Shawn Hopkinsin loistavalle alkukaudelle jatkoa

31.10.2022 08:37 Shawn Hopkins on aloittanut pelinsä Craiovassa vahvasti ja yhdessä Topias Palmin kanssa siivitti Craiovan kauden avausvoittoon Romanian liigassa. Espanjassa Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään, Italiassa Mikael Jantusen hyvä alkukausi sai jatkoa ja Alex Murphy tehoili Japanissa.

Shawn Hopkins on aloittanut kauden hienosti Craiovassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Shawn Hopkins oli Craiovan ykkösnimi joukkueen kaataessa Romanian liigassa Miercurea Ciucin 78-76 (36-38). Hopkins johdatti joukkojaan 21 pisteellä, neljällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Topias Palmi tuki 11 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Voitto oli samalla Craiovan ensimmäinen Romanian liigassa.
Ottelutilastot

Teneriffa palasi voittojen tielle Espanjan liigassa kaatamalla Gran Canarian 86-70 (40-39). Sasu Salin oli tarkasti merkitty Gran Canarian papereissa, sillä Salin sai ottelussa vain kolme heittoa, joista hän pussitti kaksi sisään. Salinille kertyi neljä pistettä, levypallo ja syöttö Teneriffan jatkaessa sarjakärjessä.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen vahvalla pelipäällä 11 pisteen, seitsemän levypallon ja peräti neljän riiston saldolla Albaceten voittaessa Castellon 78-74 (44-37).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhunin Merlins Crailsheim joutui taipumaan Bayern Munchenin vieraana 77-88 (40-49). Maxhuni sai tililleen 12 pistettä, seitsemän syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa puhtaalla pelillä kaadettuaan Göttingenin 94-85 (48-35). Göttingenin riveissä Max Besselink pyörähti kentällä, mutta jäi ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg ylsi hienoon voittoon kaataessaan jatkoajan jälkeen Oldenbudgin 102-94 (84-84, 40-26). Heidelbergillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutiilastot

ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen jatkaa voittojen tiellä 73-66 (29-38)-voitolla Eisbären Bremerhavenista. Aatu Kivimäki auttoi joukkuettaan yhdeksän pisteen, kahden levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston iltapuhteella. Tigers on voittanut kaikki viisi peliään.
Ottelutilastot

Luukas Vaara nappasi kaksi levypalloa Phoenix Hagenin taipuessa Giessen 46ersille 89-91 (43-53).
Ottelutilastot

Kreikan liigassa AEK koki kauden avaustappionsa kaatuessaan Arisille 63-76 (36-47). Alexander Madsen kasasi kahdeksan pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantusen Treviso koki niukan 85-87 (46-41)-tappion Varsen vieraana. Jantunen oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 11 pisteen ja kahden levypallon tilastorivillä.
Ottelutilastot

Japanin cupissa Erik Murpyn Fukushima Firebondsin taival tuli päätökseen 72-75 (34-26)-tappiolla Iwate Big Bullsille. Murphyn tilastoriviksi muodostui kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Hokkaido selvitti ensimmäisen esteen kaataessaan Artiri Chiban selvästi 96-68 (44-28). Murphy tilastoi 15 pistettä, viisi levypalloa, kuusi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilasto

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Seuraavalla kierroksella Hokkaidon urakka kuitenkin päättyi 75-88 (40-54)-tappioon Chiba Jetsille. Murphy loisti 18 pisteen, viiden levypallon ja syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg taipui Monacolle 75-87 (42-44).
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon seitsemän pisteen, viiden levypallon ja 10 syötön tilastot eivät riittäneet kantamaan Fyllingeniä voittoon, kun Oppsal oli kotikentällään niukasti vahvempi 78-75 (41-37)
Ottelutilastot

Tuplaviikonloppua viettänyt Fyllingen voitti sunnuntaina Ammerudin 88-78 (48-28). Aidoolle kirjattiin tällä kertaa 13 pistettä, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin lento jatkui 90-78 (47-41)-voitolla Grazista. Swans on puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Korishuuma jatkuu! Susijengi palaa kotiyleisön eteen marraskuussa, kun MM-jatkokarsinnassa vastaan asettuu etelänaapuri Viro. MM-paikan jo saalistaneelle Susijengille jokainen lisävoitto karsinnoissa vie kohti parempaa arvokoria ensi kesän MM-kisoihin, joten panoksia ottelusta ei puutu. Tule ulvomaan historialliseen suoritukseen ja kahdeksan parhaan joukkoon EM-kisoissa yltänyt Susijengi takaisin kotiparketille maanantaina 14.11. Liput >

 
20.3.2023 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin liekitti Teneriffan voittoon – Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni voittojen takuumiehiä

Sasu Salin oli hyvässä heittovireessä, kun Teneriffa tukevoitti asemiaan Espanjan liigan kärkinelikossa. Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat myös hyvässä iskussa joukkueidensa voitoissa.

16.3.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

13.3.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Rostock pönkitti pudotuspelihaaveita tärkeällä voitolla

Elias Valtosen Seawolves Rostock nousi pudotuspelipaikan kantaan, kun se otti viikonloppuna tärkeän voiton. Tärkeitä voittoja juhlivat myös Sasu Salin, Mikael Jantunen ja Alexander Madsen.

9.3.2023 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn varmistivat puolivälieräpaikat Mestarien liigassa

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

6.3.2023 10:39 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmi liekitti 29 pistettä Romaniassa

Topias Palmi palasi maajoukkuetauolta hyvässä iskussa, kun hän upotti 29 pistettä johdattaessaan Craiovan voittoon Romanian liigassa.

24.2.2023 08:52 Susijengi

Max Besselink: ”Tää matka on vasta alussa”

Helsingin NMKY:ssa koripallo-oppinsa saanut ja viime kaudella BC Nokiaa Korisliigassa edustanut Max Besselink, 20, pelaa tänään perjantaina ensimmäisen arvokisakarsintaottelunsa Susijengin paidassa. Jo pitkään lupauksia herättäneen Besselinkin kokoonpanopaikan taustalla on nousujohteinen tulokaskausi Saksan Bundesliigan BC Göttingenissä.

22.2.2023 10:09 Susijengi

Mikael Jantunen: ”Olen nykyään rennompi pelaajana”

Mikael Jantunen sai koripalloammattilaisuralleen lentävän lähdön voittamalla Belgian mestaruuden sekä Belgian ja Alankomaiden yhteisliigan parhaan kuudennen pelaajan palkinnon Filou Oostendessa. Kuluvalla kaudella Jantunen, 22, on jatkanut tasaista kehityskäyräänsä Italian Serie A:ssa Basket Trevison paidassa.

21.2.2023 09:56 Susijengi

Edon Maxhuni: ”Tavoitteena on ottaa seuraava steppi”

Yksi seurajoukkuekauden 2022-23 suurimpia suomalaismenestyjiä on ollut esikoiskauttaan Saksan Bundesliigassa pelaava Susijengin aloittava pelinrakentaja Edon Maxhuni, 24. Aiemmin ammattilaisurallaan mm. Virossa ja Hollannissa pelannut Maxhuni teki itsestään nimen viime vuoden EM-kisoissa ja on jatkanut Crailsheimissa siitä, mihin Prahassa ja Berliinissä jäi.

19.2.2023 23:11 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffalle kirvelevä finaalitappio cupissa

Sasu Salin ei päässyt toistamiseen viikon sisään nostelemaan pokaalia, kun Teneriffa joutui pettymään Espanjan cupissa häviämällä finaalissa. Alex Murphy ei sen sijaan jatka Levanga Hokkaidon riveissä.

18.2.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Espanjan cupin välieriin

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana ja Sasu Salinin Teneriffa raivasi tiensä välieriin. Kreikan cupissa Alexander Madsenin AEK eteni niin ikään välieriin.

13.2.2023 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli FIBA Intercontinental Cupin voittoa

Sasu Salin pääsi juhlimaan toista kertaa urallaan FIBA Intercontinental Cupin voittoa, kun Teneriffa kaatoi finaalissa brasilialaisen Sao Paulon.

12.2.2023 08:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin siivitti Teneriffan FIBA Intercontinental Cupin finaaliin

Sasu Salin oli tarkkakätisenä, kun Teneriffa eteni FIBA Intercontinental Cupin finaaliin ja Shawn Hopkins johdatti Craiovan Romanian cupin välieriin. Mikael Jantunen auttoi Trevison tärkeään voittoon Italiassa.

10.2.2023 12:55 Susijengi

Miro Littlelle kutsu NBA:n Basketball Without Borders -maailmanleirille

Susijengin viime kesän EM-kisajoukkueessa esiintynyt ja paraikaa high school -koripalloa Yhdysvalloissa pelaava Tampereen Pyrinnön kasvatti ja Suomi-koriksen suurlupaus Miro Little, 18, on saanut kutsun NBA:n All-Star -viikonlopun yhteydessä Salt Lake Cityssä järjestettävälle Basketball Without Borders -maailmanleirille 17.-19. helmikuuta.

10.2.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinilla isoja otteluita edessä - "Vähän etuoikeutettu olo"

Sasu Salinilla on tulossa mielenkiintoiset viikot, kun edessä on isoja otteluita. Ensimmäisenä edessä on tulevana viikonloppuna pelattava FIBA Intercontinental Cup, jota seuraavat Copa del Rey sekä MM-karsintaottelut Susijengin kanssa.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

7.2.2023 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä palannut vahvasti loukkaantumisesta – ”Koris on tällä hetkellä tosi kivaa”

Ilari Seppälän alkukausi Ranskan ProB:ssä pelaavan Saint-Chamondin riveissä meni pilalle loukkaantumisen takia. Nyt Seppälä on kuitenkin vihdoin kuntoutunut pelikuntoon.

3.2.2023 10:47 Susijengi

Lauri Markkanen: ”Tunteet nousivat pintaan"

Lauri Markkanen, 25, joutui maanantaina iltapäivällä jännittämään omaa kutsuaan NBA:n vuotuiseen All-Star-otteluun kalkkiviivoille asti. Kun Markkasen nimi lopulta mainittiin, Susijengin jyväskyläläinen ykköstykki kävi ilon keskellä mielessään kaikki historialliseen saavutukseen johtaneet hetket.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

23.1.2023 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni heitti Merlins Crailsheimille tärkeän voiton

Edon Maxhuni oli viikonlopun suomalaisnimi, kun hän heitti 24 pistettä siivittäessään Merlins Crailsheimin tärkeään voittoon. Ilari Seppälä sai koneensa käyntiin Ranskassa, Alex Murphy jatkoi vahvasti Japanissa ja Mikael Jantunen flirttaili tupla-tuplan kanssa Italiassa.

Näytä lisää vastaavia