ja Madsen aloittavat Mestarien liigan lohkovaiheen tiistaina

Vaikka hallitsevan Korisliigan mestari Karhu Basketin haaveet Mestarien liigan lohkovaiheesta kariutuivat dramaattisesti viimeisellä sekunnilla, niin Mestarien liigassa nähdään tällä kaudella suomalaisväriä. Sasu Salin on Teneriffan kanssa samassa lohkossa Alexander Madsenin VEF Riian kanssa ja Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg on niin ikään mukana.

13.10.2019 09:19 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläisiltä komeita onnistumisia Euroopan kentillä

Viikonlopun alkajaisiksi Euroopan kentillä nähtiin useita suomalaisonnistujia. Jamar Wilson ja Ilari Seppälä väläyttelivät Ranskassa, Sasu Salin ja Matti Nuutinen Espanjassa sekä Carl Lindbom Puolassa. Lisäksi Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins otti jo kauden kolmannen voittonsa Bundesliigassa.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

6.10.2019 22:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen huimassa heittovireessä – Alex Murphy säväytti Espanjassa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin ykkösnimi, kun joukkue nappasi toisen voittonsa Saksan Bundesliigassa. Koponen tykitti Frankfurtia vastaan 17 pistettä. Alex Murpy oli niin ikään vahvassa iskussa Espanjassa, Alexander Madsen lähenteli tupla-tuplaa Viron ja Latvian yhteisliigassa ja Carl Lindbom jatkoi hyviä pelejään Puolassa.

6.10.2019 08:47 Susijengi

Nuutisen vahva peli ei riittänyt voittoon LEB Oron suomalaiskohtaamisessa

Espanjan LEB Orossa nähtiin suomalaiskaverusten kohtaaminen, kun Roope Ahosen Breogan sai Matti Nuutisen Oviedon vieraakseen. Nuutinen oli tehokkaana ollen joukkueensa paras pistemies, mutta Ahonen pääsi juhlimaan voittoa. Suomalaisvoittoja nähtiin myös Ranskassa ja Itävallassa.

4.10.2019 15:16 NBA

Lauri Markkasen ja Chicago Bullsin ottelut näkyvät alkavalla NBA-kaudella Ruutu-palvelussa

Nelosen Ruutu-suoratoistopalvelu ja NBA ovat solmineet usean vuoden jatkosopimuksen NBA-otteluiden näyttämisestä. Maksullinen Ruutu+ esittää 22. lokakuuta alkavalla kaudella yli 200 ottelua suorina lähetyksinä. Chicago Bullsin ja Lauri Markkasen otteita nähdään joka viikko vähintään kerran.

Näytä lisää vastaavia