Tuhti infopaketti Korisliigan puolivälieristä

6.4.2010 Korisliigan puolivälierissä pallo heitetään ilmaan ensi kertaa keskiviikkona (7.4.) ja samalla käynnistyy perinteisen Pantteri-patsaan metsästys. Puolivälieräparit Pyrintö-Honka, Kouvot-Kataja, ToPo-Korihait ja KTP-LrNMKY esittäytyivät medialle ennen pääsiäistä.

Antero Lehdon edustama Tampereen Pyrintö hakee historiansa ensimmäistä SM-kultaa.

Jukka Matisen Honka pyrkii uusimaan joulukuisen temppunsa, jolloin se voitti kaksi kertaa Pyrinnön Tampereella. Voitoista toinen tuli cup-finaalissa.

Kouvot ja Antto Nikkarinen ovat odottaneet pudotuspelien alkua malttamattomana.

Juho Nenosen edustamalla Katajalla on tältä kaudelta jo "34 pudotuspelin kokemus".

Hanno Möttölä ja ToPo vakuuttivat runkosarjan päätöspeleissään.

Suomen kaikkien aikojen menestynein koripalloilija Möttölä oli pudotuspeli-infossa median kiinnostuksen kohteena.

ToPon haastaja puolivälierissä on Korihait, jonka tähti Arizona Reid oli hurjassa iskussa runkosarjan viimeisen kuukauden aikana.

Eric Washington ja KTP kiilasivat runkosarjan kalkkiviivoilla nelossijalle ja saivat kotiedun.

Ennakko-odotuksia korkeammalla runkosarjassa kurottanutta Lappeenrantaa vaivaa ratkaisupelien kynnyksellä loukkaantumiset. Mm. Sami Pekkolan pelaaminen puolivälierien avauksessa on epävarmaa. Kuvat: Tytti Nuoramo & Matti Koskinen & Francois Perthuis & Kai Kilappa & Kimmo Metsälä.

Seuraavassa katsaus pudotuspeli-infon antiin ottelupari kerrallaan. Artikkelin lopussa on linkit muihin aiheeseen liittyviin juttuihin.

Tampereen Pyrintö – Espoon Honka

Viime kauden pronssijoukkue Tampereen Pyrintö teki kesällä melkoisen harvinaisen tempun sopiessaan jatkosta koko amerikkalaiskolmikkonsa kanssa. Tamperelaiset avasivatkin kautensa hurjalla tahdilla voittaen 21 ensimmäisestä ottelustaan peräti 20. Sittemmin tahti rauhoittui, mutta tamperelaisten kahdeksan voittoa runkosarjan kymmenestä viimeisestä pelistä takasivat runkosarjan ykköstilan. Pyrintö ei ole voittanut Suomen mestaruutta perinteikkään historiansa aikana vielä kertaalleen. Hopeaa on tamperelaiskauloihin ripustettu neljästi; vuosina 1958, 1980, 1981, 2001.

Espoon Honka ei runkosarjan päätöksen perusteella liigan kuntopuntarin kärkisijoilla keiku. Joulukuussa Suomen cupin finaalin Pyrintöä vastaan voittanut Honka hävisi runkosarjaurakkansa 13 viimeisestä pelistä peräti kymmenen. Oman mausteensa espoolaisten pudotuspeleihin tuo Hongan ilmoitus Gordon Herbertin paluusta joukkueen valmennusryhmään. Honka on eittämättä 2000-luvun menestyksekkäin joukkue Suomessa voitettuaan mestaruuden 2001, 2002, 2003, 2007 ja 2008 sekä SM-pronssia 2000, 2006.

Pudotuspeli-infossa sanottua

Damon Williams (Pyrintö, laituri)

- Viime vuonna taistelimme pudotuspelipaikasta viimeiseen saakka. Nyt sitä ei tarvinnut tehdä, joten lähtökohdat ovat erilaiset. Kaikki joukkueet pelaavat kuitenkin voitosta, emmekä saa tuudittautua kotietuun tai runkosarjan ykkössijaan. Jos pelaamme kovaa, voimme voittaa kenet vaan.

Pieti Poikola (Pyrintö, päävalmentaja)

- Alkukaudesta olimme vahvoja, koska olimme niin valmiita. Kun alkoi tulla turpaan, oli jotain keksittävä. Se jokin oli miespuolustus, jota olemme pystyneet parantamaan koko ajan.

- Kotietu on jo matemaattisestikin merkittävä. Eiköhän jokainen vedonlyöntitoimisto anna kahden joukkueen kohdatessa kotijoukkueelle paremman kertoimen kuin puolueettomalla kentällä pelatessa? Viime vuonna voitimme ensimmäisen ja toisen pudotuspelikierroksen vieraissa. Nyt siihen ei ole lähtökohtaisesti tarvetta.

- Hongalla on kovia kotimaisia, yksi sarjan parhaista takamiehistä ja loistovalmennus. Toisaalta joukkue on uuden tilanteen edessä, kun pelit eivät ole viime aikoina kulkeneet. Jos kuitenkaan yhtään tunnen kollegaani, niin eiköhän siellä kuviot muutu vielä pudotuspeleihin. Meidän onkin keskityttävä oikeiden taisteluparien löytämiseen, oman hyökkäyspelaamisen kehittämiseen, eikä murehtia millaisia kuvioita Honka juoksee.

- Tamperelaiselle koripallolle on tärkeää, että olemme pystyneet nyt kahtena vuonna tarjoamaan hyvätasoista koripalloa ja selvinneet pudotuspeleihin. Se ei ole enää pelkkä jääkiekko, joka kaupungissa noteerataan.

Jukka Matinen (Honka, laituri)

- Vaikea kausi on ollut tähän mennessä. Toisaalta ei tämä poikkea hirveästi toissakaudesta. Silloin pakkamme meni aikalailla uusiksi ennen pudotuspelejä, mutta päättyi onnellisesti, kun menimme loppuun saakka.

- Lasse (Ekström) on tuonut paljon hyvää. Kaikkea emme varmastikaan omaksuneet niin hyvin kuin olisi pitänyt, mutta tässä on onneksi aikaa.

- Pyrintö pelaa kovaa ja hirveällä itseluottamuksella. Siellä on kemiat ja valmennus kohdallaan.

Lars Ekström (Honka, päävalmentaja)

- Tässä on uudelleensyntymisen mahdollisuus. Nyt aletaan vasta elämään. On kiva olla mukana, vaikkei sitä suurta loksahdusta ole vielä kuulunutkaan.

- Pyrinnöllä on kolme kovaa amerikkalaista, jotka pystyvät tarvittaessa tekemään korin yksin viittä vastaan. Toisaalta joukkueessa on hyviä suomalaisia heittäjiä ja pari isoakin heittää kentälle.

Runkosarjakohtaamiset (3-1)

Pvm

Tulos

07.11.2009

Pyrintö

@

Honka

82-77

31.12.2009

Pyrintö

-

Honka

71-79

13.02.2010

Pyrintö

@

Honka

95-84

30.03.2010

Pyrintö

-

Honka

95-76

Kouvot – Joensuun Kataja

Toissakauden hopeajoukkue Kouvot uudistui alkavalle kaudelle merkittävästi, kun sen luottopelaajiin lukeutuneet Tuomas Iisalo, Samu Kaaresvirta, Tero Laitinen ja Roope Suonio vaihtoivat seuraa. Tilalle Kouvot haali Suomeen palanneen Ville Kauniston, nuorten maajoukkuepeluri Antto Nikkarisen ja uusi ulkomaalaistrionsa. Lähtökohtiin nähden Kouvojen runkosarjan kakkossija oli jonkinasteinen yllätys ja erityisesti joukkueen 15 voiton putki tammi-maaliskuussa Ross Neltnerin ja Kauniston poissaoloista huolimatta säväytti.

Suurin odotuksin kauteen lähtenyt Joensuun Katajalle kauden ensimmäinen neljännes oli tuskainen. Kaksi sen otteluista tuomittiin hävityiksi edustuskelvottoman pelaajan vuoksi ja kaikkiaan Katajalle kertyi kymmenen peräkkäistä tappiota. Lisäksi kaikki alkuperäisen amerikkalaiskolmikon jäsenet menivät vaihtoon. Kun peli lähti kulkemaan, nousi Kataja runkosarjan viimeisellä kierroksella aina seitsemännelle sijalle saakka voitettuaan 14 viimeisestä ottelustaan kymmenen.

Pudotuspeli-infossa sanottua

Antto Nikkarinen (Kouvot, takamies)

- On näitä pudotuspelejä odotettu. Runkosarja on pitkä ja ajoittain piti oikein motivoida itseään, että ”kohta ne pudotuspelit alkavat”.

- Saimme heti ensimmäiselle kierrokselle kovan vastuksen. Paljon muita johtopäätöksiä ei Katajasta voi tehdä. Se hävisi kauden kymmenen ekaa peliä ja nousi sen jälkeen runkosarjan seitsemänneksi. Uskon kuitenkin, että jos vain pelaamme omaa peliämme, pystymme kolme voittoa raapimaan kasaan.

Jukka Toijala (Kouvot, päävalmentaja)

- Viime vuonna meillä oli rehellisesti sanottuna match-up-ongelmia. Tänä vuonna ei ole koko- eikä nopeusongelmia, vaan saamme hyvät match-upit joukkuetta kuin joukkuetta vastaan.

- Toimintakulttuurimme on ollut jo useamman vuoden ajan hyvä ja päivittäinen tekemisemme laadukasta. Totta kai olemme onnistuneet myös rekrytoinneissa ja saaneet hankittua joukkueelle pelaavia kavereita.

- Voitimme runkosarjassa tiukkoja pelejä Katajaa vastaan, eikä ottelusarjasta ole tulossa helppoa. Seitsemännelle sijalle päätyi tänäkin vuonna kova joukkue (toim.huom: viime kaudella Pyrintö).

- Vahvuutemme on puolustuspelaamisessa. Match-upit osuvat Katajaa vastaan kivasti ja tietyillä paikoilla meillä on jopa pituus- ja voimaylivoimaa. Niiden hyödyntämiseen pitäisi varmaan keksiä keinot keskiviikkoon mennessä.

Juho Nenonen (Kataja, laituri)

- Eihän se kivaa ollut pelata veitsi kurkulla näin pitkään. Olisi pitänyt jo aiemmin ottaa muutama voitto lisää. Mutta pudotuspeleissä ollaan ja innolla mennään niitä kohti.

- Kouvot on hyvä porukka laajalla materiaalilla. Koko runkosarjan kärkikolmikko näyttää kovalta, mutta toisaalta pitää muista, että viime vuonna Pyrintö tuli sijalta seitsemän, pudotti runkosarjakakkosen ja eteni lopulta pronssille.

Pekka Salminen (Kataja, päävalmentaja)

- Meillä on jo 34 ottelun pudotuspelikokemus tältä kaudelta. Nyt voi alkaa nauttimaan. Pudotuspelit ovat hienoa aikaa ja silloin katsotaan kuka on kuka.

- Parannettavaa löytyy aina. Sekoilin jenkkien kanssa niin paljon, ettei joukkue ehtinyt hitsautua yhteen. Loppupeleissä jäimme myös hieman pieniksi. Toisaalta olemme sen vuoksi myös hankala vastustaja. Tulivoimaa meiltä löytyy.

Runkosarjakohtaamiset (4-0)

Pvm

Tulos

10.10.2009

Kouvot

-

Kataja

94-80

24.11.2009

Kouvot

@

Kataja

96-75

27.01.2010

Kouvot

-

Kataja

77-75

03.03.2010

Kouvot

@

Kataja

91-80

Torpan Pojat – UU-Korihait

Pudotuspeli-infossa lähes jokaisen läsnäolijan suulla ennakkosuosikkien joukkoon lueteltu Torpan Pojat on ollut läpi kauden suuren mielenkiinnon kohteena johtuen pitkälti kesällä helsinkiläisjoukkueeseen liittyneestä Hanno Möttölästä. Kaikkien aikojen menestyneimmän suomalaiskoripalloilijan ensimmäistä ottelua ToPon tähtipaidassa saatiin odottaa aina helmikuun puoliväliin saakka. Möttölän kanssa ToPo on voittanut 12 pelistään yhdeksän ja parantanut esityksiään tasaisesti. Varmistettuaan ajoissa runkosarjan kolmossijan ToPo oli vakuuttava kahdella viimeisellä sarjakierroksella lyödessään Hongan vieraissa ja Kouvot kotona. Helsinkiläisten penkiltä tuleva kaarti poikkeuksellisen nimekäs, sillä viime otteluissa vaihdosta peliin ovat tulleet niin Timo Heinonen, Elias Kajander, Eero Lehtinen kuin Michael Poundskin.

Runkosarjan viimeisen viiden ottelun tuloksilla mitattuna Korihait sijoittui yhdessä Pyrinnön ja ToPon kanssa kuntopuntarin kärkeen. Hyvä loppukiri toi lopulta kuudennen sijan. Korihaille matka pudotuspeleihin on neljäs viimeisen viiden vuoden aikana. Uusikaupunkilaisten matka on tosin joka kerralla tyssännyt puolivälieriin.

Pudotuspeli-infossa sanottua

Hanno Möttölä (ToPo, sentteri)

- Mieluusti olisin ottanut 2-3 kuukautta lisää aikaa valmistautua joukkueen kanssa yhdessä, mutta tällä mennään. Viimeiset 80 minuuttia ovat olleet meiltä tasaista ja hyvää korista. Vei näköjään 42 ottelua aikaa oppia juoksemaan.

- Kaiken kaikkiaan joukkueessa on hyvä fiilis, eikä ole tarvinnut paljon hengenkohotuspalavereita pitää. Hyvällä intensiteetillä on tehty töitä.

Korihait on iso joukkue, joka sopii meille. Toisaalta me sovimme yhtä hyvin Korihaille. Kova ottelusarja on tulossa ja meidän on aivan turha katsoa ensimmäistä peliä pidemmälle.

Tomi Kaminen (ToPo, päävalmentaja)

- Hanno on täysammattilainen viimeistä piirtoa myöten. Hän on kokenut ja fiksu kaveri, joka on ymmärtänyt mitä hänen on tehtävä auttaakseen parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta.

- Olemme viimeisten viikkojen aikana hyvin palettia kasaan, kun joukkue on ollut vihdoin kasassa. Pieni tauko ennen pudotuspelien alkua tekee meille hyvää. Pudotuspelien alkua odotetaan meillä päin erittäin hyvillä mielin niin valmentajien, muun staffin kuin pelaajienkin toimesta.

Bojan Sarcevic (Korihait, takamies)

- ToPolla on kokenut joukkue ja sillä on erittäin laaja materiaali. Heillä on kymmenkunta pelaajaa, jotka pystyvät pelaamaan yksittäisessä ottelussa 30 minuuttia.

Jyri Lehtonen (Korihait, päävalmentaja)

- ToPo ei ole meille match-upien kannalta huono vastustaja lainkaan. Meillä on laittaa kentälle kolme isoa miestä vastaamaan heidän kokoonsa. Uskoisin, että kahdeksan pelaajan rotaatiomme riittää. Olemme sillä voittaneet noin 65 prosenttia peleistä.

- Viime viikkoina oma pelaamisemme on kehittynyt haluamaamme suuntaan ja tunnelma joukkueessa on hyvä.

Runkosarjakohtaamiset (3-1)

Pvm

Tulos

11.10.2009

ToPo

@

Korihait

83-75

25.11.2009

ToPo

-

Korihait

90-58

17.01.2010

ToPo

@

Korihait

72-85

03.03.2010

ToPo

-

Korihait

85-60

KTP-Basket – Lappeenrannan NMKY

Kotkalainen KTP-Basket kiihdytti kolmella viimeisellä sarjakierroksella runkosarjan nelossijalle ja kiinni puolivälierien kotietuun. Viimeistä edellisellä kierroksella KTP nitisti vieraissa viime hetken pisteillä Lappeenrannan NMKY:n, tulevan pudotuspelivastustajansa. Ennen kurssinkäännöstään kotkalaiset ehtivät hävitä seitsemän peräkkäistä ottelua.

Lappeenrannan kausi on joukkueeseen kohdistettuihin ennakko-odotuksiin mennyt yläkanttiin. Vaikka joukkue joutui antautumaan KTP:lle taistossa puolivälierien kotiedusta, oli viides sija enemmän kuin moni uskalsi odottaa. Joukkueen loppukautta ovat kuitenkin varjostaneet loukkaantumiset. Korisliigan pudotuspeli-infossa LrNMKY-tähti Sami Pekkola esiintyi kainalosauvat tukenaan, jonka lisäksi luottomies Viljami Vanjoen kausi on varmuudella ohi.

Pudotuspeli-infossa sanottua

Clifton Jones (KTP, sentteri)

- Kiva olla pudotuspeleissä mukana. Kaikkien mukanaolevien joukkueiden tavoitteena on mestaruus – niin meidänkin. Ottelusarjasta Lappeenrantaa vastaan tulee fyysinen. Me olemme vahvoilla, mikäli pelaamme yhdessä. Olemme monipuolisia, meiltä löytyy hyvää sisä- ja ulkopeliä. Lappeenranta on myös vahva, vaikka voitimme runkosarjakohtaamiset 4-0.

Ray Ailus (KTP, päävalmentaja)

- Joukkueet ovat niin tasaisia, että kaikki edut – mukaan lukien kotietu – otetaan vastaan mitä otettavissa on.

- Kolmen amerikkalaisen peluuttaminen on herrasmiessopimus, jota kenenkään ei tarvitse noudattaa. Katsotaan mitä Jarkki (Laitinen) keksii. Vakavasti ottaen, antaahan neljä amerikkalaista meille variaatiomahdollisuuksia; pystymme vastustajan mukaan valitsemaan ison tai pienen viisikon.

- Pelit Lappeenrantaa vastaan olivat tiukkoja ja kaksi taisi päättyä aivan viime sekunneilla, joka kertoo jotain otteluparin tasaisuudesta.

Sami Pekkola (LrNMKY, laituri)

- Pelaaminen keskiviikkona näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Nilkka on juuri nyt aika huonona. Totta kai haluan olla kehissä, mutta katsotaan onko se mahdollista.

- KTP on ollut meille paha vastustaja. Se on ainoa joukkue, jota emme onnistuneet runkosarjassa voittamaan.

- Mestarisuosikit ovat minun silmissäni ToPo, Kouvot ja KTP. Niiltä löytyy sarjan laajimmat materiaalit.

Jarmo Laitinen (LrNMKY, päävalmentaja)

- Samin (Pekkola) poissaolo on meille merkittävä. Lahdessa hän pystyi viime kaudella olemaan poissa kuusi viikkoa, eikä se aiheuttanut Lahden laajalla materiaalilla katastrofia. Me olemme ottaneet kauden rumimmat selkäsaunat, kun Sami on ollut poissa. Uskon, että Sami nähdään pudotuspeleissä kentällä, mutta kahden päivän välein hänen on turha odottaa pelaavan. Jos Sami pelaa keskiviikkona, hän tuskin nousee vielä perjantaina sängystä.

- Helvetin tyytyväisiä voimme olla kauteen. Emme kärsineet missään vaiheessa runkosarjaa suuria notkahduksia, vaan voitimme kaikilla neljänneksillä suunnilleen yhtä paljon pelejä. Pudotuspeleissä meidän pitääkin sitten todella venyä, eikä asetelmat totuuden nimessä ole herkulliset; Viljami Vanjoki odottaa polvileikkausta, Aleksi Koskinen on loppukauden poissa mononukleoosin takia, J’son Stamperilla on hyppääjän polvi molemmissa koivissa ja Pekkolan Sami on tuossa kunnossa.

- Kaikki KTP-tappiomme ovat tulleet korin alla ja jalkeille saatavalla kokoonpanollamme olemme entistä pienempiä. Taktiikkamme tuleekin olemaan laittaa A-junnut puolustamaan Clifton Jonesia ja Ryan McDadea, hakkaamaan heitä aina kun tulee lähelle ja pakottamaan kyseiset kaverit 40 kertaa vapaaheittoviivalle.

Runkosarjakohtaamiset (4-0)

Pvm

Tulos

04.11.2009

KTP

-

LrNMKY

79-77

28.12.2009

KTP

@

LrNMKY

92-88

10.02.2010

KTP

-

LrNMKY

102-87

27.03.2010

KTP

@

LrNMKY

85-82

Lue myös seuraavat

 
2.3.2021 20:13 Korisliiga

Vilpas taisteli, mutta Seagulls piti pintansa – Shawn Huff johti korintekoa

Salon Vilpas antoi kotikentällään kovan vastuksen Helsinki Seagullsille, mutta sarjakärki ei suostunut taipumaan.

1.3.2021 20:06 Korisliiga

Sisuuntunut KTP kynsi tiensä takaisin viivan päälle – Lahden heitot satoivat rautoihin

KTP-Basket haki pisteet Lahdesta ja pitää playoff-haaveensa yhä hengissä.

27.2.2021 18:35 Korisliiga

Seagulls, Pyrintö ja Kauhajoki porskuttavat karkuun – viimeisillä playoff-sijoilla tiukka sumppu

Korisliigan kolmen kärki Helsinki Seagulls, Tampereen Pyrintö ja Kauhajoki vahvistivat asemaansa illan voitoilla.

26.2.2021 10:16 Korisliiga

Pekka Saros viheltää lauantaina 1200. liigaottelunsa

Erotuomari Pekka Saros saavuttaa jälleen huiman rajapyykin, kun lauantaina hän viheltää erotuomariuransa 1200. pääsarjaottelun. Saros on viheltänyt miesten pääsarjassa yhtäjaksoisesti jo kaudesta 1987–88.

24.2.2021 19:55 Korisliiga

Pyrinnön Shawn Hopkins hassutti kasvattajaseuraansa Pirkanmaan derbyssä – Antero Lehdon 16 syöttöäkään eivät kamppailussa riittäneet

Miesten Korisliigassa voittoja hakivat Tampereen Pyrintö, Kauhajoki ja Lahti Basketball. Playoff-viivan ylä- ja alapuoliset joukkueet pysyivät ennallaan.

13.2.2021 19:32 Suomen Cup

Seagulls uusi cup-mestaruutensa Kisahallin heittorallissa

Helsinki Seagulls ja Tampereen Pyrintö kiskoivat vuoden 2021 Suomen cupin finaalissa kolmen pisteen heittoja kahteen pekkaan paitsi enemmän kuin yhdessäkään ottelussa aiemmin, myös erinomaisin tarkkuuksin. Lopussa Seagullsin kylmähermoisuus ratkaisi periksiantamattoman Pyrinnön rynnistyksessä ja cup-pokaali pysyi Helsingissä pistein 97–95 (51–46).

13.2.2021 17:11 Korisliiga

Kobrat jatkoi pirteitä otteitaan, Vilppaalle murskavoitto Korihaista

Edellisessä ottelussaan Lahti Basketballille kapsahtanut Lapuan Kobrat haki viidennen voittonsa kuuteen matsiin luutimalla loppuhetkillä BC Nokian tieltään pistein 105-96 (49–48). Samaan aikaan Salohallissa Vilpas vankisti asemiaan pudotuspelien kotietuasetelmissa höykyttämällä liigajumbo Korihaita 119–66 (55–28).

12.2.2021 20:08 Korisliiga

KTP vaikeuksien kautta voittoon Kymenlaakson derbyssä – pudotuspelit askeleen lähempänä

KTP-Basket isännöi Kouvoja ja otti hankalan kamppailun jälkeen tiukan 101–95-voiton.

12.2.2021 08:56 Suomen Cup

Suomen Cup huipentuu Seagullsin ja Pyrinnön finaaliotteluun – Yle TV2 televisioi ottelun suorana

Lauantaina 13. helmikuuta klo 17:15 Töölön Kisahallissa pelataan Suomen Cupin finaaliottelu, jossa kohtaavat Helsinki Seagulls ja Tampereen Pyrintö. Ottelun televisioi suorana lähetyksenä Yle TV2, selostajanaan Antti-Jussi Sipilä.

10.2.2021 21:00 Korisliiga

Uralle ja Korihaille kummallekin kauden toinen voitto – Kauhajoki kiilasi Pyrinnön ohi kakkoseksi

Miesten Korisliigassa Ura Basket ja Korihait ottivat molemmat vihdoin kauden toisen voittonsa. Kakkossijasta käy kiihkeä taisto, kun Kauhajoki ja Salon Vilpas vahvistivat omaa asemaansa.

9.2.2021 20:15 Korisliiga

Lahden pyörteet liikaa Kobrille – Seagulls vahvisti sarjajohtoaan

Miesten Korisliigassa illan otteluvoitot menivät Lahti Basketballille ja Helsinki Seagullsille.

8.2.2021 08:30 Korisliiga

Tammikuun Valopilkku Antto Nikkarinen: ”Olemme sijoitustamme parempi joukkue”

Lupaavaan nousukiitoon päässeen Kobrien pelinjohtaja Antto Nikkarinen valittiin miesten Korisliigassa tammikuun Valopilkuksi. Nikkarisen mukaan Kobrien sijoitus sarjataulukossa antaa virheellisen kuvan joukkueen potentiaalista.

6.2.2021 19:04 Korisliiga

Pyrinnöstä ei ollut pysäyttämään Seagullsia – Kauhajoki hengittää kärkikaksikon niskaan

Korisliigan kärkikolmikko tiivistyy, kun kauden loppusuora lähenee. Seagulls pitää visusti kiinni ykköspaikastaan, mutta Pyrinnön ja Kauhajoen välillä nousee jo jännitys.

5.2.2021 20:15 Korisliiga

Kobrat ryöväsi pisteet Mansikka-aholta – Grimes syttyi toisella puolikkaalla

Kouvojen ja Kobrien kohtaaminen miesten Korisliigassa päättyi isäntien 85–95-tappioon.

5.2.2021 13:39 Korisliiga

Rajapyykkeihin yltänyt Sami Toiviainen nauttii päivittäisestä valmentajan työstä ja jatkuvasta oppimisesta

Salon Vilppaan päävalmentaja Sami Toiviainen tuuletti kahta merkkipaalua tammikuussa, kun hän saavutti 600 Korisliiga-ottelun sekä 300 runkosarjavoiton rajapyykit päävalmentajana - molemmat vasta historian neljäntenä valmentajana.

5.2.2021 10:25 Korisliiga

Korisliigan kärkiottelu Seagulls-Pyrintö lauantaina ilmaiskanavalla – Jim näyttää ottelun suorana

Korisliigan huippuottelu on nähtävissä vapaalla kanavalla tulevana lauantaina, kun sarjan kaksi parasta joukkuetta kohtaavat toisensa. Ennakkostudio käynnistyy klo 16.00 ja ottelu puoli tuntia myöhemmin.

3.2.2021 20:30 Korisliiga

Korisliigassa nähtiin kaksi jatkoeräjännäriä – Kaukiainen ja Kouvot juhlivat voittoa Nuutisen loistopelistä huolimatta

Voitonjuhlia miesten Korisliigassa viettivät tänään Kouvot, Pyrintö, Seagulls ja Kauhajoki.

2.2.2021 20:09 Korisliiga

Kobrien putki jatkuu – Vilpas kaadettiin varmoin ottein

Kobrat otti neljännen perättäisen voittonsa miesten Korisliigassa kaatamalla kotikentällään Salon Vilppaan 98–74.

2.2.2021 13:15 Korisliiga

Antto Nikkarisesta tammikuun Valopilkku

Lupaavaan nousukiitoon päässeen Kobrien pelinjohtaja Antto Nikkarinen valittiin miesten Korisliigassa tammikuun Valopilkuksi.

30.1.2021 18:48 Korisliiga

Seagulls runnoi tiensä taas Suomen cup -finaaliin – Korisliigassa Kobrille kolmas voitto putkeen

Eilisen tavoin miesten Suomen cup -välierissä tasoero näkyi enemmän kuin Korisliigan puolella. Voittajina Helsinki Seagulls ja Kobrat.

Näytä lisää vastaavia