Sonkajärvi täydentää Kataja-miehistöä

21.8.2006 Korisliigajoukkue Joensuun Katajan viimeinen kotimainen pelaajakiinnitys alkavalle kaudelle on seuraa aiemmin kausina 2002-04 edustanut takamies Turo Sonkajärvi. 28-vuotias Rovaniemen NMKY:n kasvatti on urallaan voittanut Suomen mestaruuden Lappeenrannan NMKY:n riveissä 2005 sekä Suomen cupin 2002 ja SM-hopeaa Katajassa 2003.

Viime kausi Sonkajärvellä kului toisen paluumuuttajan, sentteri Lasse Aavamäen, tapaan Rovaniemellä, jossa paikallisen NMKY:n kakkosdivisioonapeleissä urakkaa kertyi 30-35 minuuttia/ottelu. Molemmat miehet harjoittelivat Katajan mukana Joensuussa viime talven arki-illat.

182-senttinen Sonkajärvi tiedostaa tulevat roolitukset Katajassa ja sen, että peliminuutit tulevat varmasti olemaan tiukassa.

- Minuutit tulevat jos tulevat. Tuskin olisin mukaan lähtenytkään, jos vain ne merkitsisivät. Lähden kauteen duunaripohjalta. Aika näyttäköön, miten varsinaisen pelaamisen kanssa käy. Valmiina lupaan joka tapauksessa olla, jos ja kun käsky kentälle käy.

Turo Sonkajärven sopimuksen myötä Katajalla on kasassa kymmenen sopimuspelaajan nippu, johon kuuluvat Lasse Aavamäki, Marc Axton, Clifton Jones, Anssi Kinnaslampi, Janne Kinnunen, Jyri Lehtonen, Sami Lehtoranta, Ville Vesala ja Petri Virtanen kanssa. Joukkuetta täydennetään mahdollisesti vielä yhdellä ulkomaalaisella pelurilla.Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/

Asiat

 
5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Vilpas voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

2.4.2024 10:12 Korisliiga

Pantterijahti perjantaina käyntiin – Korisliigan puolivälieräsarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan puolivälieräsarjat käynnistyvät perjantaina 5.4. kolmen ottelusarjan voimin. BC Nokian ja Kouvojen välinen sarja käynnistyy lauantaina 6.4.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

Näytä lisää vastaavia