Shawn Hopkinsin loistavalle alkukaudelle jatkoa

31.10.2022 08:37 Shawn Hopkins on aloittanut pelinsä Craiovassa vahvasti ja yhdessä Topias Palmin kanssa siivitti Craiovan kauden avausvoittoon Romanian liigassa. Espanjassa Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään, Italiassa Mikael Jantusen hyvä alkukausi sai jatkoa ja Alex Murphy tehoili Japanissa.

Shawn Hopkins on aloittanut kauden hienosti Craiovassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Shawn Hopkins oli Craiovan ykkösnimi joukkueen kaataessa Romanian liigassa Miercurea Ciucin 78-76 (36-38). Hopkins johdatti joukkojaan 21 pisteellä, neljällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Topias Palmi tuki 11 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Voitto oli samalla Craiovan ensimmäinen Romanian liigassa.
Ottelutilastot

Teneriffa palasi voittojen tielle Espanjan liigassa kaatamalla Gran Canarian 86-70 (40-39). Sasu Salin oli tarkasti merkitty Gran Canarian papereissa, sillä Salin sai ottelussa vain kolme heittoa, joista hän pussitti kaksi sisään. Salinille kertyi neljä pistettä, levypallo ja syöttö Teneriffan jatkaessa sarjakärjessä.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen vahvalla pelipäällä 11 pisteen, seitsemän levypallon ja peräti neljän riiston saldolla Albaceten voittaessa Castellon 78-74 (44-37).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhunin Merlins Crailsheim joutui taipumaan Bayern Munchenin vieraana 77-88 (40-49). Maxhuni sai tililleen 12 pistettä, seitsemän syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa puhtaalla pelillä kaadettuaan Göttingenin 94-85 (48-35). Göttingenin riveissä Max Besselink pyörähti kentällä, mutta jäi ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg ylsi hienoon voittoon kaataessaan jatkoajan jälkeen Oldenbudgin 102-94 (84-84, 40-26). Heidelbergillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutiilastot

ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen jatkaa voittojen tiellä 73-66 (29-38)-voitolla Eisbären Bremerhavenista. Aatu Kivimäki auttoi joukkuettaan yhdeksän pisteen, kahden levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston iltapuhteella. Tigers on voittanut kaikki viisi peliään.
Ottelutilastot

Luukas Vaara nappasi kaksi levypalloa Phoenix Hagenin taipuessa Giessen 46ersille 89-91 (43-53).
Ottelutilastot

Kreikan liigassa AEK koki kauden avaustappionsa kaatuessaan Arisille 63-76 (36-47). Alexander Madsen kasasi kahdeksan pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantusen Treviso koki niukan 85-87 (46-41)-tappion Varsen vieraana. Jantunen oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 11 pisteen ja kahden levypallon tilastorivillä.
Ottelutilastot

Japanin cupissa Erik Murpyn Fukushima Firebondsin taival tuli päätökseen 72-75 (34-26)-tappiolla Iwate Big Bullsille. Murphyn tilastoriviksi muodostui kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Hokkaido selvitti ensimmäisen esteen kaataessaan Artiri Chiban selvästi 96-68 (44-28). Murphy tilastoi 15 pistettä, viisi levypalloa, kuusi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilasto

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Seuraavalla kierroksella Hokkaidon urakka kuitenkin päättyi 75-88 (40-54)-tappioon Chiba Jetsille. Murphy loisti 18 pisteen, viiden levypallon ja syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg taipui Monacolle 75-87 (42-44).
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon seitsemän pisteen, viiden levypallon ja 10 syötön tilastot eivät riittäneet kantamaan Fyllingeniä voittoon, kun Oppsal oli kotikentällään niukasti vahvempi 78-75 (41-37)
Ottelutilastot

Tuplaviikonloppua viettänyt Fyllingen voitti sunnuntaina Ammerudin 88-78 (48-28). Aidoolle kirjattiin tällä kertaa 13 pistettä, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin lento jatkui 90-78 (47-41)-voitolla Grazista. Swans on puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Korishuuma jatkuu! Susijengi palaa kotiyleisön eteen marraskuussa, kun MM-jatkokarsinnassa vastaan asettuu etelänaapuri Viro. MM-paikan jo saalistaneelle Susijengille jokainen lisävoitto karsinnoissa vie kohti parempaa arvokoria ensi kesän MM-kisoihin, joten panoksia ottelusta ei puutu. Tule ulvomaan historialliseen suoritukseen ja kahdeksan parhaan joukkoon EM-kisoissa yltänyt Susijengi takaisin kotiparketille maanantaina 14.11. Liput >

 
1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

29.11.2022 08:42 Susijengi

Petteri Koponen Adidas Next Generation -turnauksen U18-kutsujoukkueiden päävalmentajaksi

Yksi suomalaisen koripallon historian kaikkien aikojen pelaajista, vastikään uransa Susijengissä päättänyt Petteri Koponen, 34, on kutsuttu kevättalvella pelattavan Adidas Next Generation -turnauksen kutsujoukkueiden päävalmentajaksi.

28.11.2022 10:08 Suomalaiset ulkomailla

Max Besselink saalistamassa kovaa päänahkaa

Max Besselink käytti hienosti näyttöpaikkansa hyväkseen, kun Göttingen yllätti ALBA Berliinin Saksan Bundesliigassa. Edon Maxhuni ja Sasu Salin jatkoivat vahvasti avittaen joukkueensa voittoihin.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

21.11.2022 10:42 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmi ja Aatu Kivimäki palasivat maajoukkuetauolta kynnet teroitettuina

Topias Palmi ja Aatu Kivimäki olivat loistavassa iskussa, kun miesten sarjat palasivat maajoukkuetauolta tositoimiin. Sasu Salinin sihti oli jälleen kohdillaan Espanjassa ja Edon Maxhuni lämpiää Saksassa.

16.11.2022 17:15 Susijengi

Lassi Tuovi sivuun SIG Strasbourgin päävalmentajan tehtävistä

Susijengin päävalmentajaksi kesällä noussut Lassi Tuovi, 35, jää sivuun SIG Strasbourgin päävalmentajan tehtävistä. Viimeisen lähes kolmen vuoden ajan Strasbourgia menestyksekkäästi niin Ranskan liigassa kuin FIBA Mestareiden Liigassa valmentaneen Tuovin kevääseen 2023 asti ulottuva sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

6.11.2022 22:49 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen huippuiskussa Italiassa – Aatu Kivimäki vahvana Saksassa

Mikael Jantunen pelasi erinomaisesti Trevison napatessa kauden toisen voittonsa. Aatu Kivimäki oli vahvalla pelipäällä Saksassa ja Teneriffan vahva alkukausi sai jatkoa.

6.11.2022 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni teki taikojaan Saksassa – Tuomas Iisalo vei veljesten kohtaamisen

Edon Maxhuni loisti Saksassa, kun Merlins Crailsheim nappasi kauden toisen voittonsa. Bundesliigassa nähtiin myös Iisalon veljesten kohtaaminen, jossa Tuomaksen Bonn kaatoi Joonaksen Academics Heidelbergin.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

29.10.2022 15:01 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenilla värikäs alku Kreikassa – ”Se oli uudenlainen kokemus”

Alexander Madsen siirtyi kesällä Kreikan huippuseuroihin lukeutuvan AEK Ateenan joukkueeseen. Madsenin alkukauteen on mahtunut paljon.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

24.10.2022 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuritti Barcelonaa 22 pisteen edestä

Sasu Salinin vauhti vain kiihtyy kohti marraskuun MM-karsintaikkunaa, kun hän paukutti 22 pistettä Barcelonaa vastaan. Remu Raitanen ja Alexander Madsen jatkoivat hyvää virettään ja Japanissa Murphyn veljekset näyttivät parastaan.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

19.10.2022 09:46 NBA

Lauri Markkanen ja Utah Jazz aloittavat NBA-kautensa ensi yönä Nuggetsia vastaan

NBA-kausi 2022-23 pyörähti käyntiin viime yönä Yhdysvalloissa kahdella ottelulla. Lauri Markkanen ja Utah Jazz taas aloittavat tuoreen kautensa ensi yönä, kun vastaan tulee Denver Nuggets.

17.10.2022 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat kovassa iskussa – Max Besselink sopimukseen Bundesliigaseuran kanssa

Susijengin pelaajat esittivät viikonlopun otteluissa vahvoja otteita, kun Edon Maxhuni, Sasu Salin, Mikael Jantunen, Topias Palmi ja Alex Murphy ylsivät kaksinumeroisille pisteille. 20-vuotias Max Besselink on sen sijaan tehnyt sopimuksen Bundesliigassa pelaavan BG Göttingenin kanssa.

13.10.2022 07:32 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen ja Elias Valtonen loistivat Mestarien liigassa

Mestarien liiga tarjosi voittoja niin suomalaispelaajille kuin valmentajille, kun Alexander Madsen ja Elias Valtonen pistivät parastaan. Myös FIBA Europe Cupin lohkovaihe saatiin vauhtiin.

11.10.2022 21:11 Suomalaiset ulkomailla

Saksaan siirtyneellä Edon Maxhunilla iso mahdollisuus – ”Olen päässyt paremmin rytmiin mukaan”

Saksalaisen Merlins Crailsheimin kanssa sopimuksen tehnyt takamiesvelho Edon Maxhuni on aloittanut kautensa Bundesliigassa lupaavasti. Merlins on mukana myös keskiviikkona alkavassa FIBA Europe Cupissa, jossa Maxhuni saa vastaansa muun muassa Craiovan suomalaiskaksikon Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin.

10.10.2022 09:28 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin mahtivire jatkuu – Madsenin ja Raitasen sarjakaudet käyntiin

Sasu Salinin loistava alkukausi sai jälleen jatkoa viikonloppuna, kun Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä. Sarjat saatiin käyntiin Kreikassa ja Remu Raitanen debytoi Espanjassa.

6.10.2022 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti Mestarien liigan avauksessa – Valtosen ja Tuovin joukkueet myös voittoihin

Mestarien liigan lohkovaiheet saatiin käyntiin suomalaisten osalta tiistaina ja keskiviikkona. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Lassi Tuovi pääsivät heti voiton makuun.

4.10.2022 10:48 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lohkovaiheessa vahva suomalaisedustus

Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut käynnistyivät maanantaina ja suomalaisten osalta pelit starttaavat tiistaina. Tänä vuonna Mestarien liigassa nähdään yhteensä kolme suomalaispelaajaa ja kaksi päävalmentajaa.

Näytä lisää vastaavia