Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

11.3.2019 07:28 Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voiton makuun 18 pisteen saldollaan.

Sasu Salin urakoi loppuviikosta kaksi ottelua. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin urakoi loppuviikosta kaksi ottelua. Ensin perjantaina EuroCupissa Malaga ei pystynyt vielä varmistamaan jatkopaikkaansa, kun se taipui ALBA Berliinille kotonaan 81-101 (43-51). Salin oli joukkueensa parhaimmistoa 12 pisteellä ja yhdellä levypallolla. Otteluvoitot ovat nyt 1-1 ja välieriin menijä ratkeaa keskiviikkona Berliinissä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Malaga voitti kotonaan Gipuzkoan selvästi 87-69 (42-33). Salin tilastoihin kirjattiin viisi pistettä, kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Malaga on tiukassa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi tuulettamaan myös Murphy Manresan voittaessa kotonaan Obradoiron 75-72 (37-37). Murphylle kertyi ottelussa viisi pistettä, neljä levypalloa, syöttö ja torjunta. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Ahosen Oviedo pommitti Barcan nurin 103-63 (52-32). Ahonen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 14 pisteellä ja tilastot karttuivat myös levypallosta ja neljästä syötöstä. Oviedo on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Huffilla alaraajavamma

Saksan Bundesliigassa sarjakärki Bayern München hävisi Vechtan vieraana 75-93 (40-53). Koponen heitti kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa sekä antoi kaksi syöttöä. Tappiosta huolimatta Bayern pitää kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim koki kirvelevän 87-88 (52-41)-tappion Bonnille. Bonn voitti, kun Josh Mayo upotti toisen vapaaheitoistaan sisään, kun pelikellossa oli jäljellä enää 0,3 sekuntia.

- Ensimmäinen puoliaika oli erinomainen, kun katsotaan intensiteettiä ja miten teimme pieniä asioita. Pystyimme pitämään Josh Mayon aisoissa ja teimme puolustuksessa mitä piti lukuun ottamatta levypallopelaamista ja virheitä. Ne pitivät Bonnin pelissä. Olen hyvin pettynyt pelaajien puolesta, sillä he olisivat ansainneet jotain tästä pelistä, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheim on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Shawn Huffilla on lievä alaraajavamma, mutta hänet saatetaan nähdä jo seuraavassa pelissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Shawn Huff kärsi lievästä alaraajavammasta, kun Frankfurt voitti vieraskentällä Göttingenin 81-70 (40-37). Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt on sarjassa sijalla 13.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin kausi jatkuu, kun hänen valmentamansa OrangeAcademy Ulm tasoitti otteluvoitot Bernauta vastaan 82-80 (37-42)-voitolla. Jatkoon pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Stjarnanin voittoputki katki

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnanin 11 ottelun voittoputki katkesi KR:n vieraana 87-88 (44-48).Kanervo nakutti 17 pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan putosi pois kärkipaikalta toiseksi.
Ottelutilastot

Carl Lindbom avitti joukkueensa voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbomin Rosa Radom haki arvokkaan 83-80 (48-42)-voiton Spojnia Stargardin vieraana. Lindbom oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 18 pisteen, seitsemän levypallon ja viiden syötön saldollaan. Radom on Puolan liigassa 13.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin 13 pistettä eivät riittäneet siivittämään Lietkabelisia voittoon Pieno Zvaigzdesin vieraana. Lietkabelis taipui koriluvuin 99-104 (39-58). Wilson saalisti myös neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Tappion myötä Lietkabelis putosi sarjassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti tärkeän 92-77 (51-40)-vierasvoiton Chalon/Saonesta. Strasbourg on tiukassa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi ylemmän loppusarjan ottelussa T71:lle 76-94 (31-41). Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

2.11.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Jacob Grandison debytoi Espanjassa – Remu Raitanen hyvässä heittovireessä

Susijengin paidassa MM-kisoissa nähty Jacob Grandison debytoi uuden seuransa Menorcan riveissä. Remu Raitasen sihti oli kohdillaan ja Mikael Jantusen loisto-otteet EuroCupissa saivat jatkoa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia