Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

11.3.2019 07:28 Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voiton makuun 18 pisteen saldollaan.

Sasu Salin urakoi loppuviikosta kaksi ottelua. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin urakoi loppuviikosta kaksi ottelua. Ensin perjantaina EuroCupissa Malaga ei pystynyt vielä varmistamaan jatkopaikkaansa, kun se taipui ALBA Berliinille kotonaan 81-101 (43-51). Salin oli joukkueensa parhaimmistoa 12 pisteellä ja yhdellä levypallolla. Otteluvoitot ovat nyt 1-1 ja välieriin menijä ratkeaa keskiviikkona Berliinissä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Malaga voitti kotonaan Gipuzkoan selvästi 87-69 (42-33). Salin tilastoihin kirjattiin viisi pistettä, kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Malaga on tiukassa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi tuulettamaan myös Murphy Manresan voittaessa kotonaan Obradoiron 75-72 (37-37). Murphylle kertyi ottelussa viisi pistettä, neljä levypalloa, syöttö ja torjunta. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Ahosen Oviedo pommitti Barcan nurin 103-63 (52-32). Ahonen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 14 pisteellä ja tilastot karttuivat myös levypallosta ja neljästä syötöstä. Oviedo on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Huffilla alaraajavamma

Saksan Bundesliigassa sarjakärki Bayern München hävisi Vechtan vieraana 75-93 (40-53). Koponen heitti kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa sekä antoi kaksi syöttöä. Tappiosta huolimatta Bayern pitää kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim koki kirvelevän 87-88 (52-41)-tappion Bonnille. Bonn voitti, kun Josh Mayo upotti toisen vapaaheitoistaan sisään, kun pelikellossa oli jäljellä enää 0,3 sekuntia.

- Ensimmäinen puoliaika oli erinomainen, kun katsotaan intensiteettiä ja miten teimme pieniä asioita. Pystyimme pitämään Josh Mayon aisoissa ja teimme puolustuksessa mitä piti lukuun ottamatta levypallopelaamista ja virheitä. Ne pitivät Bonnin pelissä. Olen hyvin pettynyt pelaajien puolesta, sillä he olisivat ansainneet jotain tästä pelistä, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheim on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Shawn Huffilla on lievä alaraajavamma, mutta hänet saatetaan nähdä jo seuraavassa pelissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Shawn Huff kärsi lievästä alaraajavammasta, kun Frankfurt voitti vieraskentällä Göttingenin 81-70 (40-37). Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt on sarjassa sijalla 13.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin kausi jatkuu, kun hänen valmentamansa OrangeAcademy Ulm tasoitti otteluvoitot Bernauta vastaan 82-80 (37-42)-voitolla. Jatkoon pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Stjarnanin voittoputki katki

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnanin 11 ottelun voittoputki katkesi KR:n vieraana 87-88 (44-48).Kanervo nakutti 17 pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan putosi pois kärkipaikalta toiseksi.
Ottelutilastot

Carl Lindbom avitti joukkueensa voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbomin Rosa Radom haki arvokkaan 83-80 (48-42)-voiton Spojnia Stargardin vieraana. Lindbom oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 18 pisteen, seitsemän levypallon ja viiden syötön saldollaan. Radom on Puolan liigassa 13.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin 13 pistettä eivät riittäneet siivittämään Lietkabelisia voittoon Pieno Zvaigzdesin vieraana. Lietkabelis taipui koriluvuin 99-104 (39-58). Wilson saalisti myös neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Tappion myötä Lietkabelis putosi sarjassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti tärkeän 92-77 (51-40)-vierasvoiton Chalon/Saonesta. Strasbourg on tiukassa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi ylemmän loppusarjan ottelussa T71:lle 76-94 (31-41). Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 

 
21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

14.11.2019 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin naulasi voittoheiton sisään ja Teneriffan putkelle jatkoa

Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän heitti voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua Mestarien liigan ottelussa Gaziantepiä vastaan.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

24.1.2019 09:44 Susijengi

Sasu Salinin Malaga tarrasi kiinni jatkopaikkaan

Sasu Salinin Malaga nappasi arvokkaan voiton EuroCupissa ja otti tiukan otteen jatkopaikkaan. Petteri Koposen Bayern Münchenin voittoputki Bundesliigassa jatkuu.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

2.1.2019 11:07 Susijengi

EuroCupin jatkolohkot käynnistyvät - Susijengin kolmikko valmiina

EuroCupin lohkovaihe saatiin päätökseen joulukuun lopussa ja heti vuoden 2019 toisena päivänä pyörähtävät käyntiin jatkolohkot. Susijengin pelaajista mukana on Malagaa edustava Sasu Salin sekä Frankfurt Skylinersin Shawn Huff ja Erik Murphy.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

14.11.2018 14:27 Susijengi

EuroCup-kierroksen MVP:ksi valittu Erik Murphy pelaa vahvaa kautta – ”Olen heittänyt hyvin”

Ennen tätä kautta Erik Murphy oli pelaamatta yhdeksän kuukauden ajan, mutta ruostetta ei ole miehen otteissa alkukauden aikana esiintynyt. Siitä parhaimpana osoituksena viime kierroksella saatu tunnustus EuroCupin kierroksen parhaaksi pelaajaksi.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

Näytä lisää vastaavia